Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    10. Travanj 2018. 23:08

Dea i Frau, super za crvenilo da se smanjuje i da ide na bolje. 
    Bubamara, i ja sam luda oko oblačenja. Uvijek mislim da ce joj biti hladno. 
    Sada oblačimo duge bodije i hlačice, tutice vise i ne zeli 

• Mirjanos
    11. Travanj 2018. 01:20

Cure, mi opet imamo grcice...i veceras smo uveli dudu :) nista vise nije pomagalo

-Tea-
    11. Travanj 2018. 06:46

Bubamara86

Cure, kako oblacite bebe sad kad je malo toplije? Ja svoju uvijek zabundam pa se jadna preznoji. Evo npr. kad je vani oko 20 stupnjeva. Uvijek se bojim da ce joj biti hladno i da ce se prehladiti pa je pretrpam odjecom. Oblacite li jos plisane tutice ili sad pamucne? Kratke ili duge bodije?

Bebac je u kuci u bodiju dugih rukava i hlacicama ili tutici(ispod tanji bodi dugih rukava). Za izaci van smo do nedavno bili u robici kao za po kuci, pa u skafander(u biti je lezao u njemu, a obucene bi mu bile samo nogice) i pokrila bih ga dekicom. Nikad mi se nije preznojio. Zadnje dane smo bez skafandera jer je zatoplilo.
     Al sve ovisi kakvo je dijete, tj.koliko je osjetljivo ba temperature. Stariji uopce nije osjetljiv, cak mu smeta i roba i pokrivaci (od rođenja je takav) A manji je vise zimogrozan. :)

url=https://lilypie.com]

dea32
    11. Travanj 2018. 07:24

Bubamara, super da se smanjilo bljucanje i povracanje. Ocito joj ne pase ono mlijeko..
    Mali je doma u bodiju kratkih rukava, tanjoj majici i hlacicama ili bodiju dugih rukava i hlacicama.q Kad idemo van dodam gornji dio trenirke, a ako jako i hladno puse onda i tanje strampice, kako ga nosim u nosiljci noge mu budu bas hladne. A i za svaki slucaj, ja nosim gornji dio trenirke kojim ga mogu ogrnuti i zakopcati..
    Murjanos, zao mi je sto ima grceve. Nadam se da ce i to brzo pric. Samo puno strpljenja..

• Mirjanos
    11. Travanj 2018. 13:37

Moja Vida ima bas prave grcice... bas mi je tesko. Sva sreca pa mi muz pomaze i bude budan samnom...inace bih pukla 😂

Sutra idemo na 2 kontrolu kod pedijatra, bas me zanima sto ce reci...i kako napreduje

11. Travanj 2018. 14:35

Zene drage nama su krenula dva mala bijela bisera donja, pa nisam bas aktivna. A i nakon cijepljenja je bila dosta kenjkava, placljiva
    Budite dobro i ljubite svoje mrvice

• Frau_Mund6
    11. Travanj 2018. 15:54

Mirjanos, jao zao mi je za grcice 😣 znam kako ti je!! Mi smo se vec navikli... 
    Dazi, vec zubici.. taman s jednim zavrsis, s drugim kreces 🤔
    Nama je skok zavrsio! Veceras cemo se vagnuti da vodimo do kuda smo stigli. 
    Bili smo na pregledu kukova, nalaz nije bas najbolji pa se sada siroko povijamo. Koma mi je to! Em je vruce ispod svih tih tetri, em se ne moze micat ni milimetra.. 😣 jadno moje dijete, stalno joj je nesto. Ali sve je bolje od onih remenja koja daju u drugoj fazi. 

url=https://lilypie.com]

Orangina
    11. Travanj 2018. 16:06

@Mirjanos bravo za muza! Za grceve nama je puno pomoglo staviti njegov trbuh na moj trbuh (nositi ga, lezati s njim na sebi) ili topli rucnik...znao se pokakati pa bi mu bilo lakse. I sad voli spavati na trbuhu, skupi si noge i guzu u zrak pa se isprdi. A ne preporucaju spavanje na trbuhu! 

@Dazi uuuu zubici! Bome rano, mora da to muci malenu! Imaju neki prstenovi koje stavis u frizider pa to glodu. I Gengigel za mazanje! Drz se draga! 

@Frau ma to ce mozda nositi par mjeseci pa ce biti bolje, nekad se siroko povijalo od rodenja za preventivu. Tako se moja mama cudi sto malog ne povijam u tetre 😅 drzim fige za kukice i vaganje! 

• Aymee
    11. Travanj 2018. 16:28

Frau draga, zar nije malo rano za kontrolu kukova? Mi smo danas bili a prosli smo 3 mjeseca.. Nama su kukici uredni. Ja sam mu do danas radila siroko. Znala sam ga pustiti mozda 5, 6 puta do sada bez. Znam da se siroko vise i ne radi ali zato sve vise djece nosi remencice. A iz nekog razloga smo svi mi nosili siroko. Ne znam. Da nisam stavljala i da je sve u redu bila bih sretna. Da nisam stavljala i da nije u redu, grizla bih se jer sam mogla nesto napraviti a nisam. To je moje misljenje.

Aymee

• Aymee
    11. Travanj 2018. 16:30

Dazi draga, drz se s tim zubicima, ja sve cekam kad ce nama zabijeliti. Orangina je dala dobar savjet za gel, mozda ne bi bilo lose mazati. Ja budem. 😊

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.