Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    26. Studeni 2018. 11:39

Salatice, je, muž je još doma s nama ovaj tjedan, znači sveukupno 2, a uzet će opet 2 za Božić. Bit će mi totalno čudno bez njega, baš nam je lijepo kad smo troje 😔

Jagodica86
    26. Studeni 2018. 11:40

Cure evo mene nakon 2 dana, kao da me mjesec dana nije bilo 
    Nikako polovit, u subotu sam provela cijeli dan doslovno u Zagrebu, obavili zadnji shoping u Ikei, pokupili AS u city centru east, kupili odjelce toplo malog pingvina i kompletić za iz rodilišta. I došla kući krepana, noge bolile za poludit. A večer prije me takva žgaravica oplela da je to strašno bilo,od pizze. Tako da mislim da je to to od pizze za mene do poslije poroda 
    Sad me čeka veselje slaganja i pripremanja svega, i još možda neki on line shoping ako nešto usfali ali mislim da je to to. 
    Sretno danas na pregledima tko ide. 
    Salatice sve su ti cure već napisale, sad je tako kako je, bitno da si se s mužem dogovorila kako ćete dalje, to je najvažnije. Pa hladne glave sve to obaviti. Ja isto ne volim te ishitrene odluke, makar te razumijem i ja bi isto kao i ti napravila, to što ti rade nije normalno za nikoga, kamoli novu mamu. Neka na miru vi preselite, taman dok Lena malo još naraste bit će vam lakše nego sada dok je sve jako svježe i praktički ste tek došli iz bolnice. Ali je najbitnije da se maknete, jer vlastiti mir i mir djeteta nema cijenu. 
    m.girl mislim da si ti pitala, ja sam isto uzela navlaku za prematalicu u Ikei, prematalice baš koju trebam nije bilo ali poslat ću ja već nekoga po to. taman dolazi na stanje za par dana. 
    Ana preslatka je robica, sve je tako mekano i fino toplo za naše zimske bebane 
    Klikerice kako volim kad nas tako iznenade. Mene je moj iznenadio kad je odmah pristao na platnene pelene, ja sam mu objasnila zašto mislim da je bolje i odmah se složio, makar smo dobili već par komentara kako je to bezveze i komplicirano i bla bla, ali mi želimo probati pa vidjeti kako ide. Caka je da je on inače strašno gadljiv na govanca i tako to, pa je smislio riješenje, premotavat će malog sa maskom za ronjenje na glavi da mu ne smrdi hahahah  Kako smo umirali od smijeha. 
    Najbitnije mi je da je podrška u svemu i da se dogovarmo. 
    Inače imamo jako dobar odnos i pričamo o svemu, nema kod nas durenja  On je psiholog i puno ulaže inače u odnose oko sebe i daje se, pa tako i sa mnom. Znamo se posvađati jer smo dva jarca tvrdoglava, daleko od toga hahaha. Otkad sam trudna odnos nam je sve bolji i bolji još, minimalno svađa, sve se dogovaramo i koliko je inače jako pažljiv, toliko je sad još i više. Tako da baš uživam A jesam se raspisala sad hahaha Neka ljubav me puca samo  

pepe1907
    26. Studeni 2018. 11:48

Ivana_G

Ana89

Ivana_G

Jutro, evo zadnjih par dana dosta otičem, a danas sam se probudila s natečenim prstima i bolovima u zglobovima i onak kad stisnem saku sve me boli kao da sam lezala na njima cijelu noc ( a lezala sam polusjedecki jer me bole oba uha). Jel se koja od vas susretala s time?

Jesam, ali nemoj mene uzimati za primjer, meni je u 35.tt dijagnosticirana preeklampsija. Sve je inače kao ok da otiče dokgod nije u kombinaciji sa licem.

Hmm da bas sam čitala malo o tome pa mi je prvo palo na pamet, svakako ću to spomenuti na pregledu idući petak. U licu sam natečena al onak već par mj više kao malo izobličena, najviše se vidi kad se nasmijem da sam onak zbuckana 😁🤣 al ruke me baš bole

evo ja pisala jucer, od ovog tjedna su mi sake jako otecene da ih ne mogu stisnuti, i tlak mi je malo visi, ali mozda zati jer mi ga mjere digitalnim a ne onim obicni ko kod gin.u ambulanti

Ivana_G
    26. Studeni 2018. 11:53

pepe1907

Ivana_G

Ana89

Ivana_G

Jutro, evo zadnjih par dana dosta otičem, a danas sam se probudila s natečenim prstima i bolovima u zglobovima i onak kad stisnem saku sve me boli kao da sam lezala na njima cijelu noc ( a lezala sam polusjedecki jer me bole oba uha). Jel se koja od vas susretala s time?

Jesam, ali nemoj mene uzimati za primjer, meni je u 35.tt dijagnosticirana preeklampsija. Sve je inače kao ok da otiče dokgod nije u kombinaciji sa licem.

Hmm da bas sam čitala malo o tome pa mi je prvo palo na pamet, svakako ću to spomenuti na pregledu idući petak. U licu sam natečena al onak već par mj više kao malo izobličena, najviše se vidi kad se nasmijem da sam onak zbuckana 😁🤣 al ruke me baš bole

evo ja pisala jucer, od ovog tjedna su mi sake jako otecene da ih ne mogu stisnuti, i tlak mi je malo visi, ali mozda zati jer mi ga mjere digitalnim a ne onim obicni ko kod gin.u ambulanti

Ja imam onaj ručni i moram mjeriti 3x dnevno jer pijem svaku večer cardiopirin za cirkulaciju ili sl. Jedino sam.primjetila da je tlak čak jučer i niži ali puls je 2 dana bio iznad 100

Klikerica
    26. Studeni 2018. 12:18

Sad sam se pozitivno zacoprala... krenula sat vremena ranije zbog parkinga oko Vinogradske,a parkirno mjesto me čeka ko naručeno😊

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Blaza26
    26. Studeni 2018. 12:23

Zadranka i Ptičice čestitke na punom tjednu. Zadranka jos tjedan dana i vi ste ful spremni
    Ako jos neko ima,cestitke,nisam pohvatala.
    Jao isla sam i ja Googlat taj sluzni čep pa definitivno ćemo ga prepoznat.
    Salatice a jesi probala tu tvrdu podlogu stavit npr na stol? Ja sam mislila na stol preventivno,no imamo prematalicu uz krevetac. Ili ti imas onu komodu iz Jyska? Zasto na nju ne stavis tu tvrdu podlogu? Otvori prvu ladicu,i u nju sve potrepstine stavi,a i radi neke sigurnosti da ne bi kliznula. Odmakni malo od zida dane udaras rukom u zid i to je to. Mislim da ce ovdje dosta cura na Malmici prematat.
    Barbie sretno,nadam se da neces dugo cekat.

Maggie85
    26. Studeni 2018. 12:55

Ajme Klikerice, parking kod Vinogradske naći je jednako dobitku na lutriji. Makar ajde, najteže je ujutro, sad su već svi "davatelji" krvi otišli doma.
    Ja ni ne pokušavam na službenom parkingu, ako dođem nakon 7, nego idem u one uličice na brijegu.

• nali

Danas mi je tako neki glupi placljiv dan, bas sam za nista. Ali zato nema panike danas i pozitivno je sto danas vise nije bilo tog sluznog cepa, iskreno, jako sam se bojala jutra jer nisam znala sto ce me docekati, a sad lezim maksimalno i nadam se da nije sve izaslo. 
    Moram pohvaliti Anin super ulov robice i Klikericinog briznog muza strebera 😁

Salatica9192

Na komodi mi je nezgodno, nije mi na ruku, ali za krevetac nije losa ideja, morala bih samo kupiti tvrdju podlogu, ova je ona polutvrda. A inace nismo se presvukli da nije bilo jauka, kad skinem pelenu voli piskiti, pa okrenem se na sekund, ona se iskrivila i udara nogicama, umrlja se od kake hahahahah. Zivahna je skroz. Ali danas fino spava, tj odlucila je dramiti tamo od 5,6 vjerovatno 🤣🤣🤣🤣🤣 Joj kad vam dodje, pa male nogice, ja ih redovno "jedem" h
    ahaha, kako su preslatki ovakoo 😍
    A znam, ishitrena odluka samo zato sto su babine, kad prodju, ja bih gulila haha, ali nije tako lako zbog muza kad ga je zgrabila svojim bolesnim kandzama i rastrzan je. Boji se za nju. Znam ga.
    Pepe, 
    meni na ručnom uvijekkkk visi, znaci uvijek ili pokaže jednu vrijednost i odmahhhh ponovim, samo se trudim smirenije disati, ono pokaze totalno drugu vrijednost. Sva sreca u trudnoci su svugdje zivini bili oko mene. Imas li oko sebe zivin aparat? 

Klikerica
    26. Studeni 2018. 13:04

nali

Danas mi je tako neki glupi placljiv dan, bas sam za nista. Ali zato nema panike danas i pozitivno je sto danas vise nije bilo tog sluznog cepa, iskreno, jako sam se bojala jutra jer nisam znala sto ce me docekati, a sad lezim maksimalno i nadam se da nije sve izaslo.
    Moram pohvaliti Aninsuper ulov robice i Klikericinog briznog muza strebera 😁

Štreber meni pokazuje onak rukama kak pelene idu... kak se maže guza,kak se malom maže guza i jajca...a ja blijedo gledam,kao stvarnooo?! Ti to sve gledao... ?! ništa on meni to ne spominje.. kažem ti da ce me ispravljati kad dođemo doma...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.