Klikerice dobro si prosla, sva sreca pa si se dobro docekala 💪 kako to da mozes primit epi ako su trombociti niski? Ja bas moram doc sa friskom kks na sljedeci pregled da vidimo dal moze epi i rekla mi je da ako su trombociti niski da nista od epi 🙄
E pa nemam ti pojma. Reumatolog i fizijatar daju samo svoje mišljenje nastavno na moje dijagnoze i ozljede od prometnih nesreca. Valjda gledaju mišiće i kosti u kakvom su stanju...okoštavanja i upale, a ja mislim da ni to ne mogu sa 100% sigurnošću reći bez MR i RTG,ali opet po opsegu pokreta valjda vidi šta je okej,što nije. Dao je zeleno svjetlo anesteziologu,koji će onda valjda donijeti finalnu odluku kada uzme sve u obzir. Sad će me valjda ginekologinja opet poslati da napravim KKS,pa cemo vidjeti.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Čini mi se da me Salatica nešto pitala na jednoj od prethodnih stranica, ali ne znam što... 😁
Barbiemama, zašto misliš da će ti raditi UZV kad dođeš u trudovima? Tako su ti rekli ili...? Jel koliko ja znam, to nije praksa, samo vaginalno pipaju da vide koliko si otvorena.
Klikerice znaci umrla sam na tvoj opis pada. Hvala Bogu pa je sve ok. Al nasmijala sam se posteno.
Pticice crtez je super. Sta ce to bit? Slika na zid ili?
Jeedva cekam baby boom curee😍😍
Jos sam nesto htjela iskomentirat ali.....
A Klikerice, kad si već trosnula, dobro si trosnula da nije bebi ništa kažem ja uvijek, treba znat i dobro past. ja sam nekak prvo zamislila da si samo na guzicu odletila kao lopta, ali vidim da si i koljeno udarila. sad na krevet i mir.
Ja noćas vilenila, mačka me budila, pa se ja budila, pa trebam pišat, pa mačka gladna u 4 ujutro prokletinja jedna, pa joj ja idem dat jest i srušim sliku sa zida slučajno, ajme kad je dragi vikno iz sobe uplašeno me zazvao, mislio jadan da se ja rušim po kući usred noći. Ajme što mi ga bilo žao. Baš se prepao jadan. Pa sam ga češkala po leđima da zaspe
,
Kud je sad sve krenulo sa sluznim čepovima, ja to neću guglat, skužit ću sigurno po opisu
Znate šta, vi i vaše palačinke i nutele, cijeli dan pričate o njima, ja sam se sad sjetila da imam lidlove knedle punjene nutelom i idem si to napravit sad i posut prženim bademima, hahahaha
Prijavljujem cudnu bol dolje, kao mentruacijsku al malo je ipak jace. Ledja me bole al se nigdje ne siri bol. Nemam osjecaj da je nesto krenulo, al mozda jesu neke pripreme. Mala se mice, izvija tako da vjerujem da je sve u redu 😊
Nemoj mi se porodit prije zeke uška😆 tek sam sada skužila tvoj potpis i ono 38+ šok šokova...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Evo mi otisli po nase miseke kod svekija, bili su ipak za vikend i uzivali su😇😇 ja tak, tak😂😂
Ugl kaj se tice sveki, evo dala mi zena karticu i pin da si narucim kaj ocu od opreme😂😂 tak da smo uzeli konacno kolica, neka full jeftina samo zbog kosare i da decki mogu braceka vozikat, as imam ionako od prije.. tako da su 2u1 kolica.. zaista planiram nosit bebu od pocetka, pogooootovo kaj je termin usred zime, idealno za nosenje, evo ovo tako njima da se kada vremenske prilike dozvole mogu imat reli sa burazom 😂😂😂
Baš mi je drago da si uspjela nekako ih pustiti i da im je lijepo bilo..Nego jeste šta pričali o cigaretama? Da ne puše pokraj djece?
I super za kolicaSlikat ćeš nam kad stignu
Nismo nis pricali o tome ali mali je rekao baki cim smo dosli da nije uzeo svoju jagodu Janu jer bi mu smrdila po cigaretama, a mama ne moze to oprat😂😂😂 sve jasno 😬😬
url=https://lilypie.com]
Drage moje imam jedno pitanje...Da li ste jele divljac u trudnoci???meni je muz lovac i to strastveni zec fazan i slicne zivine jako cesto su na meniju..ja ne jedem to meso nikad probala samo sug..u subotu san poila toga suga s manestrom dostaaa..od subote do danas imam problem kao da san zatrovala crijeva jednostavno mi dode lose muka dize mi se sadrzaj iz crijeva uredno san isla na vc mislim da se vec sve to moglo i ocistit sto se tice crijeva..ali ja evo na momente kad poidem dodem mi lose muka i stalno ko da mi se vraca iz crijeva sadrzaj...odvratan mi je okus u ustima..bass onako kao da san se zatrivala sto bi mi rekli po naski i sad mi sve smeta...nisan uopce bila upucena u to da li divljac u trudnoci il ne sad vidim da su isto misljena podjeljena..nebi me bilo ni stra ni nista da mi nije ovo sad da mi svaki obrok prisidne jednostavno mi dode povratit...ono sve sto sad poidem ne liga mi lipo i ko da bi se spasila povratit da izbacim to sve van...ali meni samo dode i stane...imate li sto pametno??bass me vec ubija ovo lagano od subote...😣😣😣
url=https://lilypie.com]
Zadranka to vise zvuci ko neka viroza, da je od subotnjeg rucka bi vec bilo gotovo
Cure heeelp, bila sam opet cijelo jutro u TA😐. Tlak hvala Bogu super 120/70, ali na uzv kažu granično plodne vode, da li se koja susrela s tim? Za 2 dana sam opet naručena na uzv da se prati situacija, ali nije mi svejedno😫😫😫
Martina gdje si bila u TA? Ja sam ležala 2 tjedna u bolnici zbog manjka plodne vode. Kažu da je to jako promjenivo, ja nisam sigurna jel to ovisi možda od doktora koji radi uvz. Meni su prvo rekli da je graničnk i da dođem za tjedan dana na pregled, i kad sam došla bilo je dovoljno vode, al kontrola za 2 tjedna. Nakon dva tjedna mi kažu da je nema dovoljno i hospitalizacija, i opet kontrola za tjedan dana i tu se stanje nije ništa popravila, da bi opet nakon tjedan dana bilo sasvim dovoljno vode. A oba puta kad je bilo dovoljno vode pregledavao me isti doktor i nekako sam primejtila da on gleda puno detaljnije nego ove druge dvije doktorice koje su rekle da ne MC dovoljno. I sad ja ne znam jel to ima ikakve veze ili se nekim čudom stanje promijenilo. 🤦🏻♀️ Možda da odeš negdje vidjeti drugo mišljenje? Al meni su rekli da što više ležim na lijevom boku i da je to jedino što mogu.
U kbc osijek, inače je uvijek bilo dosta plodne vode, a danas me gledala druga dr. (moje nije bilo, iako me narucila za danas😤), rekla da ne zeli dizat paniku ali da dođem za 2 dana pa će onda provjeriti opet razinu.. Nadam se da će se "nadopunit" do tad...
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Nuni, kani, ptica, barbie, teatoni, kad krene…opet cemo imat babyboom 😍
Nuni, kani, ptica, barbie, teatoni, kad krene…opet cemo imat babyboom 😍
Jedva cekam😁,ako ne bude prije onda u utorak 100%i nadam se di mog rockasa da smo kuci.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji