Evo i nas još nas muci jaka prehlada….tri dana samo po doktorima…sinoć smo išli i na hitnu za svaki slučaj jer mi je dva puta povratila sat vremena nakon antibiotika i užasno kašlje imala je napadaj kaslja da sam se ja poslije još pola sata tresla…ali srećom sve je to u nosu pluća i grlo su nam čista ona je vesela svi placu moja cura se smije doktorici pijemo i dalje antibiotik iako neznam zašto ali nemozemo ga sad prekinuti…kako su ostale cure i bebice
Bas mi je zao sto se jos mucite. Ahhh
Nama je recimo pomogao Balm by Jela, dok Deinoj malenoj nije, ali evo mozete pokusati.
Moja malena bi 5 minuta nakon sto bi joj ga stavila pocela jako kihati, i onda kasljati i onda bi povratila slinu
Jutro.
Aymee, nekome usne, nekome palac i ruke.. Svatko si nade nesto sto mu je 'slade' cuclati.. Vidjet ces za par mjeseci kad nozni palac uvali u usta
Frau, tako treba, neka malo prouci i neka ti bude podrska, bit ce ti lakse. Za mamu, stara je to skola, tesko je to promijeniti..
Ina, povracanje je vjerojatno bilo od nagona kaslja i slajma. Dobro je dok izbacuje slajm, bilo tako ili u stolici. Nadam se da ce vam brzo proc. Mozes napravit iscrpinu od korjena bijelog sljeza i time joj kapat nos, smanjuje stvaranje sekreta. I svakako ovlazi prostoriju u kojoj boravite.
Orangina, eksplozivne stolice su najcesce uz vjetrove, moj mali ih ima ako se pricicanju bori bori sa mlazom mlijeka i naguta zraka. Kod dojene bebe mozemo reci da ima proljev kada ima 10+ stolica u 24h, rijetkih ili vodenih tako da pelena sve upije i nema ostataka.. Jesi uz antibiotik uvela kakav probiotik? Antibiotik ima djelovanje jos nekih tjedan dana, mozda i par dana vise pa je normalno da jos ima takve stolice.
Znaju oni imati i kasaste stolice a da pelena ne izdrzi. Onda samo skines sve i istusiras bebu jer drugacije ne mozes..
Ja sam u subotu opeljesila dm, pokupovala im sve moguce baby kreme..
I mogu rec da se crvenilo na licu smanjuje!! Ujedno sam vec 2 tjedna bez mlijeka i mlijecnih proizvoda i malo manje od tjedan dana bez jaja.
Cak sam si, u nedostatku namaza, isla radit namaz od suncokretovih sjemenki i odusevila se. Morat cu proucit vegansku kuhinju. Mislim da ce me se muz odreci kad krenem kuhat veganski
Jutro.
Aymee, nekome usne, nekome palac i ruke.. Svatko si nade nesto sto mu je 'slade' cuclati.. Vidjet ces za par mjeseci kad nozni palac uvali u usta
Frau, tako treba, neka malo prouci i neka ti bude podrska, bit ce ti lakse. Za mamu, stara je to skola, tesko je to promijeniti..
Ina, povracanje je vjerojatno bilo od nagona kaslja i slajma. Dobro je dok izbacuje slajm, bilo tako ili u stolici. Nadam se da ce vam brzo proc. Mozes napravit iscrpinu od korjena bijelog sljeza i time joj kapat nos, smanjuje stvaranje sekreta. I svakako ovlazi prostoriju u kojoj boravite.
Orangina, eksplozivne stolice su najcesce uz vjetrove, moj mali ih ima ako se pricicanju bori bori sa mlazom mlijeka i naguta zraka. Kod dojene bebe mozemo reci da ima proljev kada ima 10+ stolica u 24h, rijetkih ili vodenih tako da pelena sve upije i nema ostataka.. Jesi uz antibiotik uvela kakav probiotik? Antibiotik ima djelovanje jos nekih tjedan dana, mozda i par dana vise pa je normalno da jos ima takve stolice.
Znaju oni imati i kasaste stolice a da pelena ne izdrzi. Onda samo skines sve i istusiras bebu jer drugacije ne mozes..
Dea, od nabrojenoga - sve cucla osim noznog palca.. ne moze doci do njega, hahahahaha..
Aymee
Jutro.
Dea, od nabrojenoga - sve cucla osim noznog palca.. ne moze doci do njega, hahahahaha..
Tam negdje sa 7 mj ce moc.. 😁😁
Cure, danas u Lidlu ima super robice za bebe, tetra pelene https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=413&week=1 grudnjaci za dojenje, haljine....
Bas sam ljubomorna jer u Francuskoj nemamo takvih ponuda, rijetko kad nesto za bebace! Pa bacim oko na Hr stranicu da javim mami sta da mi kupi 😂
Pozdrav drage mame, kako ste nam? Kako su nam
Bebice?
Jel neka od vas se susreće s uvijanjem bebaca, ona se meni zna uvijati kada je presvlačim i malo mi to čudno.
A da ne spominjem koliko ne voli da se presvlači, samo place
Jutro.
Tam negdje sa 7 mj ce moc.. 😁😁
Ah imat ce onda puno izbora, 😂😂😂
Aymee
Pozdrav drage mame, kako ste nam? Kako su nam
Bebice?
Jel neka od vas se susreće s uvijanjem bebaca, ona se meni zna uvijati kada je presvlačim i malo mi to čudno.
A da ne spominjem koliko ne voli da se presvlači, samo place
Mela, moj mali radi cuda kad se presvlaci ako ne place. Uvija, izvija, izgleda mi ko Blanka Vlasic kad skace. I to na jednu stranu.. ja ne brinem oko toga..
Aymee
Dazi, mi smo sad na nestle altheri. Izgleda da joj odgovara, iako je okus oduran.
Orangina, hvala na info!
Dea, odlicno sto kremice djeluju! Ili prehrana, sta god, bitno da se crvenilo smanjuje.
Aymee, ova moja se stalno migolji kad se presvlaci, ali zato sto bas gusta kad se skine. Nekad kad je ne mogu smiriti, presvlacim je jer je tad uvijek dobre volje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji