Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    27. Studeni 2018. 06:04

👶🎉🎈🎁 Marti8 čestitam na bebiju !!!
    Baš se prišuljao :)
    Evo mene na putu u Merkur opet na ORL, živote i ušima u trudnoći! 🤣😁😏 sad čekaj kojih 4 sati u najboljem slučaju, sam da stignem prije nego se popuni dnevna kvota ljudi koje primaju 🤔

m.girl6
    27. Studeni 2018. 06:15

Evo opet i mene nespavalice 😳
    Trbuh mi toliko tvrd da mislim da će explodirati i to pod jednu stranu je, mali se namješta hehe. Odmah popila normabel da se mišići malo opuste i da još barem malo odspavat do 9, hehe. ☺️
    Jučer krenula napokon sa pranjem robice i sređivanjem kutka. 
    Klikerice, becutan mirisi prebolesno dobro. 😘

Najslađe 1.susenje vesa ❤️
    Najslađe 1.susenje vesa ❤️

Noa 💙

Klikerica
    27. Studeni 2018. 06:42

m.girl6

Klikerice, becutan mirisi prebolesno dobro. 😘

Joj znam... oprala sam svoju hoodie i pidzamu u njemu da si mirišim po bebi😍 nemoj se forsirati pljiz! Stigneš sve😁 meni moj Mickey ruksak nikad nije stigao... prošao je rok isporuke. Idem pisati selleru😐

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivana_G
    27. Studeni 2018. 07:09

Jao curke mene već 3 puta u zadnjih 3-4 dana uhvatila slabost, ko da nemam dovoljno zraka, ruke onak teške, puls iznad 100, baš osjetim da srce kuca jako😏 točno me panika uhvati odmah! Sad sam na Merkuru čekam pregled uha jer su opet upaljena i moram na čišćenje 😖 valjda već 5x!! Dal da paničarim ili da se skuliram 😊🤣

• Kani07
    27. Studeni 2018. 07:14

Bruna92

Kani, tolika beba sa 36+5?? Jaoooo svaka cast zzeno

Bruna92

Kani, tolika beba sa 36+5?? Jaoooo svaka cast zzeno

Daa, mali covjek ,muz je roden s 5 kg a ona je ista tata,😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    27. Studeni 2018. 07:16

Ivana_G

Jao curke mene već 3 puta u zadnjih 3-4 dana uhvatila slabost, ko da nemam dovoljno zraka, ruke onak teške, puls iznad 100, baš osjetim da srce kuca jako😏 točno me panika uhvati odmah! Sad sam na Merkuru čekam pregled uha jer su opet upaljena i moram na čišćenje 😖 valjda već 5x!! Dal da paničarim ili da se skuliram 😊🤣

Zrak ces hvatati sad cesto, ja se cak umorim vec dok pricam, bas osjetim kako mi sve stisnuto jer si beba napravila mjesta. Normalno je to. I povisen puls do neke granice je isto ok. 100 je ja mislim skroz ok, meni nisu digli veliku paniku kada je bio 140, samo odmori tad. I reci doktoru za svaki slucaj. Samo nemoj panicarit jer ces jos vise bit bez zraka i srce ce ti jos lude tuc.. Casa kaka, dekica, tv i uzivaj. 

Duda
    27. Studeni 2018. 07:16

Dobro jutro ☺
    Sretno svima na pregledima danas, ima vas nekoliko, javite novosti ☺
    Haha, Klikerice, morat ćeš za Klikera nabavit neku gumu jer će mu falit to truskanje kad se rodi 😉
    M.girl, presladak sušilnik 😍 Al uvijek mi za oko zapne ovaj tvoj bodi 'mum+dad=me', presladak mi je ☺
    Ja prijavljujem od sinoć lagane menstrualne bolove kroz leđa, donji dio trbuha i prepone, a jučerašnji dan su obilježili rekordni odlasci u wc, ovako nekako:

Klikerica
    27. Studeni 2018. 07:18

Jedno pitanje,koje nema veze s ničim...
    Ubijate li kućne pauke?😅

• nali
    27. Studeni 2018. 07:18

Kazete becutan? Saljem muza po to sutra. Jedva cekam da operem robicu 😊
    A chicco kakav ima miris?
    Sretno curkama na pregledima, naravno, nastavljamo s dobrim vijestima i ovaj tjedan. Curke u terminu, nadam se da ce se ovaj tjedan nesto pokrenuti.

Klikerica
    27. Studeni 2018. 07:20

Duda

Haha, Klikerice, morat ćeš za Klikera nabavit neku gumu jer će mu falit to truskanje kad se rodi 😉

Dobit će BabyBjorn😁
    A bome se nadam da cemo se smijati i nakon sto se beba rodi😊 necemo valjda plakat😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.