Pocela sam joj cesce gurat tu lijevu da ju nalo bolje razradi 😊 mozda uspije
url=https://lilypie.com]
Cure s mrvu starijim bebama, 2 plus npr ili iskusnije mame.. jesu li vam bebe sisale svoje usne? Ne znam kako da to objasnim.. zadnja 2, 3 dana malac sise gornju usnu i pritom proizvodi "cok, cok, cok"... ne znam jeste li me shvatile.. to radi kad nema dudu.. ili kad ju pljune.. to je valjda isto normalno..
Aymee
A ja napokon mogu reci da sam zivnula, vrijeme nas sluzi zadnjih dana pa smo i po 2 puta dnevno vani. Malac spava i u kolicima i u klokanici..
Aymee
Frau, i kod nas je slična situacija. Nažalost mojoj mami je tesko objasniti bilo sto, a samo govori kako ti je gladna beba.
Aymee, moja to radi povremeno, bas tocno to. Nisam to povezala ni s varalicom ni s bocicom. Ali kod nas su usne i inace cesto aktivne 😁 Zadnje vrijeme dosta slini i trpa rukice u usta. U snu zna raditi pokrete usnama kao da sisa, po tome znam da ce se uskoro probuditi i traziti papati.
Kod nas je stolica uvijek zelena, a to je zbog ad-a koji pije. Samo je uglavnom vodenasta... Sad se pitam znaci li to da uvijek ima proljev ili jednostavno ima takvu stolicu?
Dobro jutro cure, kako ste? Kako ste provele noc?
Bubamara, ne znam za ad, moja ima stalno vodenu stolicu punu zrnaca od mlijeka.
Mi smo dobili prve zajednicke fotografije 😍 profesionalne!!! ❤
url=https://lilypie.com]
Evo i nas još nas muci jaka prehlada....tri dana samo po doktorima...sinoć smo išli i na hitnu za svaki slučaj jer mi je dva puta povratila sat vremena nakon antibiotika i užasno kašlje imala je napadaj kaslja da sam se ja poslije još pola sata tresla...ali srećom sve je to u nosu pluća i grlo su nam čista ona je vesela svi placu moja cura se smije doktorici pijemo i dalje antibiotik iako neznam zašto ali nemozemo ga sad prekinuti...kako su ostale cure i bebice
Jutro! Naspavala sam se ajme meni nevjerovatno, mali se nije probudio po noci, nije mu propustila pelena i nije imao proljev! E sad nama se taj proljev smanjuje, sto je pocelo nakon antibiotika, sad izgleda da ima vise vodenu stolicu nego proljev. Najcesce nakon hranjenja napuni pelenu ali bas vodeno, zuta boja, zuto-smede. Kaka oko 5-6 puta dnevno. Rekla je pedijatrica da je proljev kad pelena ne moze zadrzati, kad je explozivno?
Aymee, moja to radi povremeno, bas tocno to. Nisam to povezala ni s varalicom ni s bocicom. Ali kod nas su usne i inace cesto aktivne 😁 Zadnje vrijeme dosta slini i trpa rukice u usta. U snu zna raditi pokrete usnama kao da sisa, po tome znam da ce se uskoro probuditi i traziti papati.
Kod nas je stolica uvijek zelena, a to je zbog ad-a koji pije. Samo je uglavnom vodenasta… Sad se pitam znaci li to da uvijek ima proljev ili jednostavno ima takvu stolicu?
Jeste li na aptamil pregominu?
Jutro! Naspavala sam se ajme meni nevjerovatno, mali se nije probudio po noci, nije mu propustila pelena i nije imao proljev! E sad nama se taj proljev smanjuje, sto je pocelo nakon antibiotika, sad izgleda da ima vise vodenu stolicu nego proljev. Najcesce nakon hranjenja napuni pelenu ali bas vodeno, zuta boja, zuto-smede. Kaka oko 5-6 puta dnevno. Rekla je pedijatrica da je proljev kad pelena ne moze zadrzati, kad je explozivno?
Kako sam ja citala, proljev je ako je stolica kao voda prljava
Sortiraj odgovore
Najstariji