Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    27. Studeni 2018. 15:31

Ptičica

Hahaha, pa ima li ijedan nas muskarac da ih ubija??? Ovaj moj je meni, jer sam ih tamanila, kupio posebni " muhomlat" sa spatulicom i pincetom da ih ne moram dirat nego ih samo izbacim van 😂😂

Ahahaha, predobro  Ja ih se stvarno ne bojim pa mi nije problem maknuti ih, nego su brze beštije male hahaha. Kasnije mi je bilo žao kak sam ih toliko usisavala 

Klikerica
    27. Studeni 2018. 15:35

du1988

i da…klikerice, kako to da vec otvaras porodiljni? Meni sestra rekla da dodjem od 7.12.nadalje, racunala je onih 45 dana do termina? Ja danas predala za komplikacije!

Hej,pa dala mi je sve doznake za 12mj i za porodiljni...da se ne moram vozati vise kod njih. Kad mi je sljedeci pregled u TA. Zato... da me ne vozaju 2 puta u ambulantu i hzzo.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    27. Studeni 2018. 15:38

Vidjela sam da je sestra davala svim trudnicama koje su bile danas tamo odmah i doznake za 12 mj. Vjerujem da je zato što one moraju koristiti godišnji odmor u 12 mj. Cijela ambulanta. Nemojte paničiti zbog toga. Meni starta od 12.12.

Mina93
    27. Studeni 2018. 15:42

Maggie bravo za lea ❤️
    Klikerice ne sumnjam da nebi progonila doktoricu da te nije pregledala 😂😂 super se drzite i rastete 😍

Klikerica
    27. Studeni 2018. 15:45

Što se pauka tiče,cure koje ne čitaju svaki dan kad uzmu zaostatke pred sebe pa vide da smo pisale o paucima pošizit će🤣
    Uglavnom, ja mislim da te bube i pauci sada panično ulaze unutra jer im je vani hladno. Živim okružena zelenilom i sada odjednom ih ima... nikad se oko toga nisam brinula,ali u klikerovoj sobi ne želim posjetitelje te vrste.
    E da... evo zidne naljepnice... mrdamo jednu po jedbu stvar svaki dan. Zavjese će biti od četvrtka pa opet moram slikati

Mina93
    27. Studeni 2018. 15:45
    Stigao poklon paketic 😊
    Stigao poklon paketic 😊

Mina93
    27. Studeni 2018. 15:46

Klikerica

Što se pauka tiče,cure koje ne čitaju svaki dan kad uzmu zaostatke pred sebe pa vide da smo pisale o paucima pošizit će🤣
    Uglavnom, ja mislim da te bube i pauci sada panično ulaze unutra jer im je vani hladno. Živim okružena zelenilom i sada odjednom ih ima… nikad se oko toga nisam brinula,ali u klikerovoj sobi ne želim posjetitelje te vrste.
    E da… evo zidne naljepnice… mrdamo jednu po jedbu stvar svaki dan. Zavjese će biti od četvrtka pa opet moram slikati
    Nego,tradicionalno poslije pregleda kliker i ja idemo u 1 mjesečni posjet McDonaldsu. Danas sam bila toliko gladna nakon onog čekanja da sam uzela SVE! I jabuku! 🤣 jela sam toliko halapljivo da sam im samo tacnu ostavila,sve ostalo sam pojela. 🤣 mislim da su se ljudi malo odmakli da ih ne pojedem… ali aj jednom mjesečno je megić pa se tješim😀

Ajme divna je sobica ❤️

MarijaG
    27. Studeni 2018. 15:48

Bok trudnice, mamice pratim vas vec duze vrijeme, imam pitanje trudna sam 37+5 i danas kad sam isla po nalaz pise da sam pozitivna sam strepokok b dali se koja trudnica surela sa time, nisam paranoicar nikakav ali isla sam malo citat po netu stavrno ne pisu ljepe stvari nikako, ipak mali strah postoji nebi htjela da se bebi nesto desi, a sutra idem prvi put u TA u petrovu pa se nadam da cu doci kod nekog oke ginica koji ce mi ljepo to sve objasnit.

Mamica2
    27. Studeni 2018. 15:50

Klikerice soba je savrsena
    Barbi necemo vise pitati pa se samo mozda prije pokrene

du1988
    27. Studeni 2018. 15:57

marijag, nadam se da ce ti netko odgovoriti , ja nemam pojma o tome! klikerice, ma nije da panicarim nego mi je sestra naglasila kako to nikako ne moze ranije, a vidis da moze...isto tako mi je rekla par dezinformacija vezano za rodiljni dopust...sreca da imam mamu koja radi u hzzo-u pa sam se cula s njezinom kolegicom koja radi bas porodiljne i objasnila mi je sto me zanimalo. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.