Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    10. Travanj 2018. 08:09

Dea super da se crvenilo smanjilo! Drzimo fige da se toga rijesite. 
    Orangina, i mi imamo eksplozivnu stolicu, uglavnom tako i kaka, i to na tetru cim je skinem. Cijeli trosjed mi je zaflekan 😁 njoj pase da sve obavi gola... 
    Mi smo izgleda dosli do okog skoka u 6om tjednu. Jucer je panicarila cijeli dan, nahranim ju i krece za 10 min glad... vristanje, nije spavala cijelo poodne..  navecer kad je zaspala vise se nije mogla probudit da pocne cicat. Nahranila sam ju u 10 pa tek u 5 ujutro. 2x sam ju budila i nista. 
    Mlijeko mi curi u mlazovima... valjda ga je navukla vise. Sad je zaspala ali vidim da se komesa kroz san. 

url=https://lilypie.com]

10. Travanj 2018. 08:52

Bubamara to ti je onda normalna stolica. Bebice koje su na tim papicama althera, allernova, aptamil pregomin...normalno je da imaju takvu stolicu. Jedino ako je puno vodenasta, znaci proljev i to cesto i nagriza guzu bebe ,onda se treba javiti pedijatru da prepise drugu. 
    I uvijek ce inati tako zelenu, jedino kad budu pocele sa dohranom ce biri malo gusca,ali sve dok budu na toj hrani cw biti tako .
    Moja je na Aptamil pregominu i da odvratan je okus. Fujj!!

dea32
    10. Travanj 2018. 09:14

Frau, vjerojatno je skok. Izdrzite tih par dana i bit ce dalje ok. Kako je guza?
    Bubamara, sad vise nema bljuckanja i povracanja kako ste na novom mlijeku? 
    Moj mali se okrece na trbuh kad ga presvlacim, cura je isto bjezala sa prematalice, znala sam se dobrano oznojit dok bi je presvukla. Pogotovo tamo oko godine dana 

• Frau_Mund6
    10. Travanj 2018. 09:21

Dea, guza je sve bolje 😉 treba nam vremena da zarastu ranice ali vidi se napredak svakim danom 😊 uzimamo rojazol na usta pa se vjerojatno jos cisti iz nutra 😊 bit ce to ok!! 
    Mi smo jos mali, pa mami ne radimo probleme kod presvlacenja 😉 

url=https://lilypie.com]

dea32
    10. Travanj 2018. 09:28

Frau_Mund6

Dea, guza je sve bolje 😉 treba nam vremena da zarastu ranice ali vidi se napredak svakim danom 😊 uzimamo rojazol na usta pa se vjerojatno jos cisti iz nutra 😊 bit ce to ok!!
    Mi smo jos mali, pa mami ne radimo probleme kod presvlacenja 😉

Bas mi je drago cuti da ide na bolje.. 

• Aymee
    10. Travanj 2018. 13:01

@Frau i Dea, super za guzu i lice. Nek je i nasim malim zimskim mrvama sunce zasjalo!

I nama je lice puno bolje, kupila neku kremicu na preporuku prijateljice ljekarnice. Na kraju sam odustala od A-cutisa jer mi je imao jak miris po bilju. Ne kazem da je to lose ili krema losa (ipak je puno prirodnih sastojaka) ali nekako nisam odusevljena da mi bebo mirise ko poljski cvijet. Bar ne zasada.. 😂

Aymee

Orangina
    10. Travanj 2018. 21:04

@Dea poceo je piti BioGaia kapi uz antibiotik a sad smo na Lactibiane jer mu to stvarno dugo traje. I nije vise proljev nego obilne kasaste sluzave stolice.
    E bas super da se crvenilo povlaci! Mozda zbog hrane ili od krema, bitno da djeluje! Ma neces valjda postati veganka 😋 

@Mela i moj se uvija, nekad i brzo mlatara nogama pa mu pelenu ne mogu stavit haha!

@Aymee Blanka Vlasic 😂 zamisli kako ce tek biti kad propuzaju/prohodaju! Super za lice! Ja izbjegavam proizvode koji imaju jace mirise, i to moze biti alergen.

@Frau izdrzite, daj da nacicava koliko zeli a za visak mlijeka imas mozda izdajalicu? Mozes i rucno, ja sam probala i nije islo, nesposobna hehe

• Aymee
    10. Travanj 2018. 21:19

A mi smo otkrili na ciji prvi koncert nasa Blanka ide.. Danas je "podemonio" na Manu Chao.. Toliko se razigrao da je zaboravio jesti.. 
    @Orangina, ova kremica je super, samo sto ja, volim da mirise na sebe a ne na kremu. Luda jesam, znam.. 

Aymee

dea32
    10. Travanj 2018. 21:56

Orangina, sluz u stolici moze bit od progutane sline.
    Necu postat veganka, ali vidim da imaju dobre recepte, pa mozda nesto i iskoristim. Volim isprobavati nove stvari, dodati nesto svoje i tako..
    Aymee, 'da mirisi ko poljski cvijet' hahahha
    Koliko sam vidjela to je sa etericnim uljima tako da vjerujem da ima jak miris. A bebama ne bi ni trebalo u blizini stavljati etericna ulja..
    Ja sam uzela Baleine kreme sa uljem nocurka, to sam vidjela u grupi Atopijski dermatitis i alergije, imaju cak recepte za radit domace kreme..

• Bubamara86
    10. Travanj 2018. 22:58

Dea, s novim mlijekom nam je puno bolje sto se tice bljuckanja, a povracanja u mlazovima vise nema. Bljuca naravno indlaje poslije jela, ali to bude bas odmah nakon, a ne par sati kasnije. Tako da je zasad ok, ostajemo na njemu.
    Cure, kako oblacite bebe sad kad je malo toplije? Ja svoju uvijek zabundam pa se jadna preznoji. Evo npr. kad je vani oko 20 stupnjeva. Uvijek se bojim da ce joj biti hladno i da ce se prehladiti pa je pretrpam odjecom. Oblacite li jos plisane tutice ili sad pamucne? Kratke ili duge bodije? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.