Haha, Klikerice, morat ćeš za Klikera nabavit neku gumu jer će mu falit to truskanje kad se rodi 😉
Dobit će BabyBjorn😁
A bome se nadam da cemo se smijati i nakon sto se beba rodi😊 necemo valjda plakat😂
Naravnooo, još i više! 😉
Klikerice, ja se sjecam glave Lenine na porodu, kao vanzemaljac 😶 izduzena nazad xD Ali sam znala da se to zna desavati, pa me nije nesto prepalo, ali cudno vidjeti, nije bas svejedno. Znaci glava, sto Maggie kaze, se "suzi" da izadje, pa onda dolazi sebi haha, koliko sam skontala.
Klikerice,
da :( i onda nekada pomislim, on je mozda nečiji tata, krenuo svojim poslom, nikome da naskodi, kuci ga cekaju djeca i zena, a ja ga ubila, bez razloga, zato sto se bojim hahahaha.. 🤣🤣🤣 Napolju nikada nista ne bih dirnula, ali u kuci se bojim, pogotovo sad kad je beba tu 😶 Ubica ☹️
Klikerice tako i moj, neda pod razno da se ubije, ni pauka, ni bube, nego ih hvata i izbacuje van, a to tako nespretno ide hvatat da mu vecina pobjegne, pogotovo male brze bubice koje se onda zavuku negdje i ja onda ne mogu spavat i onda u pola noci mice sav namjestaj da nade bubu. Zato ak nije neki strasan dlakavi pauk, mogu se strpit, a i kucni mi nece nista.
Ne ubijam kucne zivotinje, ni one vanjske, preskacemo ih i sl, a ako je neka ekstra gadna onda ju izbacimo na balkon😑😑 Stariji je apsolutno!!!!!!! 100% opsjednut skakavcima i njih lovi, spretno i uspjesno pa kada smo kod mojih na dvoristu imamo obicno punu kantu skakavaca, a i gusteri mu nisu strani😂😂
url=https://lilypie.com]
hahaahahahahahahahahahahah
Znaci ja ih se panicno bojim. Ovdje u stanu ih bas nema,posto imamo komarice(da ne ureknem)
Al opet se ponekad neki uvuce... znaci ubijam bez prigovora ako ih mogu dobavit,a ako ne onda piljim u njega,pratim mu putanju,ako ga ne vidim,znoj, treskavica.... rado bi da nije tako,al bas bas panican strah. Zmije se bas ne bojim. Ne volim je u blizini al je se ne bojim.. al pauk,puls ide na 200
Stariji je apsolutno!!!!!!! 100% opsjednut skakavcima i njih lovi, spretno i uspjesno pa kada smo kod mojih na dvoristu imamo obicno punu kantu skakavaca, a i gusteri mu nisu strani😂😂
Ajme i ja sam ovo radila.... skakavci,crvi, gusteri sve sam to lovila,igrala se,donosila mami u kucu da pokazem
Al paukovi..... vanjske i ja preskacem,neka njih vani al unutra.....
Evo završili s pregledom, danas su bili baš brzi! Očistili uši, ugurali neke trake/gaze u oba uha 🙄 niš ne čujem i tak držati dva dana i kapati još 7 dana, ak niti to ne pomogne onda antibiotik 😑. Baš mi je koma s tim upalama uha u trudnoći al aj još malo 🙏
salatice, da znas da sam te se sjetila jucer! Tako ti ja otvaram komodu i ne zatvaram ladice i ona se krene prevrtati, sreca bila je poluprazna pa sam ju docekala 😂 a lijepo si mi rekla ne sve 4 odjednom 😂😂
url=https://lilypie.com]
Jutro cure evo mi cekamo u TA, bome ljudi ima ko mrava 😂😂
Kucne pauke ne izbacujem, oni su mi nekako mali i bezopasni, oni dobiju ime i plate stanarinu pa mogu biti u stanu 😁 al zato bilokakva druga bestija leti odma van
Sortiraj odgovore
Najstariji