Ja se danas ne mogu razbudit. Samo bi spavala. Bolucka me trbuh i spavam 10 minuta, budim se, okrecem, spavam.. tako ciiijelo jutro.
Zadranka kao sto su ti cure rekle, nisu mjere 100% tocne.. Kod moje ti je bila nadlakticna kost stalno tjedan i pol naprednija, onda odjednom tjedan dana manja, sad me bas zanima.kako ce bit. Nemoj se brinuti, bitno je i iz kojeg kuta mjeri, mozda je beba nekako cudno okrenuta. Bit ce to ok.
Mina super za pregled. Uuu 3100 zakon. Jel su rekli jel ima kakvih naznaka kad ce krenut?
Ivana javi kad gin odgovori 😉 da, za porod bi mozda moglo bit bitno, al ako je tlak u redu mislim da nije velika drama. Mene ceka cr pa nisam o tome razmislalja 🤷♀️
Du pa ti si usla u 8i mj! 😍😍😍
Čestitam svima na bebama :) i mi smo sada u 37.tjednu :)
Opet upadam izvan teme; ali kako je to još preostalo: kolica.
Ima li netko od vas babyzen yoyo, ergobaby ili bugaboo bee?
💟 it's a girl 💟
Ja se danas ne mogu razbudit. Samo bi spavala. Bolucka me trbuh i spavam 10 minuta, budim se, okrecem, spavam.. tako ciiijelo jutro.
Zadrankakao sto su ti cure rekle, nisu mjere 100% tocne.. Kod moje ti je bila nadlakticna kost stalno tjedan i pol naprednija, onda odjednom tjedan dana manja, sad me bas zanima.kako ce bit. Nemoj se brinuti, bitno je i iz kojeg kuta mjeri, mozda je beba nekako cudno okrenuta. Bit ce to ok.
Minasuper za pregled. Uuu 3100 zakon. Jel su rekli jel ima kakvih naznaka kad ce krenut?
Ma kakvi, nakraju bio samo uzv, kaze posto je sve super tamo da necemo imat pregled i narucena opet za tjedan dana.. Morat cu pojacat pilates i istezanje da nesto pokrenem 😂😂 iduci put cu bit punih 39 tako da onda vjer ide i pregled i ctg
Cure znamm sve i u pravu ste stooo postooo..ja san bass panicar u trudnoci teskiii...pokusavam si nekad to objasnit ali oskreno bass me vasi savjeti i iskustva smiru...ne moj te mi zamirit..strepim uvik...al dan dva i vratim se ja na pocetak...😂😗😗
url=https://lilypie.com]
Ja čekam u ambulanti,i sestra kaže možda me doktorica neće moći danas primiti... a ja ladno,nema problema,ja ću pričekati do kraja radnog vremena pa ćemo vidjeti hoće stići.
Sad me baš zanima... hoće/neće...šta opet ne bi trebala noćas spavati?! Grrrr... ne da mi se iskreno sutra opet pripremati i voziti na drugi kraj grada i pripremati fizički i psihički.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Zadrankakao sto su ti cure rekle, nisu mjere 100% tocne.. Kod moje ti je bila nadlakticna kost stalno tjedan i pol naprednija, onda odjednom tjedan dana manja, sad me bas zanima.kako ce bit. Nemoj se brinuti, bitno je i iz kojeg kuta mjeri, mozda je beba nekako cudno okrenuta. Bit ce to ok.
Minasuper za pregled. Uuu 3100 zakon. Jel su rekli jel ima kakvih naznaka kad ce krenut?
Ma kakvi, nakraju bio samo uzv, kaze posto je sve super tamo da necemo imat pregled i narucena opet za tjedan dana.. Morat cu pojacat pilates i istezanje da nesto pokrenem 😂😂 iduci put cu bit punih 39 tako da onda vjer ide i pregled i ctg
Javila mi se jedna kolegica s faksa koja je bila s nama na tečaju na Merkuru. Kaže rodila u 37.tj. mali se rodio sa 3600.
Nije ni čudo da je sam probio vodenjak,pa koliko bi taj imao da je bio unutra do 40 tj.
Ja čekam u ambulanti,i sestra kaže možda me doktorica neće moći danas primiti… a ja ladno,nema problema,ja ću pričekati do kraja radnog vremena pa ćemo vidjeti hoće stići.
Sad me baš zanima… hoće/neće…šta opet ne bi trebala noćas spavati?! Grrrr… ne da mi se iskreno sutra opet pripremati i voziti na drugi kraj grada i pripremati fizički i psihički.
Cek, gdje si, ti si u TA ili kod soc gin ili gdje? Nece stici? Pa jesu te narucili? Kako nece stici,e sad mi je ovo diglo tlak, trudnicu da nece primiti
Ja čekam u ambulanti,i sestra kaže možda me doktorica neće moći danas primiti… a ja ladno,nema problema,ja ću pričekati do kraja radnog vremena pa ćemo vidjeti hoće stići.
Sad me baš zanima… hoće/neće…šta opet ne bi trebala noćas spavati?! Grrrr… ne da mi se iskreno sutra opet pripremati i voziti na drugi kraj grada i pripremati fizički i psihički.
Cek, gdje si, ti si u TA ili kod soc gin ili gdje? Nece stici? Pa jesu te narucili? Kako nece stici,e sad mi je ovo diglo tlak, trudnicu da nece primiti
Jos sam u redovnoj ambulanti kod soc. ginica... e i meni je diglo tlak,a obzirom da je jako nizak to bi bas dobro dodje prije mjerenja😆 Narucena sam za danas u 11:30 h, i jos je 2 trudjice prije mene. Mislim da je radno vrijeme makar do 14 h
Sortiraj odgovore
Najstariji