Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    27. Studeni 2018. 14:24

Klikerica

Evo prošao je pregled i sve je super. Zahvaljujuci njihovom pokušaju odgode imala sam rekordan tlak 120/60,hocu reci idealan. Nije bio standardno brutalno nizak. Taman su me one lijepo podigle. Kilaža +3kg od zadnji put,super. Kliker odgovara veličini 31+1 ,zadnji put je bio za 7 dana veci,tako da je sve to idealno,ne rađamo robote nego djecu.. Ima oko 1800 g. Cerviks 36mm,omekšan. Rekla je da odmirujem još 3 tjedna i ko Bog! Saznala sam da žuri na trudnički tečaj jer ona predaje,pa je mene uzela preko reda,a ostale koje nisu trudne prebacila za sutra. Trebam jos izvaditi krv,urin i spremna sam za TA. Biti ce Christmass time u TA!😁😆 Ambulanta i tako mora koristiti godišnji,pa bolje da idem odmah u bolnicu na preglede. Sada idem u HzZo otvoriti porodiljni i predati sve doznake i mirna sam…woo hoo!

Odlično za malog Klikera! Znači porodiljni, 3 tjedna pomalo i onda Božićni pregled u TA...divno! :) i bolje da te primila jer bi završla s facom punom jačmenca 🙄🤣😅

_lily_0
    27. Studeni 2018. 14:39

Klikerica

Evo prošao je pregled i sve je super. Zahvaljujuci njihovom pokušaju odgode imala sam rekordan tlak 120/60,hocu reci idealan. Nije bio standardno brutalno nizak. Taman su me one lijepo podigle. Kilaža +3kg od zadnji put,super. Kliker odgovara veličini 31+1 ,zadnji put je bio za 7 dana veci,tako da je sve to idealno,ne rađamo robote nego djecu.. Ima oko 1800 g. Cerviks 36mm,omekšan. Rekla je da odmirujem još 3 tjedna i ko Bog! Saznala sam da žuri na trudnički tečaj jer ona predaje,pa je mene uzela preko reda,a ostale koje nisu trudne prebacila za sutra. Trebam jos izvaditi krv,urin i spremna sam za TA. Biti ce Christmass time u TA!😁😆 Ambulanta i tako mora koristiti godišnji,pa bolje da idem odmah u bolnicu na preglede. Sada idem u HzZo otvoriti porodiljni i predati sve doznake i mirna sam…woo hoo!

Bitno da si na kraju uspjela obavit pregleda
    A meni ti je od 29 tjedna cerviks smeksan tak da ko zna kaj bu sad u petak nadam se i dalje da sam zatvorena
    Kliker bogme ljepa kilaza super mi je za tebe i Du uvjek smo tu negdje pa ocekujem i da je moj tu negdje s kilazom.😁😍
    Maggie odlicno za Lea bitno da napreduje jos malo pa prvo kupanjeeee obavezno nam javi kako je proslo ❤️😍🥰😘

Mamica2
    27. Studeni 2018. 14:45

Klikerice neka te na kraju pregledala i neka je sve ok
    Leo bravo za kilazu
    Nema Barbie danas? Da se nije sto pokrenulo kod nje?

busybee
    27. Studeni 2018. 15:02

Pozdrav cure, nisam se javljala jer sam imala drustveni zivot za vikend :D a od jucer lezim s crijevnom virozom.
    Htjela sam poruciti Zadranki da se ne bedira jer je mozda i kod nje to, meni su doslovno svi prijatelji bolesni.
    Moja dr.opce prakse mi moze dati samo 3 dana bolovanja, ali mislim da bi mi bilo polje prelezati cijeli tjedan.
    Klikerice, super za pregled :)) sad kliker vise nije mrvica, 1800 je postena tezina.

barbiemama
    27. Studeni 2018. 15:02

evo meee. danas sam se nekako prebacila na tipkanje na fejsu 😂 nažalost, ništa se pokrenulo nije. moram vam prestat prenosit svoje potajne želje o skorašnjem porodu. jer očito ne bu tako skoro 😂

du1988
    27. Studeni 2018. 15:03

maggie, bravo za Lea i da tako lijepo napreduje! Nije ni cudo kad ima ustrajnu i informiranu mamu 😊 klikerice, zanemari mjere kao sto i jesi, Dora je na zadnjem pregledu po nekim bila tjedan naprednija, po nekima tjedan manje. Ja to sve uzmem s rezervom kad doc kaze da je sve i da napreduje. Ja jedva cekam sutra i kontrolu, imam osjecaj da je sve ok, ali trbuh kao da mi se spustio i osjecam veci pritisak pa se psihicki pripremam za mirovanje. Al kako bude, vrijeme je ionako za biti kuci pod dekicom i s dobrom knjigom! A sto se tice tezine, taman je skolski po tjednima, bar po ovim mojim knjigama i aplikacijama! Bravo 😊💙

url=https://lilypie.com]

du1988
    27. Studeni 2018. 15:05

i da...klikerice, kako to da vec otvaras porodiljni? Meni sestra rekla da dodjem od 7.12.nadalje, racunala je onih 45 dana do termina? Ja danas predala za komplikacije!

url=https://lilypie.com]

AllieH
    27. Studeni 2018. 15:18

I ja vec 2 dana slabo forum upratim, nesto se zaguzvalo, a onda mi je tesko tu popratiti. 
    Klikerice, odlicno za pregled, te mjere smo vec stoput rekli da nisu uopce za komentiranje, samo nas svaki put opterete, tocno to sto kazes, ne radjamo robote. I bas sam i ja htjela pitati ovo za porodiljni. Otkud vec? Jer ja sam 2 tjedna ispred vas i meni je tih 45 dana bilo jucer. 

Luka ❤

• nali
    27. Studeni 2018. 15:23

Maggie bravo za Lea💙
    Klikerice znaci prije pregleda pravac negdje gdje ce ti dic tlak haha super da je sve ok, a ovo za cerviks, ma zakon za te tjedne, nemas se sto brinuti ni najmanje. Meni je cijelu trudnocu smeksan, pola trudnoce kraci nego sto je tebi sada, a jos se drzimo, tako da ne brini za to, vise lezanja i manje sjedenja i hodanja.

• nali
    27. Studeni 2018. 15:24

E da i ja klikerice pitam kako to za porodiljni, meni je danas 45 dana i rekla mi je da mi moze tek od sutra dati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.