m.girl, bome i moram usporiti jer vidim da me sve cesce zateze, bas me zanima sta ce mi reci danas za stanje dolje.. evo na ovu su foru, samo djecji motivi. Ovo su iz jyska.
ipak sam oprala gnijezdo i evo osusilo se na buri. Inace ne preporucam jer u susilicu ne bi trebao (iako kontam da mu nista ne bi bilo) a bio je dobro natopljen unatoc duploj centrifugi! Necu vise ponavljati 😂
url=https://lilypie.com]
Ja sam cijelo jutro letila po gradu, isla sam odnijeti doznake i sluzbeno otvoriti bolovanje. Hvala Bogu pa smo sad gotovi s tim mjesecnim posjetama HZZO-u.
Pticice, ne brini se, stvarno imaju dana kad su tako mirniji, ja sam se stoput zabrinula, onda me nakon toga toliko izudara i nadoknadi sve sto je bio miran.
m.girl, to su najsladji poslovi, samo se nemoj preforsirati, polako, stignes sve!
Duda, mislim da idu 2 uputnice, jedna za TA i jedna za radjaonu, bar je tako kod nas.
Sto se depilacije tice, ja to odradim nekako napamet, ne sekiram se previse, vjerujem da se oni svega nagledaju.
Cure, sretno svima na pregledima danas, javite se s vijestima!
Luka ❤
Meni se svidjaju one kao papirnate vrecice za djecju sobu, ali nisu normalni koliko to naplacuju, pa to je obican papir. Ja sam skuzila da si nisam uzela kos za prljave pelene, ne smijem to zaboraviti.
Luka ❤
Ja sam gledala ovo..
https://m2.hm.com/m/en_eur/productpage.0581019002.html
Papirnate vrece su mi isto lijepe, ali stvarno su im cijene bezobrazne za nesto sto je od papira. Kam on, pa izgledaju mi kao da bi se raspale da ih malo jace primis. A i kad brisem pod morala bi razmisljat kud sad s tim dok se ne posusi da je ne namocim.
Bruna92, ja sam pitala i ispalo je da za rodilište ne treba uputnica. Treba jedino ako ideš ranije na hospitalizaciju, ali za ono redovno (trudovi ili pucanje vodenjaka) ne treba.
Svjesna, broj bodija i gegica ti ovisi o tome koliko često ćeš prati. Nama su većinom svijetli pa ih peremo zajedno s pelenama i krpicama na 60 C, i to znači radimo svaki drugi dan, a imam i sušilicu pa mi je odmah spremno za korištenje. Na kraju mi se sve svelo na to da koristim 3-4 bodija i isto toliko gegica, vel. kombiniram 50 i 56, ovisno o modelu. Ma stvarno ne treba puno. Evo jučer sam Leu obukla i hlačice po prvi put jer je ispao pupak:
du, e baš sam te i gledala u jysku i sad su baš na nekoj akciji 60kn, a inače su 120. Da, uspori ipak, mislim ja pametujem, a isto sam bila 100 na sat sve dok me nisu ostavili u bolnici. Lijepe su mi i te, ali baš bi neke dječje htjela.
AllieH, super kaj si rješila HZZO, ja idem sutra i da sam mirna onda. Hehe baš smo komentirali da ni mi nemamo koš za pelene, samo neki mali u sobi, tek toliko da je. I to nam treba, ajme nikad kraja, baš kak je jedna moja frendica rekla.
lily, joj nadam se da neće zbog ove granice, pa nije to šećer, ionak su svi drugi nalazi tj vrijdnosti ok.
Noa 💙
Heej cure evo da podjelim svoju sreću s vama, bila na pregledu zbog manjka plodne vode, i evo danas odliiiično stanjeee.. Samo će me češće provjeravati alo sve je supeeer😁😁😁🎉🎉🎉. U ponedjeljak opet kontrola i nadam se da će ostat dobra količina vodice😁😁😁😁😁
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Sortiraj odgovore
Najstariji