Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    18. Travanj 2018. 10:02

Ja sam sa curom isprobavala razne pelene, na kraju ostala na lumpi iz konzuma. Sa deckom sam odmah krenula sa njima. Proizvodi ih Violeta u pogonu u BiH, pa vjerujem da je isto, ali su ove lumpi mrvu povoljnije cijenom. Sa pampersom nisam nikako bila zadovoljna, osim u pocetku kad je bijeli bio dobar zbog trake na kojoj sam pratila da li je piskila. Dm-ove su previse smrdile kad bi se samo jednom popiskila, tokom noci je bio uzas sa smrdom, morala sam je presvlacit.. 
    Frau, ako kroz cijelo vrijeme osipa koristis iste pelene, ne bi bilo lose da ih sad promijenis, mozda je stvarno do njih..
    Ja sam nakon prvog poroda ciklus dobila par dana prije njenog 1.rodendana, tak da je bilo dvostruko slavlje 
    Sad jos nisam dobila, nadam se da ni necu, bas mi je super bez nje.
    Teddy, super da ste dobro, proci ce i taj nos. Samo nek cura papa i raste..

Mela
    18. Travanj 2018. 10:58

Ja jos uvijek nisam dobila mengu, kao sto Dea kaze bas je super bez nje. 
    Teddy bravo za curku, samo neka napreduje. 
    Bebica mi od jučer poslije papanja bljuca kao neku vodicu, sto li bi to moglo biti? 

• Dijana221
    18. Travanj 2018. 11:06

Ne stignem, mi smo krstili malenog pa sam bila skroz u organizaciji toga..
    Sto se tice krvarenja, krvarila sam oko 3 tjedna i nakon 10 dana dobila mengu, htjela sam se ubiti 😂 ali sad ove druge jos nema, a mogucnost ponovne trudnoce je iskljucena pa sam neredovitost povezala s dojenjem..
    Mi smo dosad koristili Pampers new baby dry i pokazale su se odlicnima, probali smo i Violetu i one su nam propustale non stop, sad smo probali Babylove i te su nam takoder dobre, tako da cemo zasad njih koristiti 😊 

Nina Leonita
    18. Travanj 2018. 17:51

bok cure, evo i mene.. koji ad koristite ? ja kombiniram s dojenjem, ali mi beba ponekad doslovno odbija ad.. od rođenja koristimo NAN, no kako mi je bacala bocu van, promjenila sam joj hranu u Hipp combiotic jer je na Nanu u zadnja dva mjeseca dobila samo kilu.. sad mi se čini da od Hippa ima grčeve, je li to moguće ? dakle, pije ga 12 dana. ima li još neka mama bebu koja odbija ad ? 

dea32
    18. Travanj 2018. 19:09

Mela, moguce da podrigne pa izbaci slinu. Ne znam sto bi drugo ta voda bila..
    Dijana, moguce je da zbog dojenja budu neredoviti ciklusi, pogotovo sad dok beba intenzivno doji.
    Ninaleonita, dugo te nije bilo.. O ad-u ne znam nista pa ce ti se druge cure javiti. Ali ti mogu rec da neka djeca slabije dobivaju bez obzira kako se hrane, ne mogu svi dobivati preko kile mjesecno. Razliciti su kao i mi odrasli.

• Frau_Mund6
    18. Travanj 2018. 19:57

dea32

Ja sam sa curom isprobavala razne pelene, na kraju ostala na lumpi iz konzuma. Sa deckom sam odmah krenula sa njima. Proizvodi ih Violeta u pogonu u BiH, pa vjerujem da je isto, ali su ove lumpi mrvu povoljnije cijenom. Sa pampersom nisam nikako bila zadovoljna, osim u pocetku kad je bijeli bio dobar zbog trake na kojoj sam pratila da li je piskila. Dm-ove su previse smrdile kad bi se samo jednom popiskila, tokom noci je bio uzas sa smrdom, morala sam je presvlacit..
    Frau, ako kroz cijelo vrijeme osipa koristis iste pelene, ne bi bilo lose da ih sad promijenis, mozda je stvarno do njih..
    Ja sam nakon prvog poroda ciklus dobila par dana prije njenog 1.rodendana, tak da je bilo dvostruko slavlje
    Sad jos nisam dobila, nadam se da ni necu, bas mi je super bez nje.
    Teddy, super da ste dobro, proci ce i taj nos. Samo nek cura papa i raste..

Draga, isprobala sam skoro sve pelene do sad... tak da ne mogu znati sta mi steti... bar ne dok ne prode upala ;)

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    18. Travanj 2018. 20:29

Mela, meni je patronazna rekla da ako bljucne vodu (sat ili više nakon obroka) da znaci da je probavio vecinu sastojaka iz mlijeka i ostatak je izbacio van. Neznam dali je i tvoja bebica na AD-u…

Ninaleonita-3 prijateljuce su mjenjale HIPP klincima jer su dobili grceve od njega… a opet, znam neke koje su djecu njime bez problema othranile… nisu sva djeca jednaka… Moji su oboje na obicnom Novalacu i nemaju problema (stariji je vec veliki,a manji je za sad ok)

• Frau_Mund6
    18. Travanj 2018. 20:38

Evo da javim da sam bila kod ginicke i kaze da sam vec sad kao da nisam rodila ;) slobodno se mozemo bacit u akciju, ali moramo biti svjesni rizika nove trudnoce. Pregled za god dana! 
    Sad jos da Lotici nademo rjesenje za guzu i mama najsretnija!!! 

• Aymee
    18. Travanj 2018. 21:10

ninaleonita86

bok cure, evo i mene.. koji ad koristite ? ja kombiniram s dojenjem, ali mi beba ponekad doslovno odbija ad.. od rođenja koristimo NAN, no kako mi je bacala bocu van, promjenila sam joj hranu u Hipp combiotic jer je na Nanu u zadnja dva mjeseca dobila samo kilu.. sad mi se čini da od Hippa ima grčeve, je li to moguće ? dakle, pije ga 12 dana. ima li još neka mama bebu koja odbija ad ?

Draga, mi smo na Bebimilu skoro od rodjenja. Ne znam zasto kombiniras ad s dojenjem, mozda bebica nije gladna pa zato odbija. A koliko sam cula, ne zele sve bebe ad ako su dojene, original je original. Sto se Hippa tice, bebe koje ja znam su imale jake grceve. E sad.. Dea je dobro napisala da bebice ne trebaju sve dobiti preko kg mjesecno. Mislim da su najvaznije mokre pelene i sretna beba.. Za grcice topla preporuka BioGaia. Mi smo prosli 3 mjeseca, nismo imali grceve a jos mu ju dajem.. Mislim da ne skodi.. Iako uskoro planiram prestati.. Nas doduse i dalje muci to dugotrajno bljuckanje po danu.. Al valjda ce proci s krutom hranom. Cekam da napuni 17 tjedana i bacam se u akciju, 🤣

Aymee

• Mirjanos
    18. Travanj 2018. 22:54

Cure bok, 

Evo da javim dojmove s elasticno.maramom
     Popodne smo ktenule u setnju i plakala je kad bih ju stavila u kolica. Onda sam je stavila u maramu i zadpala je...

Cinilo.mi se super nasla sam rjesenje... a kad ono nista.. ppodne nikako ju nisam mogla namjestitinu maramu i jos je plakala zbog grcica... 

Sada sam joj uvalila dudu... i neka duda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.