Dvaput mi se skopiralo mazanje guze... 😅
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Na komodi mi je nezgodno, nije mi na ruku, ali za krevetac nije losa ideja, morala bih samo kupiti tvrdju podlogu, ova je ona polutvrda. A inace nismo se presvukli da nije bilo jauka, kad skinem pelenu voli piskiti, pa okrenem se na sekund, ona se iskrivila i udara nogicama, umrlja se od kake hahahahah. Zivahna je skroz. Ali danas fino spava, tj odlucila je dramiti tamo od 5,6 vjerovatno 🤣🤣🤣🤣🤣 Joj kad vam dodje, pa male nogice, ja ih redovno "jedem" h
ahaha, kako su preslatki ovakoo 😍
A znam, ishitrena odluka samo zato sto su babine, kad prodju, ja bih gulila haha, ali nije tako lako zbog muza kad ga je zgrabila svojim bolesnim kandzama i rastrzan je. Boji se za nju. Znam ga.
Pepe,
meni na ručnom uvijekkkk visi, znaci uvijek ili pokaže jednu vrijednost i odmahhhh ponovim, samo se trudim smirenije disati, ono pokaze totalno drugu vrijednost. Sva sreca u trudnoci su svugdje zivini bili oko mene. Imas li oko sebe zivin aparat?
😍😍😍 a dusica mala,samo nek je ona zivahna.
Onda kupi tu podlogu za krevetac,ona ti je 25-30 km ako mene sjecanje dobro sluzi,super je stvar. Samo pitaj da dolje ispod ima one malene zakacke za krevetac da ti ne bi kliznula. Sad nezz kupuje li se to posebno ili vec dode na podlozi
Ja za prematalicu koristim one jednokratne babylove podloge jer cura kaka nakon svakog podoja i često se popiški dok je presvlačim tako da su nezgode svakodnevne pa mi je lakše sve to baciti nego prati.
Ivana spomeni svakako, samo po sebi nije zabrinjavajuće ali u kombinaciji s tlakom može biti. Mene su pred kraj baš zatezale ruke i noge od oticanja, i još nrke dva dana nakon poroda tako.
Nama je sad bila patronažna, Roza je od petka dobila 165 g i već prešišala porođajnu težinu za 90 g. Isplatilo se kampiranje na cici 😁 Noćas je radila pauze po 3,5 h, obzirom na prirast kaže patronažna da je ne moram buditi po noći i ja sad happy ❤️. Ali krenule su muke po crijevima 😪 Počela sam jučer s Bio Gaiom pa se nadamo nrkom ppoboljšanju kroz par dana.
Ivylee, BioGaia plus espumisan baby. Nama to pomaže za crijeva malena .
Ivana G, da, kontroliraj tlak i trebala bi možda i proteine u urinu. Ako što primjetiš drugo, brzo na pregled, i prije petka.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salatice, je, muž je još doma s nama ovaj tjedan, znači sveukupno 2, a uzet će opet 2 za Božić. Bit će mi totalno čudno bez njega, baš nam je lijepo kad smo troje 😔
Maggie, vjerujem da uživate baš, moj jedva čeka da rodim, isto će biti 2 ili 3 tjedna u komadu s nama odmah, da se priviknemo. Super je što može tako Ti prvi tjedni su najbitniji, pogotovo kad je prva beba i oboje smo skroz novi u svemu
Cure heeelp, bila sam opet cijelo jutro u TA😐. Tlak hvala Bogu super 120/70, ali na uzv kažu granično plodne vode, da li se koja susrela s tim? Za 2 dana sam opet naručena na uzv da se prati situacija, ali nije mi svejedno😫😫😫
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Ivana G., ja sam se prije tjedan dana prvi put probudila jako natečena, prsten sam uspjela skinuti tek kasno popodne, od tad ga ne nosim. Sad svako jutro osjetim šake da ne mogu stegnuti, a u licu izgledam kao da sam noć probdjela i proplakala..kako dan ide tako to splasne.. A navečer opet počnem osjetiti šake da se steže koža. Do sad sam imala jako nizak tlak i neg. na proteine, vidjet ćemo šta će mi reći u četvrtak u TA, svakako im planiram nabrojati sve..
Ana, robica za Mikaela je predivna..znam da si spominjala da imaš taj dućan ako vam nesto usfali..pa lijepo si ga opet iznovila ☺
Svim našim mamama jedno veliko bravo, sve ste hrabrice i proći će to što muči vaše bebače, bitno da lijepo napreduju i da ih mame tako lijepo maze i paze ☺
A ništa, sad sam i ja morala googlati slike sluznog čepa. Ok, sad znamo i kako izgleda 😁
Klikerice, sretno u vinogradskoj!
Martina, mislim da je naša Zvrkica imala manjak plodne vode i zato ležala u bolnici. U svakom slučaju, bolje i da te zadrže tamo pa kontroliraju, nego da si kući pa se misliš..izdrži još 2 dana koliko možeš bez sekiranja, al da je plodne vode premalo, slali bi te već danas hitno u bolnicu. Bit će sve dobro, drži se!
Ana89, Duda thanks na info, definitivno cu pripaziti na simptome i sve navedeno pa ako ce biti potrebe i ranije otic na pregled. 🙄
evo da i tu javim. sve ok, ali neće Neo tako skoro van 😂 kaže doktor da ćemo se još družiti. naručena za pon na ctg. uzv nije napravio, mislim da i neće do početka trudova.
i imam anegdotu. uđem ja, a u ambulanti hrpa Roma. došli uz neke svoje trudnice. koje su to spike bile. da jedna od njih ne zna tko je otac jer je imala tri ljubavnika. pa puštanje cajki na mobitelu. svašta nešto. majko mila 😂
Bravo Barbie nek je sve u redu...to je bitno..sad mozete polako dalje...sve je to blizu doci ce to brzo...😚😚
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji