Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2018. 10:06

Mela draga mislim da je sad ovp najgore vrijeme, jer grcevi u biti i pocinju od 6.tjedna, a i vi ste mozda sada u skokicu. Hm. Ja sam taj skok u 6.tjednu dobrano osjetia, srecom da sammć znala da jr skok inace bi izludila mislim. Stalno nam je bila u rukama pa je dobro proslo, tada bi joj bilo lakse.
    Frau ne bih se slozila da kapi ne pomazu. Osobno msilim da itekako puno mogu pomoci,pgotovo na pocetku i pogotovo BioGaia koja je u biti cista lactobacillus reuteri bakterija,jer na pocetku bebu boli sto joj crijeva nisu razvijena, odnosno nemaju lactobacillus reuteri bakterije, a ta bakterija pomaze (i nama odraslima) u probavljaju hrane, sto bi se reklo da "lakse padne", i onda kad joj se daje BioGaia onda se time daje bebi ta bakterija koja olaksava cijeli taj tijek od dolaska do izlaza hrane. I samim time kasnije nece biti grceva, jer i grcevi su jer bebi tesko padne hranica za njena crijeva, izmedju ostalog. Ali se moraju davati redovno, svaki dan, a ne davati pa prestati,pa opet davati,itd. I jako mi je drago za Loticu. Super :))

07. Travanj 2018. 10:07

Mirjanos

Joj curke malena mi place/vristi. Ne znam sta da radim. Place malo se smiri pa.opet…nosamo ju, pjevamo joj…nista
    Ne vjeruje. Da su grcici kada je vec 7 tjedana stara

Mirjanos vi ste mislim u ovom skoku najgorem, koji se javlja oko 6.tjedna. hmm. Stroljenja, mazenja, i svega ostalog sto su cure vec rekle

07. Travanj 2018. 10:08

I da, samo ti budi maksimalno smirena .jer kad bi se ona i smirila, mozda osjeti da ti nisi mirna pa onda to postaje zacarani krug

• Frau_Mund6
    07. Travanj 2018. 11:23

Dazi, moja ima problem sa zrakom, a biogaia joj nije pomogla, a kako se radi o probavljanju hrane mislim da nije problem u tome. Navodno ima vise razloga za javljanje ztih grceva, sad kod nekog je mozda jedan uzrok dok nekih vise. Ugl nama nije pomoglo, a i frendice su mi rekle da su isprobale vecinu kapi i isto nije pomoglo. Vecinom se to mora izgurati. Crijeva se sire i to je cijela mudrost. Nista na brzinu ne siri crijeva. 
    Jovancevic isto to pise u knjizi, nekome pomognu kapi ali vecini nazalost ne!!! 

url=https://lilypie.com]

• Cooper1012
    07. Travanj 2018. 11:43

How are you doing?

gclub-en

• Aymee
    07. Travanj 2018. 12:45

Mela, Mirjanos, moj trik s loptom i dudom. Kad je nervozan sjednem na loptu i primim ga kako mu pase jer on nije odusevljen svim pozama za nosenje nego jednom. Krenem malo jace, ne prejako, skakutat po lopti pa smanjujem intenzitet. Kad prestane plakat, dam dudu i nastavim isti ritam. E tad, ako prije nije zaspao, najcesce zaspe. To ne koristim za nocno uspavljivanje nego po danu kad se umorio a nije nimalo odspavao.. 

Aymee

• Aymee
    07. Travanj 2018. 12:50

Dazi, Frau - istina je da kapi nekome pomognu, nekome ne. Mislim da je poanta dati ih prije nego grcici pocnu i uz njih raditi SVE moguce vjezbice. Frau, malu uvijek ti mozes "isprditi". Nas je to znalo muciti ali vjezbice su pomagale. I da, pitaj frendice jesu li bile doslijedne s kapima ili su ih mijenjale. Jer svima treba dana da pocnu djelovati..

Aymee

Mela
    07. Travanj 2018. 13:03

Frau, drago nam je da je guza puno bolje. 
    Dazi, nama kapi pomognu, ali nažalost kratko traje. Nista moramo se boriti i naoružati strpljenjem. 

07. Travanj 2018. 13:26

Upravo tako Aymee,slazem se.
    Mela draga, vjeeujem, ali bar malo olaksaju. A proci cw to. Ja gledam neki dan ajme malena vec ima tri mjeseca, proletilo mi je, stvarno

07. Travanj 2018. 13:39

I da, bili smo jucer na cijepljenju i zasad sve super, bogu dragome hvala. Malena ima 5700kg i 61cm i motoricki je naprednija hihihi ne mogu vam opisati svoju srecu, nakon svih onih muka, bas smo presretni svi. 😁😁😁😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.