Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    26. Studeni 2018. 14:22

Maggie, bas lijepo kaj ste skupa domeka. I moj će uzeti godišnji i ima slobodne Dane tak da mi je najbitnije za mi je prvih 2,3 tj doma i da se povežemo mi 3 kao obitelj bas kao jagodica kaže. ❤️
    Ostale curke uživajte sa bebijima svojima.
    Barbie, samo nek on bude u buši još, tu mu je ipak sigurnije. Kad si naručena slj put? I ja isto idem 3.12. U TA u Petrovu u 10:10 moram biti tamo 😊

Noa 💙

mmama2
    26. Studeni 2018. 14:31

Evo mi otisli po nase miseke kod svekija, bili su ipak za vikend i uzivali su😇😇 ja tak, tak😂😂
    Ugl kaj se tice sveki, evo dala mi zena karticu i pin da si narucim kaj ocu od opreme😂😂 tak da smo uzeli konacno kolica, neka full jeftina samo zbog kosare i da decki mogu braceka vozikat, as imam ionako od prije.. tako da su 2u1 kolica.. zaista planiram nosit bebu od pocetka, pogooootovo kaj je termin usred zime, idealno za nosenje, evo ovo tako njima da se kada vremenske prilike dozvole mogu imat reli sa burazom 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    26. Studeni 2018. 14:38

M.girl, ja sam u 7:30 na ctg. samo nisam skužila gdje to točno moram ić na ctg 😂

Duda
    26. Studeni 2018. 14:41

Barbie, bitno da je sve u redu, izaći će Neo kad bude spreman 😉
    Mama2, lijepo od svekrve, nek ste vi i to riješili ☺ A malce već zamišljam kako jure s bracom 😉
    Ja sam danas ponovno u pranju/peglanju, rastegnut će mi se na dva tjedna, kako sam i mislila.. Svaka čast vama koje možete peglati satima, ja malo više od sat vremena i već moram leći, leđa ubijaju.. I to ne peglam sve, dosta toga iz sušilice izađe skroz pristojno 😉 Al do kraja tjedna sam gotova. ☺

Klikerica
    26. Studeni 2018. 14:48

Suma summarum...
    Doktor kaže epiduralna može,carski ne može. Bar za sada dok su trombociti toliko niski. Za epi kaže da imaju gdje piknuti,ali da je finalna odluka na anesteziologu. Tako im je i napisao... na nikakvu magnetnu ili rtg sada ne mogu,tako da je rekao da kad budem odlučila prekinuti dojenje dodjem u bolnicu na nekoliko dana,da mi naprave inventuru.
    Izađem od gore,i sva uzbuđena idem mamu nazvati,okliznem se na lišće i padnem ko kruška. Koljeno sam razbila,i zglob izvrnula,ali nije to ništa strašno samo je izgledalo jako jako smiješno. Debela se otkotrljala...Moji nožni zglobovi su toliko pokidani od nogometa,da više nema smjera u kojem ih ne mogu iskrenuti,a bome i koljena. Jedino mi žao trudničkih tajica...a jbg!

Dođem kući,jedem,zapnem za tepih i nabijem drugo koljeno u kuhinju.
    Reko sama sebi na glas... aj ti na bok lezi,nisi ti više za nikakve akcije. mislim da mi je tlak opet negdje u nizini...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    26. Studeni 2018. 14:54

inače volim peglanje. a nemamo perilicu suđa (ne stane jednostavno u kuhinju 🙄) pa iz dna duše mrzim pranje suđa. to mi je gore od pranja wc školjke 😂

barbiemama
    26. Studeni 2018. 14:56

Klikerice, a jebemu. žao mi je kaj ti je tak padalački i udaralački dan. lezi i odmori 😘 ja jedva dočekala doć doma s pregleda da legnem. počelo me stiskati. inače sam danas stvarno ekspresno brza bila. čekala samo pola sata u TA. 

Klikerica
    26. Studeni 2018. 14:58

barbiemama

inače volim peglanje. a nemamo perilicu suđa (ne stane jednostavno u kuhinju 🙄) pa iz dna duše mrzim pranje suđa. to mi je gore od pranja wc školjke 😂

E potpuno te razumijem.... 10 i pol godina u malom stanu sam prala sve na ruke u minijaturnom sudoperu. Naravno to je puno teže kada si se doselio iz roditeljskog doma gdje smo oduvijek imali perilicu. Znači zaklela sam se da kad se preselimo u novi stan,necu oprati ništa na ruke makar godinu dana. I eto jučer bilo godinu dana
    .. Perilicu smatram svojom najboljom kućnom prijateljicom. Njegujem ju, dodajem sol redovno,upalim joj čišćenje filtera... sve činim samo da mi dobro služi. Moj najdraži kućanski aparat.❤

Klikerica
    26. Studeni 2018. 14:59

barbiemama

Klikerice, a jebemu. žao mi je kaj ti je tak padalački i udaralački dan. lezi i odmori 😘 ja jedva dočekala doć doma s pregleda da legnem. počelo me stiskati. inače sam danas stvarno ekspresno brza bila. čekala samo pola sata u TA.

To ti je zato što svi od Goluže bježe kao od vraga... 😏 on je vrhunski specijalist,ali otkako je imao sve one afere, malo je skrenuo i hna biti neugodan. Njegovu smjenu svi izbjegavaju...

pepe1907
    26. Studeni 2018. 15:11

Salatica9192

Na komodi mi je nezgodno, nije mi na ruku, ali za krevetac nije losa ideja, morala bih samo kupiti tvrdju podlogu, ova je ona polutvrda. A inace nismo se presvukli da nije bilo jauka, kad skinem pelenu voli piskiti, pa okrenem se na sekund, ona se iskrivila i udara nogicama, umrlja se od kake hahahahah. Zivahna je skroz. Ali danas fino spava, tj odlucila je dramiti tamo od 5,6 vjerovatno 🤣🤣🤣🤣🤣 Joj kad vam dodje, pa male nogice, ja ih redovno "jedem" h
    ahaha, kako su preslatki ovakoo 😍
    A znam, ishitrena odluka samo zato sto su babine, kad prodju, ja bih gulila haha, ali nije tako lako zbog muza kad ga je zgrabila svojim bolesnim kandzama i rastrzan je. Boji se za nju. Znam ga.
    Pepe,
    meni na ručnom uvijekkkk visi, znaci uvijek ili pokaže jednu vrijednost i odmahhhh ponovim, samo se trudim smirenije disati, ono pokaze totalno drugu vrijednost. Sva sreca u trudnoci su svugdje zivini bili oko mene. Imas li oko sebe zivin aparat?

nemam, a i ne znam se njim mi koristiti 😄 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.