Jutro, evo zadnjih par dana dosta otičem, a danas sam se probudila s natečenim prstima i bolovima u zglobovima i onak kad stisnem saku sve me boli kao da sam lezala na njima cijelu noc ( a lezala sam polusjedecki jer me bole oba uha). Jel se koja od vas susretala s time?
Jesam, ali nemoj mene uzimati za primjer, meni je u 35.tt dijagnosticirana preeklampsija. Sve je inače kao ok da otiče dokgod nije u kombinaciji sa licem.
Hmm da bas sam čitala malo o tome pa mi je prvo palo na pamet, svakako ću to spomenuti na pregledu idući petak. U licu sam natečena al onak već par mj više kao malo izobličena, najviše se vidi kad se nasmijem da sam onak zbuckana 😁🤣 al ruke me baš bole
E a nisam vam prenijela anegdotu… pita tata mog muža kao,pa jesi spreman ovo ono? Kaže on pa mislim da jesam. Kao proučio sam sve,prematanje,kupanje,uspavljivanje,masiranje…
Ja slušam i brijem da fejka. Kao sprda se… ahah… kasnije ja njega pitam,sta ti to proučio… i on mi pokaže listu youtube klipova koju je on pogledaoja ostala u šoku,nisam ni znala da se toliko priprema,niš mi nije rekao… još će znati bolje previjati od mene
Bome nas znaju iznenadit te nase snaznije polovice 😂
Jutro, evo zadnjih par dana dosta otičem, a danas sam se probudila s natečenim prstima i bolovima u zglobovima i onak kad stisnem saku sve me boli kao da sam lezala na njima cijelu noc ( a lezala sam polusjedecki jer me bole oba uha). Jel se koja od vas susretala s time?
Meni je to sve zategnuto al to je normalno pred kraj e sad jedino ako si ono izoblicena od otoka onda nije bas normalno kao sto je Ana rekla,prsten mi ide jos s prsta bez zapinjanja ali da su prsti malo zategniti jesu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
E a nisam vam prenijela anegdotu… pita tata mog muža kao,pa jesi spreman ovo ono? Kaže on pa mislim da jesam. Kao proučio sam sve,prematanje,kupanje,uspavljivanje,masiranje…
Ja slušam i brijem da fejka. Kao sprda se… ahah… kasnije ja njega pitam,sta ti to proučio… i on mi pokaže listu youtube klipova koju je on pogledaoja ostala u šoku,nisam ni znala da se toliko priprema,niš mi nije rekao… još će znati bolje previjati od mene
He he ,Klikerice sve mislis nemaju pojma a u biti vise se od nas spremaju bilo prvo ili 5 😂,
💜Karla💜Nicol💙Anton
Prsten sam morala skinut. Ujutro još ajde, al kak krenem hodat tak ruke samo bubre i onda mi se prsten utisne u prst i jako ga je teško skinuti tako da ga više ne nosim 😏
Jutro, evo zadnjih par dana dosta otičem, a danas sam se probudila s natečenim prstima i bolovima u zglobovima i onak kad stisnem saku sve me boli kao da sam lezala na njima cijelu noc ( a lezala sam polusjedecki jer me bole oba uha). Jel se koja od vas susretala s time?Jutro, evo zadnjih par dana dosta otičem, a danas sam se probudila s natečenim prstima i bolovima u zglobovima i onak kad stisnem saku sve me boli kao da sam lezala na njima cijelu noc ( a lezala sam polusjedecki jer me bole oba uha). Jel se koja od vas susretala s time?
Meni je to sve zategnuto al to je normalno pred kraj e sad jedino ako si ono izoblicena od otoka onda nije bas normalno kao sto je Ana rekla,prsten mi ide jos s prsta bez zapinjanja ali da su prsti malo zategniti jesu.
Ja vidim po prstenima da su mi prsti malo natekli 😂 kad vidim kako muzu seta lijepo po prstu a meni se ne moze pomaknut ni lijevo ni desno bez da ga ja diram 😂😂
Bome nas znaju iznenadit te nase snaznije polovice 😂E a nisam vam prenijela anegdotu… pita tata mog muža kao,pa jesi spreman ovo ono? Kaže on pa mislim da jesam. Kao proučio sam sve,prematanje,kupanje,uspavljivanje,masiranje…
He he ,Klikerice sve mislis nemaju pojma a u biti vise se od nas spremaju bilo prvo ili 5 😂,
Streberi 😂❤️
Ja za prematalicu koristim one jednokratne babylove podloge jer cura kaka nakon svakog podoja i često se popiški dok je presvlačim tako da su nezgode svakodnevne pa mi je lakše sve to baciti nego prati.
Ivana spomeni svakako, samo po sebi nije zabrinjavajuće ali u kombinaciji s tlakom može biti. Mene su pred kraj baš zatezale ruke i noge od oticanja, i još nrke dva dana nakon poroda tako.
Nama je sad bila patronažna, Roza je od petka dobila 165 g i već prešišala porođajnu težinu za 90 g. Isplatilo se kampiranje na cici 😁 Noćas je radila pauze po 3,5 h, obzirom na prirast kaže patronažna da je ne moram buditi po noći i ja sad happy ❤️. Ali krenule su muke po crijevima 😪 Počela sam jučer s Bio Gaiom pa se nadamo nrkom ppoboljšanju kroz par dana.
:/ ne lajkam to ne kakanje.. grcevi se obicno dosta kasnije javljaju kod beba :( jesu vam danas bili neki gosti? Jucer? Nekaj si spominjala bila da netko dolazi.. radis kompresije kada cica?
Kakanje se popravilo, bile su 3 stolice preko noći.
Ne znam jesu li to pravi grčevi. Muči to njega, očito je, ali nekako sam spremna na to da beba od pravih grčeva neutješno plače satima dok Leo više kmeči i crveni se u licu, tek ponekad zaplače, a i čuvanje na prsima u uspravnom položaju mu skoro uvijek pomogne.
Nismo imali goste nego smo u petak mi išli na ono savjetovanje o dojenju. I meni je palo na pamet da mu je to možda bio preveliki šok - glas i dodir treće osobe, iako je tijekom savjetovanja bio skroz miran i većinu prespavao.
Kompresije ne radim jer mi mlijeko ionako curi samo od sebe, čak se često zna i zagrcnuti pa kašlje usred dojenja. Malo se izdojim prije sisanja da može lakše uhvatiti areolu, a i da ode nešto tog prvog, manje kaloričnog mlijeka, tako da ako sisa samo 10 min. dođe do onog masnijeg, zasitnijeg mlijeka.
Sortiraj odgovore
Najstariji