Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    27. Studeni 2018. 11:35

Mina93

nali

Ja se danas ne mogu razbudit. Samo bi spavala. Bolucka me trbuh i spavam 10 minuta, budim se, okrecem, spavam.. tako ciiijelo jutro.
    Zadrankakao sto su ti cure rekle, nisu mjere 100% tocne.. Kod moje ti je bila nadlakticna kost stalno tjedan i pol naprednija, onda odjednom tjedan dana manja, sad me bas zanima.kako ce bit. Nemoj se brinuti, bitno je i iz kojeg kuta mjeri, mozda je beba nekako cudno okrenuta. Bit ce to ok.
    Minasuper za pregled. Uuu 3100 zakon. Jel su rekli jel ima kakvih naznaka kad ce krenut?

Ma kakvi, nakraju bio samo uzv, kaze posto je sve super tamo da necemo imat pregled i narucena opet za tjedan dana.. Morat cu pojacat pilates i istezanje da nesto pokrenem 😂😂 iduci put cu bit punih 39 tako da onda vjer ide i pregled i ctg

Javila mi se jedna kolegica s faksa koja je bila s nama na tečaju na Merkuru. Kaže rodila u 37.tj. mali se rodio sa 3600.
    Nije ni čudo da je sam probio vodenjak,pa koliko bi taj imao da je bio unutra do 40 tj.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• nali
    27. Studeni 2018. 11:43

Klikerica

Ja čekam u ambulanti,i sestra kaže možda me doktorica neće moći danas primiti… a ja ladno,nema problema,ja ću pričekati do kraja radnog vremena pa ćemo vidjeti hoće stići.
    Sad me baš zanima… hoće/neće…šta opet ne bi trebala noćas spavati?! Grrrr… ne da mi se iskreno sutra opet pripremati i voziti na drugi kraj grada i pripremati fizički i psihički.

Cek, gdje si, ti si u TA ili kod soc gin ili gdje? Nece stici? Pa jesu te narucili? Kako nece stici,e sad mi je ovo diglo tlak, trudnicu da nece primiti

Klikerica
    27. Studeni 2018. 11:52

nali

Klikerica

Ja čekam u ambulanti,i sestra kaže možda me doktorica neće moći danas primiti… a ja ladno,nema problema,ja ću pričekati do kraja radnog vremena pa ćemo vidjeti hoće stići.
    Sad me baš zanima… hoće/neće…šta opet ne bi trebala noćas spavati?! Grrrr… ne da mi se iskreno sutra opet pripremati i voziti na drugi kraj grada i pripremati fizički i psihički.

Cek, gdje si, ti si u TA ili kod soc gin ili gdje? Nece stici? Pa jesu te narucili? Kako nece stici,e sad mi je ovo diglo tlak, trudnicu da nece primiti

Jos sam u redovnoj ambulanti kod soc. ginica... e i meni je diglo tlak,a obzirom da je jako nizak to bi bas dobro dodje prije mjerenja😆 Narucena sam za danas u 11:30 h, i jos je 2 trudjice prije mene. Mislim da je radno vrijeme makar do 14 h

Ivana_G
    27. Studeni 2018. 11:56

Ptičica

Ivana javi kad gin odgovori 😉 da, za porod bi mozda moglo bit bitno, al ako je tlak u redu mislim da nije velika drama. Mene ceka cr pa nisam o tome razmislalja 🤷‍♀️
    Du pa ti si usla u 8i mj! 😍😍😍

Ptičica javila mi se gin, kaže da obavim opet pretrage KKS, TSH, Anti TPO, Anti TG i da joj pošaljem nalaze...

Ivana_G
    27. Studeni 2018. 11:57

Klikerice ma nema da te ne stignu primiti, ako si naručena ima da te prime i k tome trudnica...u zadnjem tromjesečju mislim HALO!!! Jao što bi im ja rekla, nek ostanu duže i pregledaju te, kaj god! Sigurno nećeš samo otić doma 😤😤 Mislim strašno

du1988
    27. Studeni 2018. 12:00

klikerice, samo im lijepo zaprijeti kontrolom hzzo-a. Vise mi je preko glave njihovoh ranijih odlazaka i duplog/troduplog narucivanja u isto vrijeme 😣 ptičice, daaaaaaa.. uskoro nam i ti ulazis u klub 30! Kako vrijeme leti...

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    27. Studeni 2018. 12:09

A sad ste me još više nabrijale.... ahahaha sad nema šanse da me potjera,pa na vratima piše do 14:30 h radno vrijeme... ici cu za njom do kuće ako pokuša pobjeći

Mina93
    27. Studeni 2018. 12:11

Klikerica

Mina93

nali

Ja se danas ne mogu razbudit. Samo bi spavala. Bolucka me trbuh i spavam 10 minuta, budim se, okrecem, spavam.. tako ciiijelo jutro.
    Zadrankakao sto su ti cure rekle, nisu mjere 100% tocne.. Kod moje ti je bila nadlakticna kost stalno tjedan i pol naprednija, onda odjednom tjedan dana manja, sad me bas zanima.kako ce bit. Nemoj se brinuti, bitno je i iz kojeg kuta mjeri, mozda je beba nekako cudno okrenuta. Bit ce to ok.
    Minasuper za pregled. Uuu 3100 zakon. Jel su rekli jel ima kakvih naznaka kad ce krenut?

Ma kakvi, nakraju bio samo uzv, kaze posto je sve super tamo da necemo imat pregled i narucena opet za tjedan dana.. Morat cu pojacat pilates i istezanje da nesto pokrenem 😂😂 iduci put cu bit punih 39 tako da onda vjer ide i pregled i ctg

Javila mi se jedna kolegica s faksa koja je bila s nama na tečaju na Merkuru. Kaže rodila u 37.tj. mali se rodio sa 3600.
    Nije ni čudo da je sam probio vodenjak,pa koliko bi taj imao da je bio unutra do 40 tj.

Bome 😱 a ja mislila nasa beba velika 😂 svaka cast

Mina93
    27. Studeni 2018. 12:12

Klikerica

A sad ste me još više nabrijale…. ahahaha sad nema šanse da me potjera,pa na vratima piše do 14:30 h radno vrijeme… ici cu za njom do kuće ako pokuša pobjeći

Tako treba that's the spirit 😂😁💪

Slampo
    27. Studeni 2018. 13:05

Zadranka te razlike u mjerenju su ok, na zadnjem uzv sam se ja isprepadala jer je svaka mjera pokazivala svoj tjedan i bedrena ne bila za 10ak dana manja, pa mi je gin u bolnici samo rekla da neka ne brinem da nismo ni vani svi isti. Ali te mjere variraju. Klikerice nemoj odustati....sramota tako trudnicu zahebav....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.