Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BellaLuna
    26. Studeni 2018. 19:35

Zadranka to vise zvuci ko neka viroza, da je od subotnjeg rucka bi vec bilo gotovo

Landy
    26. Studeni 2018. 19:40

Malaaiva

Martina.

Cure heeelp, bila sam opet cijelo jutro u TA😐. Tlak hvala Bogu super 120/70, ali na uzv kažu granično plodne vode, da li se koja susrela s tim? Za 2 dana sam opet naručena na uzv da se prati situacija, ali nije mi svejedno😫😫😫

Martina gdje si bila u TA? Ja sam ležala 2 tjedna u bolnici zbog manjka plodne vode. Kažu da je to jako promjenivo, ja nisam sigurna jel to ovisi možda od doktora koji radi uvz. Meni su prvo rekli da je graničnk i da dođem za tjedan dana na pregled, i kad sam došla bilo je dovoljno vode, al kontrola za 2 tjedna. Nakon dva tjedna mi kažu da je nema dovoljno i hospitalizacija, i opet kontrola za tjedan dana i tu se stanje nije ništa popravila, da bi opet nakon tjedan dana bilo sasvim dovoljno vode. A oba puta kad je bilo dovoljno vode pregledavao me isti doktor i nekako sam primejtila da on gleda puno detaljnije nego ove druge dvije doktorice koje su rekle da ne MC dovoljno. I sad ja ne znam jel to ima ikakve veze ili se nekim čudom stanje promijenilo. 🤦🏻‍♀️ Možda da odeš negdje vidjeti drugo mišljenje? Al meni su rekli da što više ležim na lijevom boku i da je to jedino što mogu.

U kbc osijek,   inače je uvijek bilo dosta plodne vode, a danas me gledala druga dr. (moje nije bilo, iako me narucila za danas😤), rekla da ne zeli dizat paniku  ali da dođem za 2 dana  pa će onda provjeriti opet razinu..   Nadam se da će se "nadopunit" do tad...    

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Kani07
    26. Studeni 2018. 19:50

Ptičica

Nuni, kani, ptica, barbie, teatoni, kad krene…opet cemo imat babyboom 😍

Ptičica

Nuni, kani, ptica, barbie, teatoni, kad krene…opet cemo imat babyboom 😍

Jedva cekam😁,ako ne bude prije onda u utorak 100%i nadam se di mog rockasa da smo kuci.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    26. Studeni 2018. 19:55

Mene hvata napetica pred sutrašnji pregled... sad tek kontsm kako je vama ostalima bilo kad ste ušli u 30te tjedne... totalno.mi je drugačiji feeling pred pregled. Sad ga već zbilja doživljavam kao svoje dijete... puno više nego u ranijim fazama trudnoće.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Pticaselicazgst
    26. Studeni 2018. 20:03

Klikerice hahaha ne brini, nisam ja te srece 😂😂 al ovaj tjedan se deff moramo nac, sljedeci planiram malo usporit 🙂
    Kod mene obrnuto, do 30 tjedna sam bas uvijek bila napeta i mislila jel sve ok itd, kako sam usla u 30 sam opustenija sto se pregleda tice ali zato nervoznija oko poroda itd.. ah te cari trudnoce 😍😂

Klikerica
    26. Studeni 2018. 20:10

AllieH,
    Evo prve i druge naljepnice koje su stigle s ebaya.
    Pa ne mogu vjerovati da je ove manje tip predstavljao da su u dimenziji ovih većih.

Klikerica
    26. Studeni 2018. 20:22

Barbie,
    Jel tebi Neo već glavicom prema dolje pa te ne šalju na UZV?

Ptičica
    26. Studeni 2018. 20:35

Klikerice shavacam te. Svaki pregled umalo ne placem u kabini 😪
    Kani pa ti sebi poklanjas najljepsi poklon 😍
    Blaza bit ce slika na zidu povise prematalice. Pripremila sam 3 canvasa, ovo je tek prvi.
    Evo malo slicice progresa 🤪

barbiemama
    26. Studeni 2018. 20:46

Klikerica

Barbie,
    Jel tebi Neo već glavicom prema dolje pa te ne šalju na UZV?

je, glavicom je prema dole i to već dugo. barem od 25.tt. okrenuo se negdje između 22. i 25. tt. mislila sam da je uobičajeno pogledati plodnu vodu i procijeniti težinu bebe, ali evo ništa zadnja dva puta. ne znam hoće me uopće poslati na uzv. 

• Marti8
    26. Studeni 2018. 20:47

Evo curke da vam i tu javim! Danas nam je stigao nas maleni Petar!! ❤ Srce mi ko kuca❤ Stigao je ranije carskim rezom zbog moje niske posteljice..Mora biti par dana u inkubatoru ali samostalno dise😍 Mis moj❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.