Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    12. Travanj 2018. 10:19

Zanemarite pravopisne greske..

• Mirjanos
    12. Travanj 2018. 12:10

Bok curke, 

Hvala hvala hvala na savjetima i podrsci 😁
    Dea, imam nosiljku, ali malena ne zeli u nosiljku nocas se opet mucila. 
    Onda je muz preuzeo...drzao ju je u vodoranom polozaju (koljevka ali udaljenom od prsa), nespretno tako da su joj ruke i noge visile i uspio ju je tako uspavati 2 puta!!! (Uspavljivanje je trajlo sat vremena, ali je uspio). Meni je u koljevka polozaju najvise plakala...ne kuzim foru, ali eto.

Danas cu paziti sto jedem, izbacujem kavu i mljecne proizvode pa cemo vidjeti...

Hvala jos jednom. Sada kada me lovi panika citam vase postove, tako sam i nocas😁

• Mirjanos
    12. Travanj 2018. 12:19

Orangina ti si u fra? Tko ti pomaze? Sve radis sama?

dea32
    12. Travanj 2018. 13:22

Mirjanos

Bok curke,

Hvala hvala hvala na savjetima i podrsci 😁
    Dea, imam nosiljku, ali malena ne zeli u nosiljku nocas se opet mucila.
    Onda je muz preuzeo…drzao ju je u vodoranom polozaju (koljevka ali udaljenom od prsa), nespretno tako da su joj ruke i noge visile i uspio ju je tako uspavati 2 puta!!! (Uspavljivanje je trajlo sat vremena, ali je uspio). Meni je u koljevka polozaju najvise plakala…ne kuzim foru, ali eto.

Danas cu paziti sto jedem, izbacujem kavu i mljecne proizvode pa cemo vidjeti…

Hvala jos jednom. Sada kada me lovi panika citam vase postove, tako sam i nocas😁

Mozda je fora u tome da je on malo opusteniji od tebe. Sto je razumljivo jer nas mame hormoni tjeraju u akciju i stvaraju nervozu cim beba krene plakat (ne mozes protiv toga).
    Drago mi je da je nasa podrska urodila plodom, bar malo.
    Nisu ni moji htjeli u nosiljku, u marami im je bilo bolje jer im se prilagodi tijelu i nemaju taj osjecaj stranog materijala na sebi. Plus kaj je pomoglo hopsanje, cupkanje i plesanje dok se nebi privikli i prestali plakat. Sad malac zna jos nekad protestirat u nosiljci ali brzo skuzi da necu popustit i smiri se.
    Vezano za prehranu, moja sestra je sa najstarijim djetetom bila samo na kuhanoj, neposoljenoj piletini i kuhanom krumpiru pa je mali opet vristao prvih 5 mj. I bebe na adaptiranom mlijeku znaju imati grceve. Moze bit od hrane ali najcesce nije, tako da se ne grizes zbog toga. Iako znam da je lakse kad nesto probas, umiris sebe da si sve napravio da pomognes..

• Mirjanos
    12. Travanj 2018. 15:18

Cure opet ja. Malena je bila kod pedijatra drugi pregled. Dobila je i cjepivo. Probudila se..isla papati..dojka ju je malo spricala, a ona je vrstala.iz petinih zila... vristanje i plakanje... i sada opet.  Ne znam sto je to...zbog cjepiva ili toga sto ju je donka spricala pa se zagrcnula...

• Frau_Mund6
    12. Travanj 2018. 15:26

Dea, iskreno nemam pojma sta se na nebu dogada, od kad sam rodila ne stignem palit program... jedino znam da je merkur retrogradan, pa postoji opasnost od eksplozivnih rijeci, nejasnog uma, kvarenja koje kakvih uredaja, aparata i sl. Zbrke u prometu i sudara. E sad i taj um moze biti zbrkan, pa i velika nervoza, hmhmhm mozda ima istine u tome!! Vidis, vidis, nasi bebaci bi bas mogli djelovat na merkur..  koliko se sjecam ide u direktni hod 13.5. Pa se sve vraca u normalu 😁 izdrzite cure!!! 😂😂😂😂 
    Mi smo termin dobili u tjedan dana, i dr nam je ok, isto neki mladi i susretljiv! Rekli sukontrola za mjesec dana, ali se bez uputnice ne moze narucit.. tako da moram opet pedijatrici, pa njih kontaktirat, valjda cemo dobit za mhesec dana termin. 
    Orangina, i nama je potrbuske dobar polozaj, i tati uglavnom uspije dok meni nece... mislim da sam popodne i predvecer vec dovoljno luda od nosenja i bedinjanja a tek onda krece show. Ugl, leda me vec pocinju bolit od njene tezine, na nogama sam i u pokretu vec satima tako da nije cudno da sam umorna i na kraju zivaca... vjerujem da je tebi to jos teze kad nemas pomoc preko dana, meni ipak mama dode skoro svaki dan, napravi neke kucanske poslove, opegla, skuha....

url=https://lilypie.com]

dea32
    12. Travanj 2018. 15:35

Mirjanos

Cure opet ja. Malena je bila kod pedijatra drugi pregled. Dobila je i cjepivo. Probudila se..isla papati..dojka ju je malo spricala, a ona je vrstala.iz petinih zila… vristanje i plakanje… i sada opet. Ne znam sto je to…zbog cjepiva ili toga sto ju je donka spricala pa se zagrcnula…

Tko ce ga znat, moze bit od cjepiva, moze bit od prskanja, mozda oboje u kombinaciji, mozda ni jedno..
    Kako izgleda mjesto uboda? Jesi stavila oblog?

• Frau_Mund6
    12. Travanj 2018. 15:56

Nama se upalilo ono mjesto uboda na lijevoj ruci. Sta se s tim radi? Znam da ne smijem stiskat, jel mogu nesto drugo? Sad je kao kugla crveno upaljeno i nabreklo.  Koliko treba da to prode? 

url=https://lilypie.com]

dea32
    12. Travanj 2018. 16:15

Frau_Mund6

Nama se upalilo ono mjesto uboda na lijevoj ruci. Sta se s tim radi? Znam da ne smijem stiskat, jel mogu nesto drugo? Sad je kao kugla crveno upaljeno i nabreklo. Koliko treba da to prode?

Nista ne radis s tim. Treba par dana da 'sazrije' pa ce samo puknut i iscurit. Mozes onda pospricati sa octeniseptom i to je to..
    A za kukove, mozes mailom poslat sliku uputnice i sliku nakaza ukom pise da kontrola mora bit za mn dana pa ce te narucit tako

• Mirjanos
    12. Travanj 2018. 16:46

dea32

Mirjanos

Cure opet ja. Malena je bila kod pedijatra drugi pregled. Dobila je i cjepivo. Probudila se..isla papati..dojka ju je malo spricala, a ona je vrstala.iz petinih zila… vristanje i plakanje… i sada opet. Ne znam sto je to…zbog cjepiva ili toga sto ju je donka spricala pa se zagrcnula…

Tko ce ga znat, moze bit od cjepiva, moze bit od prskanja, mozda oboje u kombinaciji, mozda ni jedno..
    Kako izgleda mjesto uboda? Jesi stavila oblog?

Nisam maknula onu vaticu koju joj je sestra zalijepila...da maknem? Tako da nisam jos niti atavila oblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.