Joj curke malena mi place/vristi. Ne znam sta da radim. Place malo se smiri pa.opet...nosamo ju, pjevamo joj...nista
Ne vjeruje. Da su grcici kada je vec 7 tjedana stara
Cica? Duda? Potrbuske na podlaktici? Jel kakala danas?
Probaj ju nositi kao zabicu sa savijenim koljenima ili na podlaktici.. Topla tetra na trbuh, masaza trbuha. Ako imas pilates loptu probaj skakutat po njoj s njom u rukama
Deica, jedino kaj nisam probala staviti joj dudu i pilates loptu...ostalo sve. sada je zaspala, a bilo je grozno. Vristala je.. mislim da su ipak grcici.
Nista nije pomagalo, nosenje u raznim pozama i toj tvojoj - sjetila sam se slike koju si stavila... znaci smiri se na minutu kada nesto napravis i onda opet. Pjevali smo joj, pustali zvukove razne...(usisavac, maternica...) Bilo je grozno.
U jednom trenu sam ja plakala s njom. Hvala bogu muz je bio.smiren pa ju je uzeo.
Eto sutra obavezno uvodim ponovo probiotik i espumisan....
Pokusat cu sutra napumpati pilates loptu.... da sam.spremna i to probati...
Dea, nisam primjetila nista novoga, osim da se sva uvija i napreže kada je boli. Kada stavim toplu tetricu bude joj odmah lakse, ali to traje dva tri sekunda i opet isto.
Mirjanos, i kod nas je isto. Danas sam i ja plakala s njom, jer zaista se dobro namučila.
Ina, antibiotik nije za prehladu. Osobno ne bih nikad dala antibiotik bez vadenja krvi, pogotovo ne tako maloj bebi. Prati temp, iznad 38,5 mozes dati lupocet cepic ali pazi da das pravilnu dozu prema kilazi.
Frau, limun tako maloj bebi je veliko ne! Nadam se da ste bolje..
Aymee probaj ga ulovit na prvi znak umora, kad su jako umorni ne mogu se opustit i teze im je zaspati..
Mela, jesi sigurna da su grcevi? Nekako mi cudno da to traje cijeli dan. Jesi primjetila jos neki simptom osim plakanja?
Hvatam ga ja, ali bio je s tatom a tata to jos ne zna. Nema veze, jucer popodne nije nanao ali je zato odvalio nocas od 21 do 5h i tad papao i do 7.. 🤣
Aymee
Cure ne znam kaj da vam drugo kazem osim da se nadam da ce proc, ubrzo.. Mozda je samo do vremena
Moj mali je zaspao u 20h. Nakon 5 min se okrece, trlja u krevet i pocinje plakat. Spava samo na cici ili pored nje, ako se maknem budi se i vristi. Do 23h sam se borila s njim pa se na kraju razbudio i pricao do 00.15h kad je konacno na nosenje i ljuljanje zaspao iako se bunio. Cijelu noc nisam odspavala duze od 10 min u komadu.. 😴😴
Nadam se da je ostalima bolje prosla ova noc
Deica, jedino kaj nisam probala staviti joj dudu i pilates loptu…ostalo sve. sada je zaspala, a bilo je grozno. Vristala je.. mislim da su ipak grcici.
Nista nije pomagalo, nosenje u raznim pozama i toj tvojoj - sjetila sam se slike koju si stavila… znaci smiri se na minutu kada nesto napravis i onda opet. Pjevali smo joj, pustali zvukove razne…(usisavac, maternica…) Bilo je grozno.
U jednom trenu sam ja plakala s njom. Hvala bogu muz je bio.smiren pa ju je uzeo.
Eto sutra obavezno uvodim ponovo probiotik i espumisan….
Ak nema inace dudu, ne trebas ju sad forsirat da joj ne pogorsas nervozu. Mislila sam ako je inace ima
Mela, u knjizi od Jovancevica pise da su grcevi najintenzivniji oko 6og tjedna a traju do 3 ili 4 mheseca bebina zivota. Kod vas bi se sad trebao smanjivati intenzitet.
Dea, limun nisam davala i nemam namjeru, ali znam da je to drugima pomoglo. Sad kap nebi trebala radot takav problem, ali moze dobiti grceve od toga... znam da su neki i gljivice u ustima sa limunom rjesavali.
Mi imamo dana kad nas grci samo navecer, ima dana kad krene vec u 4,5, a ima dana kad nemamo nista...
Nema pravila i treba izdrzati, sumnjam da ce nam pomici bilokoje kapi.
url=https://lilypie.com]
Nama se guza oporavlja!! Nadam se da cemo suzbit tu gljivu sa svim ovim pomagalima... 😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji