Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    27. Studeni 2018. 07:20

nali

Ivana_G

Jao curke mene već 3 puta u zadnjih 3-4 dana uhvatila slabost, ko da nemam dovoljno zraka, ruke onak teške, puls iznad 100, baš osjetim da srce kuca jako😏 točno me panika uhvati odmah! Sad sam na Merkuru čekam pregled uha jer su opet upaljena i moram na čišćenje 😖 valjda već 5x!! Dal da paničarim ili da se skuliram 😊🤣

Zrak ces hvatati sad cesto, ja se cak umorim vec dok pricam, bas osjetim kako mi sve stisnuto jer si beba napravila mjesta. Normalno je to. I povisen puls do neke granice je isto ok. 100 je ja mislim skroz ok, meni nisu digli veliku paniku kada je bio 140, samo odmori tad. I reci doktoru za svaki slucaj. Samo nemoj panicarit jer ces jos vise bit bez zraka i srce ce ti jos lude tuc.. Casa kaka, dekica, tv i uzivaj.

Hvala :) Imas pravo, napomenut cu dr ali samo opusteno i sve 4 u zrak :)

Klikerice hahahah uglavnom ih ne vidim, pretpostavljam da sve riješi pesek naš. I komarce i slično 😁🤣

• nali
    27. Studeni 2018. 07:22

Klikerica

Jedno pitanje,koje nema veze s ničim…
    Ubijate li kućne pauke?😅

Hahah super pitanje, ako su visoko, ostavim ih par dana, dam im ime, 😂 (znam, nisam normalna) pratim ih, onda mi dopizde pa ih ubijem. Kako sam do nedavno zivjela u predgradu kod muzevih,pored sume, tamo ima svakakvih ogromnih dlakavih i to sam histericno ubijala,sprejala sve ulaze, prozore. Al kucni su ok, neko vrijeme.. Ti? 

Klikerica
    27. Studeni 2018. 07:42

Jučer sam se s mužem raspravljala 30 minuta jer smo naletili na pauka koji nam je bio nedostupan... kojeg on ni pod koju cijenu nije dao da se ubije. Ja bi to učinila bez beda. A ovaj meni... paukovi su dobri,paukovi jedu bube,paukove se ne ubija.... bla bla bla... na kraju organizirala evakuaciju i ispraćaj na terasu mislim smiješno stvarno,ali ne znam kako drugi postupaju... pa me baš zanimalo.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Duda
    27. Studeni 2018. 07:52

Klikerica

Duda

Haha, Klikerice, morat ćeš za Klikera nabavit neku gumu jer će mu falit to truskanje kad se rodi 😉

Dobit će BabyBjorn😁
    A bome se nadam da cemo se smijati i nakon sto se beba rodi😊 necemo valjda plakat😂

Naravnooo, još i više! 😉

Salatica9192
    27. Studeni 2018. 08:01

Klikerice, ja se sjecam glave Lenine na porodu, kao vanzemaljac 😶 izduzena nazad xD Ali sam znala da se to zna desavati, pa me nije nesto prepalo, ali cudno vidjeti, nije bas svejedno. Znaci glava, sto Maggie kaze, se "suzi" da izadje, pa onda dolazi sebi haha, koliko sam skontala. 

Salatica9192
    27. Studeni 2018. 08:04

Klikerice, 
    da :( i onda nekada pomislim, on je mozda nečiji tata, krenuo svojim poslom, nikome da naskodi, kuci ga cekaju djeca i zena, a ja ga ubila, bez razloga, zato sto se bojim hahahaha.. 🤣🤣🤣 Napolju nikada nista ne bih dirnula, ali u kuci se bojim, pogotovo sad kad je beba tu 😶 Ubica ☹️

• nali
    27. Studeni 2018. 08:11

Klikerice tako i moj, neda pod razno da se ubije, ni pauka, ni bube, nego ih hvata i izbacuje van, a to tako nespretno ide hvatat da mu vecina pobjegne, pogotovo male brze bubice koje se onda zavuku negdje i ja onda ne mogu spavat i onda u pola noci mice sav namjestaj da nade bubu. Zato ak nije neki strasan dlakavi pauk, mogu se strpit, a i kucni mi nece nista. 

mmama2
    27. Studeni 2018. 08:22

Ne ubijam kucne zivotinje, ni one vanjske, preskacemo ih i sl, a ako je neka ekstra gadna onda ju izbacimo na balkon😑😑 Stariji je apsolutno!!!!!!! 100% opsjednut skakavcima i njih lovi, spretno i uspjesno pa kada smo kod mojih na dvoristu imamo obicno punu kantu skakavaca, a i gusteri mu nisu strani😂😂

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    27. Studeni 2018. 08:25

hahaahahahahahahahahahahah
    Znaci ja ih se panicno bojim. Ovdje u stanu ih bas nema,posto imamo komarice(da ne ureknem)
    Al opet se ponekad neki uvuce... znaci ubijam bez prigovora ako ih mogu dobavit,a ako ne onda piljim u njega,pratim mu putanju,ako ga ne vidim,znoj, treskavica.... rado bi da nije tako,al bas bas panican strah. Zmije se bas ne bojim. Ne volim je u blizini al je se ne bojim.. al pauk,puls ide na 200

Blaza26
    27. Studeni 2018. 08:28

mmama2

Stariji je apsolutno!!!!!!! 100% opsjednut skakavcima i njih lovi, spretno i uspjesno pa kada smo kod mojih na dvoristu imamo obicno punu kantu skakavaca, a i gusteri mu nisu strani😂😂

Ajme i ja sam ovo radila.... skakavci,crvi, gusteri sve sam to lovila,igrala se,donosila mami u kucu da pokazem
    Al paukovi..... vanjske i ja preskacem,neka njih vani al unutra.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.