Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    27. Studeni 2018. 10:35

Hahaha, pa ima li ijedan nas muskarac da ih ubija??? Ovaj moj je meni, jer sam ih tamanila, kupio posebni " muhomlat" sa spatulicom i pincetom da ih ne moram dirat nego ih samo izbacim van 😂😂

du1988
    27. Studeni 2018. 10:35

ptičice, obavezno ju busimo u zid, pogotovo kad mala prohoda, ne daj Boze zla...i zadranka, slazem se sa svim sto je ptičica napisala. Stvarno si stalno u nekoj brizi i grcu, a nemas razloga. Pogotovo sto si i sama rekla-imas iskustva i znas vec kako ti tijelo funkcionira u trudnoci i treca ti je beba...znam da je lako reci da se opustis, ali ti bi stvarno trebala! ako je doktor rekao da ne brines i da je sve ok-vjeruj mu. Sve to Branimir osjeti...sorry ako zvucim grubo, nije mi to namjera nego mi je zao citati kako panicaris cijelu trudnocu umjesto da uzivas u njoj jer ti je sve vec poznato. Pusti paniku nama prvorotkama 😂😂

url=https://lilypie.com]

Ivana_G
    27. Studeni 2018. 10:37

Ptičica

Jutrooo! Spavala sam ko top! Ni ž od žgaravice 👏👏👏👏 popila vrelu kamilicu pred spavanje i ususkala se 🙂
    Splićo je kod Zadraaaa, jos malo i stize 😍
    I ne ide vise nikud tamo do cca 10.01. 😏😏
    Zadranka mjere s UZVa nisu 100% tocne. Pa vidis da su cini mi se mateji fulali kilazu za pola kile a kamoli nece tih par mm. Ako je dr rekao da nemas panike- nemaj panike. Beba ima svoj ritam rasta, jedan tjedan brze raste glavica, jedan trbuh, jedan nogica..Kronicno se moras opustit, u nenormalnom si grcu cijelu trudnocu a svaki put je sve i redu. Ovo govorim i tebi i sebi. Razumijem strahove, prozivljavam ih na dnevnoj bazi, ali se moras izborit i ostat pribrana. Sve je super s malenim! ❤
    Mina odlicno!!! Veliki ste 🤗
    Du pa ti nemoj slusat 😂 dobro si prosla sta je poluprazna, al daj ti nju zabusi u zid,a?
    Ivana moji otkucaji ni u strogom mirovanju nisu ispod 100. Tlak nizak. Rekla mi je nasa dezurna dr Miranda ovdje, da visoki otkucaji moraju ici uz nizak tlak. Kad se uspanicin, npr na 3D uzv, Mimica je izmjerio vece moje otkucaje od bebinih koja je bioa budna i mlatila sve oko sebe. Smirit ce se kad rodimo 😉 samo polako, kad dode slabost - sve 4 u zrak i topli kakako 🙂
    I napokon sam se izborila sa iscjetkom, vidit cemo dokad ce trajat 😅

Odlično, ja sam poslala mail gin čisto da je informirana al to je tak, bliži se kraj pa vjerujem da će biti još sto nekakvih novih osjećaja/simptoma/briga al bitno da je s bebicom sve ok. 🤣😅🙄 Ja sam nekako mislila ako me tak zašora taj puls da je možda bitno napomenuti za porod i sl, nemam pojma. 

• nali
    27. Studeni 2018. 10:39

Ja se danas ne mogu razbudit. Samo bi spavala. Bolucka me trbuh i spavam 10 minuta, budim se, okrecem, spavam.. tako ciiijelo jutro.
    Zadranka kao sto su ti cure rekle, nisu mjere 100% tocne.. Kod moje ti je bila nadlakticna kost stalno tjedan i pol naprednija, onda odjednom tjedan dana manja, sad me bas zanima.kako ce bit. Nemoj se brinuti, bitno je i iz kojeg kuta mjeri, mozda je beba nekako cudno okrenuta. Bit ce to ok.
    Mina super za pregled. Uuu 3100 zakon. Jel su rekli jel ima kakvih naznaka kad ce krenut? 

Ptičica
    27. Studeni 2018. 10:41

Ivana javi kad gin odgovori 😉 da, za porod bi mozda moglo bit bitno, al ako je tlak u redu mislim da nije velika drama. Mene ceka cr pa nisam o tome razmislalja 🤷‍♀️
    Du pa ti si usla u 8i mj! 😍😍😍

Pony
    27. Studeni 2018. 11:10

Čestitam svima na bebama :) i mi smo sada u 37.tjednu :) 

Opet upadam izvan teme; ali kako je to još preostalo: kolica. 
    Ima li netko od vas babyzen yoyo, ergobaby ili bugaboo bee? 

💟 it's a girl 💟

Ivana_G
    27. Studeni 2018. 11:13

Ptičica javim čim dobijem neku povratnu informaciju 😊

Mina93
    27. Studeni 2018. 11:21

nali

Ja se danas ne mogu razbudit. Samo bi spavala. Bolucka me trbuh i spavam 10 minuta, budim se, okrecem, spavam.. tako ciiijelo jutro.
    Zadrankakao sto su ti cure rekle, nisu mjere 100% tocne.. Kod moje ti je bila nadlakticna kost stalno tjedan i pol naprednija, onda odjednom tjedan dana manja, sad me bas zanima.kako ce bit. Nemoj se brinuti, bitno je i iz kojeg kuta mjeri, mozda je beba nekako cudno okrenuta. Bit ce to ok.
    Minasuper za pregled. Uuu 3100 zakon. Jel su rekli jel ima kakvih naznaka kad ce krenut?

Ma kakvi, nakraju bio samo uzv, kaze posto je sve super tamo da necemo imat pregled i narucena opet za tjedan dana.. Morat cu pojacat pilates i istezanje da nesto pokrenem 😂😂 iduci put cu bit punih 39 tako da onda vjer ide i pregled i ctg

zadranka86
    27. Studeni 2018. 11:29

Cure znamm sve i u pravu ste stooo postooo..ja san bass panicar u trudnoci teskiii...pokusavam si nekad to objasnit ali oskreno bass me vasi savjeti i iskustva smiru...ne moj te mi zamirit..strepim uvik...al dan dva i vratim se ja na pocetak...😂😗😗

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    27. Studeni 2018. 11:33

Ja čekam u ambulanti,i sestra kaže možda me doktorica neće moći danas primiti...  a ja ladno,nema problema,ja ću pričekati do kraja radnog vremena pa ćemo vidjeti hoće stići.
    Sad me baš zanima... hoće/neće...šta opet ne bi trebala noćas spavati?! Grrrr... ne da mi se iskreno sutra opet pripremati i voziti na drugi kraj grada i pripremati fizički i psihički.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.