Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    07. Travanj 2018. 13:58

Dazi ❤ najbitnije da napreduje!!!! Vama ce ti grcevi uskoro stati! Vec ste daleko dogurali..  😙 i meni je ovih mjesec dana proletilo unatoc svi tegobama koje su nas mucile putem 😉 i nisu nam grcevi prejaki, placemo koji sat i to je to... 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    07. Travanj 2018. 14:30

Cure, koliko beba s mjesec dana moze vidjeti? Jesu li to obrisi nas i igracaka koje su blizu? Ili samo svjetla i sjene? Tipa prozor kroz koji svjetlo dolazi? 
    Meni se cini da se ona zagleda u igracku kad ju stavim u gym a dragi veli da je to nemoguce

Mela
    07. Travanj 2018. 15:12

Dazi, bravo za curku dragi. Odlicno samo neka napreduje i da sve ide na bolje. 
    Frau, i moja se zagleda kroz prozor i kada joj se približavamo. Koliko točno vide zaista ne znam. 

• Aymee
    07. Travanj 2018. 15:45

Frau_Mund6

Cure, koliko beba s mjesec dana moze vidjeti? Jesu li to obrisi nas i igracaka koje su blizu? Ili samo svjetla i sjene? Tipa prozor kroz koji svjetlo dolazi?
    Meni se cini da se ona zagleda u igracku kad ju stavim u gym a dragi veli da je to nemoguce

Ako je zarka i kontrastna boja onda je normalno da se zagleda. Moj mali je jednog narancastog tigra pratio pogledom s nepunih mjesec dana.

Aymee

• Aymee
    07. Travanj 2018. 15:46

Dazi, bravo za malenu, vidim da se curka izborila s hranom. Vjerujem da jos uvijek cesto papate pomalo.

Aymee

dea32
    07. Travanj 2018. 18:54

Dazi, super za napredak.. Vrijeme fakat brzo prolazi.
    Frau, vide obrise i sjene, svijetlo svakako prate. Igracke ako su kricavih boja, crvenu vide od pocetka. Sa mjesec dana bi se vec trebao nesto razbistriti vid. Moguce da prati, ali im je koncentracija kratka pa brzo izgube interes

• Frau_Mund6
    07. Travanj 2018. 19:02

Tocno tako, kao da se fokusira smali brzo skrene paznju 😊 nesto vise smo joj mi ljudi zanimljivi 😉 

Orangina
    07. Travanj 2018. 21:00

@Frau bravo za napredak i da guza prolazi! Za spavanje skuzila sam ako ne spava na vrijeme npr.kad zijeva a ja kuham rucak, onda bude jako nervozan i tesko zaspi. 

Lol za metal! Za anti candidu preporucam domaci kefir i kombucha gljivu! 

@Ina meni su rekli da do 38.5 nije temp.potrebno snizavati. A zasto antibiotik? Ima kakvu upalu? 

@Aymee jos uvijek ne moze zaspati sam, urlice sve dok ga ne dignemo u ruke. Spava u setnji i voznji autom, sad mu je to najbolje.

@Mela kako zaspi, nakon dojenja? Pa onda ju premjestis pa place ili? Jer mozda stvarno nisu grcevi...

@Mirjanos ajoj imali smo i mi takvih dana kad je plakao dok je cicao, jedva se smirit dao. Puno puno nosanja i pripremi si neke grickalice i vode jer mozda je skok pa zele puno papati. 

@Dazi vec 3 mj.uhh brzo prolazi da, malena ti raste ko gljiva 😊

Mela
    08. Travanj 2018. 01:05

Orangina, zaspi nakon dojenja i kada je spustim probudi se i plac :-) 
    Cure imam jedno pitanje, jel vi budite bebu preko noci za dojenje ili čekate da sama zatraži? 

• Bubamara86
    08. Travanj 2018. 02:27

Mela, evo i ja se upravo pitam dal je probuditi ili ne, samo sto je moja na ad-u. Jela je u pola 9, a zaspala tek u 12. Doktorica mi je rekla da je mogu pustiti do 10 sati, ali meni je to uzasno puno. Citala sam ne vise od 6.
    Frau, mi smo koristili biogaiu mjesec i pol, cura je imala grceve i jake vjetrove. Usto smo radili i vjezbice. Bi li bilo jos gore bez kapi, to ne znam, ali one nisu uklonile grceve.
    Sto se boja tice, moja vidi samo kricave i crno bijelo. Pedica je na kontroli s mjesec dana testirala i pratila je neku crno bijelu plocu. Pastelne boje uopce ne dozivljava. Zali boze svih plisanaca koje ima, a ima ih hrpu u bez i roza nijansama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.