👶🎉🎈🎁 Marti8 čestitam na bebiju !!!
Baš se prišuljao :)
Evo mene na putu u Merkur opet na ORL, živote i ušima u trudnoći! 🤣😁😏 sad čekaj kojih 4 sati u najboljem slučaju, sam da stignem prije nego se popuni dnevna kvota ljudi koje primaju 🤔
Evo opet i mene nespavalice 😳
Trbuh mi toliko tvrd da mislim da će explodirati i to pod jednu stranu je, mali se namješta hehe. Odmah popila normabel da se mišići malo opuste i da još barem malo odspavat do 9, hehe. ☺️
Jučer krenula napokon sa pranjem robice i sređivanjem kutka.
Klikerice, becutan mirisi prebolesno dobro. 😘
Noa 💙
Klikerice, becutan mirisi prebolesno dobro. 😘
Joj znam... oprala sam svoju hoodie i pidzamu u njemu da si mirišim po bebi😍 nemoj se forsirati pljiz! Stigneš sve😁 meni moj Mickey ruksak nikad nije stigao... prošao je rok isporuke. Idem pisati selleru😐
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jao curke mene već 3 puta u zadnjih 3-4 dana uhvatila slabost, ko da nemam dovoljno zraka, ruke onak teške, puls iznad 100, baš osjetim da srce kuca jako😏 točno me panika uhvati odmah! Sad sam na Merkuru čekam pregled uha jer su opet upaljena i moram na čišćenje 😖 valjda već 5x!! Dal da paničarim ili da se skuliram 😊🤣
Kani, tolika beba sa 36+5?? Jaoooo svaka cast zzeno
Kani, tolika beba sa 36+5?? Jaoooo svaka cast zzeno
Daa, mali covjek ,muz je roden s 5 kg a ona je ista tata,😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jao curke mene već 3 puta u zadnjih 3-4 dana uhvatila slabost, ko da nemam dovoljno zraka, ruke onak teške, puls iznad 100, baš osjetim da srce kuca jako😏 točno me panika uhvati odmah! Sad sam na Merkuru čekam pregled uha jer su opet upaljena i moram na čišćenje 😖 valjda već 5x!! Dal da paničarim ili da se skuliram 😊🤣
Zrak ces hvatati sad cesto, ja se cak umorim vec dok pricam, bas osjetim kako mi sve stisnuto jer si beba napravila mjesta. Normalno je to. I povisen puls do neke granice je isto ok. 100 je ja mislim skroz ok, meni nisu digli veliku paniku kada je bio 140, samo odmori tad. I reci doktoru za svaki slucaj. Samo nemoj panicarit jer ces jos vise bit bez zraka i srce ce ti jos lude tuc.. Casa kaka, dekica, tv i uzivaj.
Dobro jutro ☺
Sretno svima na pregledima danas, ima vas nekoliko, javite novosti ☺
Haha, Klikerice, morat ćeš za Klikera nabavit neku gumu jer će mu falit to truskanje kad se rodi 😉
M.girl, presladak sušilnik 😍 Al uvijek mi za oko zapne ovaj tvoj bodi 'mum+dad=me', presladak mi je ☺
Ja prijavljujem od sinoć lagane menstrualne bolove kroz leđa, donji dio trbuha i prepone, a jučerašnji dan su obilježili rekordni odlasci u wc, ovako nekako:
Jedno pitanje,koje nema veze s ničim...
Ubijate li kućne pauke?😅
Kazete becutan? Saljem muza po to sutra. Jedva cekam da operem robicu 😊
A chicco kakav ima miris?
Sretno curkama na pregledima, naravno, nastavljamo s dobrim vijestima i ovaj tjedan. Curke u terminu, nadam se da ce se ovaj tjedan nesto pokrenuti.
Haha, Klikerice, morat ćeš za Klikera nabavit neku gumu jer će mu falit to truskanje kad se rodi 😉
Dobit će BabyBjorn😁
A bome se nadam da cemo se smijati i nakon sto se beba rodi😊 necemo valjda plakat😂
Sortiraj odgovore
Najstariji