Klikerice, presmjesna si mi, neki dan valovi, danas zračni jastuci, hahah, super su mi tvoje usporedbe! 😁 Ovi novi oblačići su super & baloni, šalji slikicu zida kad je spreman 😉
Pa sta nisu dobre asocijacije…😅 joj sta ja jos znam kroz dan provaliti,porodile bi se sve od smijeha,da sve gluposti napišem ovdje🤣🤣🤣
Hahaha, može, mislim da se mnoge ne bi žalile da se idu porodit, još ako je od smijeha 😁 Al moraš stavit prije upozorenje u kojem tjednu se smiju čitati tvoji postovi 😁 kao ono na filmu, sadržaj koji slijedi nije primjeren za trudnice ispod 37. tjedna 😉
BIP je promjer glave,a ostale kratice sam ovdje našla
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/uzv-kratice-ginekoloski-rjecnik-i-lijekovi-u-trudnoci-637
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, presmjesna si mi, neki dan valovi, danas zračni jastuci, hahah, super su mi tvoje usporedbe! 😁 Ovi novi oblačići su super & baloni, šalji slikicu zida kad je spreman 😉
Pa sta nisu dobre asocijacije…😅 joj sta ja jos znam kroz dan provaliti,porodile bi se sve od smijeha,da sve gluposti napišem ovdje🤣🤣🤣
Hahaha, može, mislim da se mnoge ne bi žalile da se idu porodit, još ako je od smijeha 😁 Al moraš stavit prije upozorenje u kojem tjednu se smiju čitati tvoji postovi 😁 kao ono na filmu, sadržaj koji slijedi nije primjeren za trudnice ispod 37. tjedna 😉
Nego pročitala sam da beba skače kao na trampolinu kad se smijemo.... a kak se ja non stop klebarim ko kreten,brijem da je ovaj moj mali već gimnastičar. Neki dan sam se toliko smijala,a ostala na leđima,i nisam se nikud mogla prevaliti... nego ko kornjača u krug se vrtim... jedva dozvala muža da me okrene ili prebaci na bok. Dobro da se udavila nisam...🤣🤣🤣🤣
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Marti8 cestitam od ❤️!!
Jedva cekam pregled sutra, nadam se da ce bit nekih vijesti kad mozemo ocekivati nasu curku 😊😊
Sretno curama koje su isto sutra na redu 😊
Koliku bebice imaju glavu promjera kad se rode?
Ako se mi otvaramo do 10 cm, pretpostavljam ne veće od 10 cm,ili?
Moj kliker je imao preko 7 cm sa 27 tjedana… valjda te glave ne rastu više previše u završnici
Moj kliker je imao preko 7 cm sa 27 tjedana… valjda te glave ne rastu više previše u završnici
Klikerice moja prva cura je imala 11 pri porodu ,uspjela sam prirodno ,konaca dosta ali 5 dan sam hodala bez problema jedino sjedenje je zapinjalo😂😂36+5 rodena,4 kg,51 cm
💜Karla💜Nicol💙Anton
Meni na zadnja 2 nalaza pise glavica vodi…i po mjerama pise mislim 9.8 🤔
I meni to piše, al zar to ne znači da se beba okrenula, tj. da je glavicom dolje?
meni je rekla da je to zato jer ima veliku glavu
Marti cestitam od srca
Nasmijah se kako je Klikerica simpaticno opisala pad
Barbie nadala sam se da ce rec da se nesto pokrenulo i da ce te ostaviti al eto nista, strpljen spasen
Ana robica je preslatka
Svasta jos procitah al sam pozaboravljala
Sinoc sam bila boba od povracanja al je Donat Mg spasio stvar
Sad sam budna vec poure, mali partija u stomku
I tako i dalje sam budna.....
Vidim lijepo vi svi spavate a ja se napisala sama sa sobom
Sortiraj odgovore
Najstariji