Dan , mislila sam izbacit sve od bjelog brasna.. kruh mogu opet pocet svoj radit, od jaja i sjemenki.. malo krumpira cu ipak jesti, jer sam sad gladna. mala mi puno toga izvuce.. slatko sam izbacila jos prekjucer cim sam saznala za candidu.
To bi trebalo proci u cca 2 mjeseca, kao i grcevi 🤔 prezivjet cu!!!
url=https://lilypie.com]
Ma polako Frau, bitno da ne jedes bas secere.
Mirjanos, nista posebno, cekam da prode. Cura je uvijek prihvatila cicu pa bi proslo. Decko nece, a vidim i da mu ne smeta. Prode samo kroz par minuta..
Cure evo i nas u ponediljak smo imali krštenje i naravno već danas u pedijatra cura je zaradila jaku prehladu vadimo slini,kašlje i cijeli dan joj se vrti temperatura oko 37.2-37.7 doktorica je poslušala rekla da je jaka prehlada pluća cista ali joj dala antibiotik bez vađenja krvi tako da ni sama nisam pametna,ona lijepo jede i spava i igra se sutra ujutro idemo kod svoje doktorice samo se strah te temperature preko noći 😥😣
Mirjanos, cula sam da zlica vode i kap limuna rjesavaju stucavicu, ali nisam probala. Mi cekamo da prode.
url=https://lilypie.com]
Curke sto radite kada beba stica? Dojenje vise ne pali kod mene
Mi ili cekamo da prodje ili damo vode.
Aymee
Orangina, borite li se jos s uspavljivanjem? Ima li pomaka? Meni je maloga najteze uspavati kad je jako umoran ili kad odradi 15 min beauty sleep prije hranjenja..
Aymee
Mi čekamo da prodje štuca, mada kazu da se moze dati malo prokuhane vode.
Danas smo cijeli dan na nogama
Ona je samo plakala koliko su je grčevi zezali. Vise zaista ne znam sto da joj dam, ali se jadnica bas muci.
Od početka dojenja jedem isto, nista novo nisam unosila pa da mogu reci da joj to smeta. Lijepo zaspi, i za 5 minuta vrisak i tako u krug cijeli dan. Dok kada nam traju ovi grčevi?
Ina90, nadam se da bebica nece dobiti temperaturu. Samo nastavi da ručki kao do sada i da redovno dobija mlijeko da joj se ne bi povećala temperatura.
Aymee, i nama je problem uspavljivanje, a sada sa grčevima posebno.
Ina, antibiotik nije za prehladu. Osobno ne bih nikad dala antibiotik bez vadenja krvi, pogotovo ne tako maloj bebi. Prati temp, iznad 38,5 mozes dati lupocet cepic ali pazi da das pravilnu dozu prema kilazi.
Frau, limun tako maloj bebi je veliko ne! Nadam se da ste bolje..
Aymee probaj ga ulovit na prvi znak umora, kad su jako umorni ne mogu se opustit i teze im je zaspati..
Mela, jesi sigurna da su grcevi? Nekako mi cudno da to traje cijeli dan. Jesi primjetila jos neki simptom osim plakanja?
Sortiraj odgovore
Najstariji