Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    27. Studeni 2018. 13:16

Nama je bila patronažna, Leo je dobio 210g u 5 dana i odlično napreduje 😜
    Jučer mu je otpao pupak, ali se nismo kupali danas jer ima još malo sekreta. Vjerojatno u petak.
    Cure koje ste blizu termina, jao super mi je, sad kad sam to prošla 😁, gledati kako se smanjuje broj dana na lilypie. Sad sam ja off the hook, samo promatrač! Držim fige da krene čim prije onima koji to hoće i da ne krene onima koji još ne žele 😆.

• tratinčica25
    27. Studeni 2018. 13:43

Pozz cure!  Ima koja da je rodila i da ima iskustva sa Dianatal gelom?  Hvala.

Klikerica
    27. Studeni 2018. 14:00

Evo prošao je pregled i sve je super. Zahvaljujuci njihovom pokušaju odgode imala sam rekordan tlak 120/60,hocu reci idealan. Nije bio standardno brutalno nizak. Taman su me one lijepo podigle. Kilaža +3kg od zadnji put,super. Kliker odgovara veličini 31+1 ,zadnji put je bio za 7 dana veci,tako da je sve to idealno,ne rađamo robote nego djecu.. Ima oko 1800 g. Cerviks 36mm,omekšan. Rekla je da odmirujem još 3 tjedna i ko Bog! Saznala sam da žuri na trudnički tečaj jer ona predaje,pa je mene uzela preko reda,a ostale koje nisu trudne prebacila za sutra. Trebam jos izvaditi krv,urin i spremna sam za TA. Biti ce Christmass time u TA!😁😆 Ambulanta i tako mora koristiti godišnji,pa bolje da idem odmah u bolnicu na preglede. Sada idem u HzZo otvoriti porodiljni i predati sve doznake i mirna sam...  woo hoo! 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivana_G
    27. Studeni 2018. 14:24

Klikerica

Evo prošao je pregled i sve je super. Zahvaljujuci njihovom pokušaju odgode imala sam rekordan tlak 120/60,hocu reci idealan. Nije bio standardno brutalno nizak. Taman su me one lijepo podigle. Kilaža +3kg od zadnji put,super. Kliker odgovara veličini 31+1 ,zadnji put je bio za 7 dana veci,tako da je sve to idealno,ne rađamo robote nego djecu.. Ima oko 1800 g. Cerviks 36mm,omekšan. Rekla je da odmirujem još 3 tjedna i ko Bog! Saznala sam da žuri na trudnički tečaj jer ona predaje,pa je mene uzela preko reda,a ostale koje nisu trudne prebacila za sutra. Trebam jos izvaditi krv,urin i spremna sam za TA. Biti ce Christmass time u TA!😁😆 Ambulanta i tako mora koristiti godišnji,pa bolje da idem odmah u bolnicu na preglede. Sada idem u HzZo otvoriti porodiljni i predati sve doznake i mirna sam…woo hoo!

Odlično za malog Klikera! Znači porodiljni, 3 tjedna pomalo i onda Božićni pregled u TA...divno! :) i bolje da te primila jer bi završla s facom punom jačmenca 🙄🤣😅

_lily_0
    27. Studeni 2018. 14:39

Klikerica

Evo prošao je pregled i sve je super. Zahvaljujuci njihovom pokušaju odgode imala sam rekordan tlak 120/60,hocu reci idealan. Nije bio standardno brutalno nizak. Taman su me one lijepo podigle. Kilaža +3kg od zadnji put,super. Kliker odgovara veličini 31+1 ,zadnji put je bio za 7 dana veci,tako da je sve to idealno,ne rađamo robote nego djecu.. Ima oko 1800 g. Cerviks 36mm,omekšan. Rekla je da odmirujem još 3 tjedna i ko Bog! Saznala sam da žuri na trudnički tečaj jer ona predaje,pa je mene uzela preko reda,a ostale koje nisu trudne prebacila za sutra. Trebam jos izvaditi krv,urin i spremna sam za TA. Biti ce Christmass time u TA!😁😆 Ambulanta i tako mora koristiti godišnji,pa bolje da idem odmah u bolnicu na preglede. Sada idem u HzZo otvoriti porodiljni i predati sve doznake i mirna sam…woo hoo!

Bitno da si na kraju uspjela obavit pregleda
    A meni ti je od 29 tjedna cerviks smeksan tak da ko zna kaj bu sad u petak nadam se i dalje da sam zatvorena
    Kliker bogme ljepa kilaza super mi je za tebe i Du uvjek smo tu negdje pa ocekujem i da je moj tu negdje s kilazom.😁😍
    Maggie odlicno za Lea bitno da napreduje jos malo pa prvo kupanjeeee obavezno nam javi kako je proslo ❤️😍🥰😘

Mamica2
    27. Studeni 2018. 14:45

Klikerice neka te na kraju pregledala i neka je sve ok
    Leo bravo za kilazu
    Nema Barbie danas? Da se nije sto pokrenulo kod nje?

busybee
    27. Studeni 2018. 15:02

Pozdrav cure, nisam se javljala jer sam imala drustveni zivot za vikend :D a od jucer lezim s crijevnom virozom.
    Htjela sam poruciti Zadranki da se ne bedira jer je mozda i kod nje to, meni su doslovno svi prijatelji bolesni.
    Moja dr.opce prakse mi moze dati samo 3 dana bolovanja, ali mislim da bi mi bilo polje prelezati cijeli tjedan.
    Klikerice, super za pregled :)) sad kliker vise nije mrvica, 1800 je postena tezina.

barbiemama
    27. Studeni 2018. 15:02

evo meee. danas sam se nekako prebacila na tipkanje na fejsu 😂 nažalost, ništa se pokrenulo nije. moram vam prestat prenosit svoje potajne želje o skorašnjem porodu. jer očito ne bu tako skoro 😂

du1988
    27. Studeni 2018. 15:03

maggie, bravo za Lea i da tako lijepo napreduje! Nije ni cudo kad ima ustrajnu i informiranu mamu 😊 klikerice, zanemari mjere kao sto i jesi, Dora je na zadnjem pregledu po nekim bila tjedan naprednija, po nekima tjedan manje. Ja to sve uzmem s rezervom kad doc kaze da je sve i da napreduje. Ja jedva cekam sutra i kontrolu, imam osjecaj da je sve ok, ali trbuh kao da mi se spustio i osjecam veci pritisak pa se psihicki pripremam za mirovanje. Al kako bude, vrijeme je ionako za biti kuci pod dekicom i s dobrom knjigom! A sto se tice tezine, taman je skolski po tjednima, bar po ovim mojim knjigama i aplikacijama! Bravo 😊💙

url=https://lilypie.com]

du1988
    27. Studeni 2018. 15:05

i da...klikerice, kako to da vec otvaras porodiljni? Meni sestra rekla da dodjem od 7.12.nadalje, racunala je onih 45 dana do termina? Ja danas predala za komplikacije!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.