Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    27. Studeni 2018. 08:40

Evo završili s pregledom, danas su bili baš brzi! Očistili uši, ugurali neke trake/gaze u oba uha 🙄 niš ne čujem i tak držati dva dana i kapati još 7 dana, ak niti to ne pomogne onda antibiotik 😑. Baš mi je koma s tim upalama uha u trudnoći al aj još malo 🙏

du1988
    27. Studeni 2018. 09:21

salatice, da znas da sam te se sjetila jucer! Tako ti ja otvaram komodu i ne zatvaram ladice i ona se krene prevrtati,  sreca bila je poluprazna pa sam ju docekala 😂 a lijepo si mi rekla ne sve 4 odjednom 😂😂

url=https://lilypie.com]

Mina93
    27. Studeni 2018. 09:36

Jutro cure  evo mi cekamo u TA, bome ljudi ima ko mrava 😂😂
    Kucne pauke ne izbacujem, oni su mi nekako mali i bezopasni, oni dobiju ime i plate stanarinu pa mogu biti u stanu 😁 al zato bilokakva druga bestija leti odma van

Pticaselicazgst
    27. Studeni 2018. 09:43

Jutro curke, 
    Sretno svima na pregledima 🤗
    Hahahaha koja tema za dobro jutro, odmah sam pregledala cijelu sobu. Bojim se paukova, zmija i svega sto gmize. Muz je glavni u rjesavanju istih, sam ih ne ubije nego ih izbaci van. Ako me zadesi pauk kad sam sama onda radi usisivac 😂😂 
    Ivana bas ti je sve to u nezgodno vrijeme, najavili su ovih dana jak vjetar. Tak da ak moras izlazit van obavezno topla kapa 😊

zadranka86
    27. Studeni 2018. 09:47

Curee mi s s pregleda..imamo 2616kg i zatvoreni smo
    Ono sto me muci to je bedrena kost koja odgovara 33 do 34tj.doktor kaze da kao nista to ne badam da to nije nista da ce mo mirit sad opet za 10dana pa ce mo vidit...ima li netko tu da me malo utjesi sad me to jakooo brine..

Mina93
    27. Studeni 2018. 10:07

zadranka86

Ono sto me muci to je bedrena kost koja odgovara 33 do 34tj.doktor kaze da kao nista to ne badam da to nije nista da ce mo mirit sad opet za 10dana pa ce mo vidit…ima li netko tu da me malo utjesi sad me to jakooo brine..

Super ❤️ ne brini, sve se to jos da srediti i doc na svoje, meni je stalno bio napredniji pa je sad prosli pregled dosao na svoje i sad isto u TA taman bila na uzv i super je sve, imamo 3100g, ne brini se puno oko toga 🤗

• Kani07
    27. Studeni 2018. 10:15

Bube ne diram i zaobilazim sve pogotovo sto leti jer imam alergiju na osu ,2 put me jedva spasili tako ,bube is ,is,

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    27. Studeni 2018. 10:19

Mina93 i mi smo bili napredniji po mirama ali ta bedrica je kaskala onako dan dva  do sad a sad ispada tj dana....imam pregled za dest dana pa ce mo vidit....ono sretna san i zadovoljna a opet malo uplasena.....znam da je bilo i ode slucajeva slicno koliko se sicam...a nadm se da ce bit sve ok..

Ptičica
    27. Studeni 2018. 10:22

Jutrooo! Spavala sam ko top! Ni ž od žgaravice 👏👏👏👏 popila vrelu kamilicu pred spavanje i ususkala se 🙂
    Splićo je kod Zadraaaa, jos malo i stize 😍
    I ne ide vise nikud tamo do cca 10.01. 😏😏
    Zadranka mjere s UZVa nisu 100% tocne. Pa vidis da su cini mi se mateji fulali kilazu za pola kile a kamoli nece tih par mm. Ako je dr rekao da nemas panike- nemaj panike. Beba ima svoj ritam rasta, jedan tjedan brze raste glavica, jedan trbuh, jedan nogica..Kronicno se moras opustit, u nenormalnom si grcu cijelu trudnocu a svaki put je sve i redu. Ovo govorim i tebi i sebi. Razumijem strahove, prozivljavam ih na dnevnoj bazi, ali se moras izborit i ostat pribrana. Sve je super s malenim! ❤
    Mina odlicno!!! Veliki ste 🤗
    Du pa ti nemoj slusat 😂 dobro si prosla sta je poluprazna, al daj ti nju zabusi u zid,a?
    Ivana moji otkucaji ni u strogom mirovanju nisu ispod 100. Tlak nizak. Rekla mi je nasa dezurna dr Miranda ovdje, da visoki otkucaji moraju ici uz nizak tlak. Kad se uspanicin, npr na 3D uzv, Mimica je izmjerio vece moje otkucaje od bebinih koja je bioa budna i mlatila sve oko sebe. Smirit ce se kad rodimo 😉 samo polako, kad dode slabost - sve 4 u zrak i topli kakako 🙂
    I napokon sam se izborila sa iscjetkom, vidit cemo dokad ce trajat 😅

Jagodica86
    27. Studeni 2018. 10:31

zadranka86

Ono sto me muci to je bedrena kost koja odgovara 33 do 34tj.doktor kaze da kao nista to ne badam da to nije nista da ce mo mirit sad opet za 10dana pa ce mo vidit…ima li netko tu da me malo utjesi sad me to jakooo brine..

ne brini ništa, sve to dođe na svoje :) težina je savršena, taman kako treba, baš je pravi dečec  pozdravlja ga moj mali, kolega po datumu . Vidim da se lijepo prate.  
    Klikerice ja sam ih prije usisavala, i onda otkad smo dečko i ja skupa, on mi nikad nije dao i kako je to grozno i šta mi je  tako da ih više ne ubijam, samo povremeno ih bacimo žive van, e sad ne znam jel ih to ubije, nadam se da ne. Imam sad u kupani jednog frajera, eno stvarno lovi mušice i komarce pa ih tamani. Taman mi je u kutu iznad kabine pa ga promatram dok se tuširam hahahah . Inače ih se ne bojim uopće, uzmem ih u ruku nekad pa van s njima, bezopasni su skroz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.