Frau draga, zar nije malo rano za kontrolu kukova? Mi smo danas bili a prosli smo 3 mjeseca.. Nama su kukici uredni. Ja sam mu do danas radila siroko. Znala sam ga pustiti mozda 5, 6 puta do sada bez. Znam da se siroko vise i ne radi ali zato sve vise djece nosi remencice. A iz nekog razloga smo svi mi nosili siroko. Ne znam. Da nisam stavljala i da je sve u redu bila bih sretna. Da nisam stavljala i da nije u redu, grizla bih se jer sam mogla nesto napraviti a nisam. To je moje misljenje.
I ne brini za micanje i mrdanje, moj je uz sve tetre mlatarao rukama i nogama ko ludjak..
Aymee
Aymee i mi smo bili sa mjesec dana kod ortopeda za kukice, i sve je bilo super, al sam siroko povijala, i sad samo po noci. I onda imamo kontrolu za mjesec dana i onda jos jednom . I to mi je bas super. Jer sto je dijete manje to je lakse ispraviti neke stvari.
Dada,hvala Orangina. I mama mi je to vec savjetovala. Bas ima dva kvadratica bijela, i stalno struze meso, sve stavlja u usta, slini bas bas, kenjkaca je. Ali dobro, proci ce :)
Ja sam za siroko povijanje pitala u bolnici jos sa prvim malim jer nisam imala pojma o nicemu i rekli su mi da se to ne radi. Kasnije sam razgovarala sa patronaznom i rekla mi je da se to ne radi vise a i da je bolje da ne jer moze se nestrucnom povijanjem napravit vise stete nego koristi. Također, i uz to da ako beba ima problem imat ce ga i uz povijanje i bez njega. -U Rovinju u klinici Martin Horvat (specijalizirani za ortopediju i fizijatriju) su mi isto rekli-ne siroko povijanje. Imace u Rovinj sam isla jer mi je isto kilometara ici u Pulu ili Rovinj,a znam da su tamo bas specijalisti. I sad malome isto ne stavljam.
url=https://lilypie.com]
Mi smo isli na uzv kukova sa puna 2 mj, i sve je bilo ok. Sa curom sa 6 tjedana i isto sve bilo ok. Nisam ni jedno siroko povijala, ali sam kod svakog presvlacenja vjezbala nogicama.
Dazi, cure zubice generalno bolje podnesu.Nadam se da ce brzo izbit da ju ne muci dugo
Frau draga, zar nije malo rano za kontrolu kukova? Mi smo danas bili a prosli smo 3 mjeseca.. Nama su kukici uredni. Ja sam mu do danas radila siroko. Znala sam ga pustiti mozda 5, 6 puta do sada bez. Znam da se siroko vise i ne radi ali zato sve vise djece nosi remencice. A iz nekog razloga smo svi mi nosili siroko. Ne znam. Da nisam stavljala i da je sve u redu bila bih sretna. Da nisam stavljala i da nije u redu, grizla bih se jer sam mogla nesto napraviti a nisam. To je moje misljenje.
Draga, nemam pojma. Rekla mi je pedica da ima sad i za 3.5 mjeseca a da je to kasno. Moj dragi je isto htio vjezbati, jer je vjezbao sa prvom curkom redovno. Patronazna i pedijatrica su rekle ne i eto sad nije nalaz idealan. Bar smo rano pregledani pa jos stignemo promijenit stvari da ne dobijemo remene. Meni isto nije jasno da ne preveniramo svari...
Curke ja sam pala psihicki totalno... strepim od grcica i placa...
Jer i jutros su je mucili grcici, naravno nije bas vristala kao po noci... ali bojim se toga svega..
Pliz napisite nesto u stilu da ce proci to i da ce uskoro biti sve super 😊
Sva sam zivcana u strahu i panici...
Mirjanos draga, znam da je tesko, nemam puno iskustva jer mi je prvo dijete i jos je mali ali eto desavalo se i meni da on vristi a ja placem. Proci ce, mozda je lako reci ali ako si ti zivcana i beba to osjeti pa bude jos gore. Ostati smiren u toj situaciji je jako jako tesko. Npr.danas sam pricala telefonski, digli su mi tlak, pozivcanila sam a mali udario u plac. To je nesto nevjerovatno.
Grcevi su najgori po noci? Sad se bojis kakva ce bit noc, znam...drzi se, ti to mozes 😘
Draga, proci ce, tu nema sumnje.. i nas muce 😑 vi ste vjerojatno krocili u najtezu fazu... ako ti je lakse, trebalo bi se smanjivat, bar tako puse jovancevic u svojoj knjizi... oko koliko sati su vam najtezi grcevi? Nas muce do nekih 23, onda sko nocu mirni.. ali da cijeli dan ima napadaje, i nocu samo su laganiji...
Veceras smo je okupali u nadi da ce se smirit. Istog trena kad smo je izvukli iz kadoce je pocela vristat 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji