Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    26. Studeni 2018. 15:16

Ja zadnja 3 sata visim na telefonu,pa jesam li u komadu,pa kad cu,koliko kila imam udavise me ljudi😵😵.
    Aj ti Klikerice lezi dan za padanje izgleda.
    Mislila sam prosetat ali kisa glupa pada.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Nunii
    26. Studeni 2018. 15:23

Vise ne znam dal si to sve umisljam zbog zelje da malac izade van ili kaj,al neka bol me muci. Malo je u ledima,a malo se preseli u trbuh. Na gacicama nasla cudan sluzav iscjedak. Nije ko inace. Puni gusci i fakat ljigav pa me trta da nije sluzni cep.

• nali
    26. Studeni 2018. 15:41

Nunii

Vise ne znam dal si to sve umisljam zbog zelje da malac izade van ili kaj,al neka bol me muci. Malo je u ledima,a malo se preseli u trbuh. Na gacicama nasla cudan sluzav iscjedak. Nije ko inace. Puni gusci i fakat ljigav pa me trta da nije sluzni cep.

Aa ako sumnjas da je sluzni cep, vjerovatno je.. Cure su par stranica iza meni opisivale, pa si pogledaj. I imas pun net slika svih boja,oblika i kolicina 😊
    Klikerice 😱😱 joooj nije tvoj dan, nadam se da nije klikeru nista od pada? 

Kolačići
    26. Studeni 2018. 15:45

Klikerice ja sam takav paničar da bih se prvo ismijala sama sebi pa se vratila u bolnicu.....
    Kakvih izvještaja čitam, mogli bi do kraja tjedna dobiti novog člana na forumu.... Ne bih se bunila ni da moj bude baš taj. Užasno mi je teško.  A trudim se biti pokretna, aktivna, evo ručak završavam, spremam, šetam pasa svog..... 😊

Klikerica
    26. Studeni 2018. 15:47

Ma sve je super! Ništa mi nije... kliker se rita, sutra smo na redovnom ultrazvuku kod svoje doktorice. Nisam pala na naprijed,izvrnula sam desni gležanj,roknula na koljena i ruke,i sjela na dupe. Imam dobre pozadinske zračne jastuke.... nebojte se... nisam vam nista smjela pisati,bezveze da se ne sekirate,moje brižne trudničice

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ana89
    26. Studeni 2018. 15:57

https://youtu.be/iim2OkiEJLg

Da i tu napišem. Ovo pomaže za  smirivanje i uspavljivanje bebe s kolikima😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    26. Studeni 2018. 16:05

Nunii

Nunii

Ima li krvi u toj sluzi?
    Sprema se to i kod mene je tako dojnji dio leda kao kod menstruacije,malo zigne naprijed ,pritisak mi dole i prekjucer sam 3 put isla na wc inace tesko idem i sve kontam to je to ali jos nista konkretno😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    26. Studeni 2018. 16:08

Klikerice ludo 😂 ne mrdaj danas iz kreveta ni na wc 😜
    Barbie bas sam se ponadala da je danas taj dan 😏😏 doc ce. Brzo 😘
    Muz bio u Ikee, sutra mi dolazi napokon 😍🤗😍 ah, kad dode nista od akcije 😒😪🙊
    Kupio jos skubb kutijia, solgul prematalicu, ormar i svasta nesto 😁
    Evo sam svojoj djevojcici napravila skicu za prvi canvas povise prematalice.

luks
    26. Studeni 2018. 16:08

Ooo klikerice stvarno lud dan, sad ne miči s kauča 😌😌  meni je dan doslovno za ležanje! A još mi maloprije svekrva dovela malca iz vrtića, i donijela 10ak palaćinki 😬  mislim da će se moja dr u petak zgrozit kad kile vidi 🙄
    Ja obožavam peglanje, ali zato pranje suđa isto mrzim  u malom smo stanu bili bez perilice, i kad smo kupili novi stan rekla sam mužu da kauč ne moram imat al ja bez perilice suđa ne ulazim u stan😅😂  

Lovre

_lily_0
    26. Studeni 2018. 16:11

Barbi isto odes tamo prijavis se na salter da si narucena na ctg i sjednes u cekaoni i zvat ce te u kabinu 5 ili 6 
    Obavezno razbudi malog prije i ponesi si vode neku coksu jer ako ce bit pre miran opet ce te vratit da nes pojedes da prosetas pa bus bila cjelo jutro tam i dodi cak u 7 pa rade tih pola sata pricekas da se prva prijavis jer na ctg kad zene dodu bude bas guzva.. 🥰😘
    Klikerice bas samo ti lezi na bok i ne mrdaj 
    Ali moram priznat da u zadnje vrijeme sam primjetila da sam postala smotanija stalno se popikavam itd zato pokusavam ne izlazit iz kuce😂😂😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.