Moj je u pocetku spavao samo na rukama pa bi ga spustila na kauc. U principu bi zaspao na jednolicno gibanje bez prekida, bez sustanja, kao da ne obracam paznju na njega. Sad vec kuzi da je ljepse zaspat dojeci pa trazi uspavljivanje nakon 2 zijeva.. Njega smo ucili na buku otpocetka, tak da bolje zaspi kad je buka nego kad je tiho.
a gle,kad je kriticno, otvorim prozor i razbacam kablove po podu pa se drmucka ko da smo vani…
url=https://lilypie.com]
Mi imamo lajsnu na podu pa sam probala na nju, ali nekako lose prihvaca kad se trese... sad smo izasli van na kratko i odmah je zaspala, cim smo dosli doma se pocela budit. Dragi ju je ostavio u kupaoni u kolicima uz zvuk ves masine 😁 za sada pali!!!
Koliko bi trebala beba spavat po danu? Meni je super da hoce u setnji spavat, sad kad dode lijepo vrijemd mi cemo ionako biti puno vani 😉 i psina ce biti sretna! Ja budem si knjigu uzela i na klupicu u park 😀
Za buku se slazem, dobro bi doslo da se navikne. Ali nemam naviku palit tv, obicno mi ide jako na zivce... slusam radio 😉 jutros je bas bila nervozna, plskala.. i ostavim ju u kolica, pustim 101 i tam neki metal przi, a mala se umirila i slusa 😂😂😂😂
Ubijam se sa djecjim pjesmicama, pjevam, pustam, trazim po netu.. a ova voli metal 😁
Mi imamo lajsnu na podu pa sam probala na nju, ali nekako lose prihvaca kad se trese… sad smo izasli van na kratko i odmah je zaspala, cim smo dosli doma se pocela budit. Dragi ju je ostavio u kupaoni u kolicima uz zvuk ves masine 😁 za sada pali!!!
Koliko bi trebala beba spavat po danu? Meni je super da hoce u setnji spavat, sad kad dode lijepo vrijemd mi cemo ionako biti puno vani 😉 i psina ce biti sretna! Ja budem si knjigu uzela i na klupicu u park 😀
Tako sam ja prije 2,5 god ucila za zadnji ispit na faksu, koji sam odgodila jer mi je bio termin poroda (po uzv) tocno na datum ispita. Naravno da se cura rodila 12 dana poslije.. Znala je spavat po 3h u komadu, pocicala bi i nastavila dalje nakon malo voznje u kolicima..
Mislim da bi trebala spavati 3-4 puta..
Za buku se slazem, dobro bi doslo da se navikne. Ali nemam naviku palit tv, obicno mi ide jako na zivce… slusam radio 😉 jutros je bas bila nervozna, plskala.. i ostavim ju u kolica, pustim 101 i tam neki metal przi, a mala se umirila i slusa 😂😂😂😂
Ubijam se sa djecjim pjesmicama, pjevam, pustam, trazim po netu.. a ova voli metal 😁
aaaaaaa, moji oboje vole metal! to se u nasoj kuci jedino i slusa, a oni uz to spavaju!!! :) :) :)
Nedavno imali festu doma i dosli decki u kucu i pitaju, pa di su djeca?? (jer je muzika bila glasna), a ja im kazem, evo, jedan tu spava u kolicima, a drugi u vrticu pored! :) Nisu mogli vjerovat da spavaju uz "takvu buku". Od prvog dana (i s jednim i s drugim) kos nas nema hodanja po prstima, atisavanja TV-a ili muzike… ako ti se spava-spavaj! I navikli se tako
Dea, hvala na savjetu za podizanje madraca, isprobat cemo! Biogaiu smo koristili mjesec i pol, a onda presli na Infacol, ni jedno ni drugo nije bas djelovalo. Ali pozitivno je da su grcevi nestali, iako smo prestali davati bilo kakve kapi osim vitamina d 👏
Kod nas se isto spava na rukama, cim je krenem spustati probudi se i sto je najgore djeluje kao da je spavala 100 godina i puna je energije. I onda opet ispocetka... Po danu slabo spava, ali barem je noc ok.
Cure koje uspijete polagati ispite, diplomirati i svasta nesto u visokoj trudnoci i s malim bebama, vi ste za mene cudo! Ja jedva da uspijem malo pospremiti po stanu 🙈
Tea, i meni pase takva muzika, ali uglavnom ju ne slusam doma.. pa mi je smijesno da si je sama odabrala 😁 ocito je ukus prevladao vec sad 😂😂😂😂 ponosna sam!!!
Bubamara, slazem se! Jos da se sad moram na ucenje koncentrirat, ne znam kako bi to! Cure svaka cast!
Mi smo otkrili da imamo candidu i to ocito svigdje. Imala je od rodenja neku bijelu crtu na gornjem nepcu, za koju su i patronazna i pedijatrica rekli da nije nista. Sad na pregledu se ustanovio soor u ustima i dala nam je rojazol oralni gel.
Mene uz to boli ona moja cuvena lijeva cica, bradavica pece k9d svakog dojenja, aoi sam ja to pripisala uvucenoj bradavici. Sad sam po clancima otkrila da je candida uzrok tome.. mazem si rojazol pa cemo vidjeti. Malena je jutros prvi put zaspala nakon ne znam koliko dana, to sam isto citala da je od candide, poteskoce sa uspavljivanjem, razdrazljivost... jutros se pokakala 4 x, kao da je vec krenulo ciscenje, sto nije cudno obzirom da je prvi puta probala rojazol. Mama je sad malo u problemima sa prehranom 😁 anticandida djeta izbacuje sve osim mesa i povrca, za dojenje vi trebala jesti ugljikohidrate koji su ovdje zabranjeni, a protiv grcava bi trebala izbacit hrpu povrca.. pa ti jedi 😂😂😂😂 ne mozes vjerovat!!
Cure, oprostite na ovako dugim postovima.. imam osjecaj da se samo moji problemi rjesavaju 🤔🤔😁🤔
Tea, i meni pase takva muzika, ali uglavnom ju ne slusam doma.. pa mi je smijesno da si je sama odabrala 😁 ocito je ukus prevladao vec sad 😂😂😂😂 ponosna sam!!!
Bubamara, slazem se! Jos da se sad moram na ucenje koncentrirat, ne znam kako bi to! Cure svaka cast!
Mi smo otkrili da imamo candidu i to ocito svigdje. Imala je od rodenja neku bijelu crtu na gornjem nepcu, za koju su i patronazna i pedijatrica rekli da nije nista. Sad na pregledu se ustanovio soor u ustima i dala nam je rojazol oralni gel.
Mene uz to boli ona moja cuvena lijeva cica, bradavica pece k9d svakog dojenja, aoi sam ja to pripisala uvucenoj bradavici. Sad sam po clancima otkrila da je candida uzrok tome.. mazem si rojazol pa cemo vidjeti. Malena je jutros prvi put zaspala nakon ne znam koliko dana, to sam isto citala da je od candide, poteskoce sa uspavljivanjem, razdrazljivost… jutros se pokakala 4 x, kao da je vec krenulo ciscenje, sto nije cudno obzirom da je prvi puta probala rojazol. Mama je sad malo u problemima sa prehranom 😁 anticandida djeta izbacuje sve osim mesa i povrca, za dojenje vi trebala jesti ugljikohidrate koji su ovdje zabranjeni, a protiv grcava bi trebala izbacit hrpu povrca.. pa ti jedi 😂😂😂😂 ne mozes vjerovat!!
Za dojenje uopce nisu toliko bitni ugljikohidrati. Beba ce u svakom slucaju uzeti od tebe sve sto njoj treba iz mlijeka pa ces ti biti u manjku.
S obzirom da i bebe na adaptiranom mlijeku imaju grceve mozes vidjet da prehrana nema velikog utjecaja na to. Naravno da nesto moze zasmetati, ali onda to mices iz prehrane kad skuzis da bas to smeta. Zato jedi sve. Pojacaj mlijecne fermantirane proizvode da sebi ojacas probavni sustav, a candidi smeta kisela sredina.. Svakako mozes zdrave ugljikohidrate u obliku pojedinih zitarica i orasastih plodova, kao i voce koje ima mali postotak prirodnog secera..
Sortiraj odgovore
Najstariji