Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    26. Studeni 2018. 16:08

Klikerice ludo 😂 ne mrdaj danas iz kreveta ni na wc 😜
    Barbie bas sam se ponadala da je danas taj dan 😏😏 doc ce. Brzo 😘
    Muz bio u Ikee, sutra mi dolazi napokon 😍🤗😍 ah, kad dode nista od akcije 😒😪🙊
    Kupio jos skubb kutijia, solgul prematalicu, ormar i svasta nesto 😁
    Evo sam svojoj djevojcici napravila skicu za prvi canvas povise prematalice.

luks
    26. Studeni 2018. 16:08

Ooo klikerice stvarno lud dan, sad ne miči s kauča 😌😌  meni je dan doslovno za ležanje! A još mi maloprije svekrva dovela malca iz vrtića, i donijela 10ak palaćinki 😬  mislim da će se moja dr u petak zgrozit kad kile vidi 🙄
    Ja obožavam peglanje, ali zato pranje suđa isto mrzim  u malom smo stanu bili bez perilice, i kad smo kupili novi stan rekla sam mužu da kauč ne moram imat al ja bez perilice suđa ne ulazim u stan😅😂  

Lovre

_lily_0
    26. Studeni 2018. 16:11

Barbi isto odes tamo prijavis se na salter da si narucena na ctg i sjednes u cekaoni i zvat ce te u kabinu 5 ili 6 
    Obavezno razbudi malog prije i ponesi si vode neku coksu jer ako ce bit pre miran opet ce te vratit da nes pojedes da prosetas pa bus bila cjelo jutro tam i dodi cak u 7 pa rade tih pola sata pricekas da se prva prijavis jer na ctg kad zene dodu bude bas guzva.. 🥰😘
    Klikerice bas samo ti lezi na bok i ne mrdaj 
    Ali moram priznat da u zadnje vrijeme sam primjetila da sam postala smotanija stalno se popikavam itd zato pokusavam ne izlazit iz kuce😂😂😂🙈

Nunii
    26. Studeni 2018. 16:16

Kani07

Nunii

Vise ne znam dal si to sve umisljam zbog zelje da malac izade van ili kaj,al neka bol me muci. Malo je u ledima,a malo se preseli u trbuh. Na gacicama nasla cudan sluzav iscjedak. Nije ko inace. Puni gusci i fakat ljigav pa me trta da nije sluzni cep.

Nunii

Vise ne znam dal si to sve umisljam zbog zelje da malac izade van ili kaj,al neka bol me muci. Malo je u ledima,a malo se preseli u trbuh. Na gacicama nasla cudan sluzav iscjedak. Nije ko inace. Puni gusci i fakat ljigav pa me trta da nije sluzni cep.

Ima li krvi u toj sluzi?
    Sprema se to i kod mene je tako dojnji dio leda kao kod menstruacije,malo zigne naprijed ,pritisak mi dole i prekjucer sam 3 put isla na wc inace tesko idem i sve kontam to je to ali jos nista konkretno😉

Vec je gospodin Google izbacio sve sluzne cepove i nekak mi se cini da je to to. Bilo ga je kod dvije kapljice ljigave,nemam pojma za drugaciji opis. Nema krvi.
    Cula sam od drugih zena da je nekima doslovno malo po malo,a drugima ode u komadu. U ovima gdje je krv,kazu da je jako blizu porod.
    Mene tjera vec tri dana stalno na wc,ali jako tesko ide po obicaju.  Cudno mi jer do sad ili sam isla na wc svaka cca tri dana ili svako jutro,a ne ko sad na dan i dva puta cak.

_lily_0
    26. Studeni 2018. 16:21

Ptičica

Ajme dragaaaa😍😍🥰🥰 
    Ovo je predivno bas imas talenta za crtanje uvjek mi je to bilo prekrasno ja sam se tolko trudila naucit crtat ali jednostavno sam antitalent 😂😂🙈 
    Jako mi se svida 😍😍😍❤️

Jagodica86
    26. Studeni 2018. 16:26

mmama2

Evo mi otisli po nase miseke kod svekija, bili su ipak za vikend i uzivali su😇😇 ja tak, tak😂😂
    Ugl kaj se tice sveki, evo dala mi zena karticu i pin da si narucim kaj ocu od opreme😂😂 tak da smo uzeli konacno kolica, neka full jeftina samo zbog kosare i da decki mogu braceka vozikat, as imam ionako od prije.. tako da su 2u1 kolica.. zaista planiram nosit bebu od pocetka, pogooootovo kaj je termin usred zime, idealno za nosenje, evo ovo tako njima da se kada vremenske prilike dozvole mogu imat reli sa burazom 😂😂😂

Baš mi je drago da si uspjela nekako ih pustiti i da im je lijepo bilo..Nego jeste šta pričali o cigaretama? Da ne puše pokraj djece? 
    I super za kolica Slikat ćeš nam kad stignu 

• Kani07
    26. Studeni 2018. 16:26

Ptičica

Ptičica

Crtez 😍😍😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

Duda
    26. Studeni 2018. 16:29

Ohooo, Nuni, možda si nam ti onda sljedeća! ☺☺
    Ptičice, skica je predivna, jedva čekam vidjeti konačni rad ☺

Pticaselicazgst
    26. Studeni 2018. 16:31

Ajme koji sugav dan danas, svako malo me rusi na spavanje 😅 
    Ponukana vasim palacinkama, za veceru u dorucak i ja idem kasnije na palacinke. Jedva cekam 😍 
    Klikerice dobro si prosla, sva sreca pa si se dobro docekala 💪 kako to da mozes primit epi ako su trombociti niski? Ja bas moram doc sa friskom kks na sljedeci pregled da vidimo dal moze epi i rekla mi je da ako su trombociti niski da nista od epi 🙄
    Nunni i Kani nekako imam osjecaj da je kod vas nesto počelo 😊😊 nunni mogla bi ti skoro 🤗 
    Pticice weeeee za ikeu i dragoga da se vraca 😍😍 bas sam happy, sad lijepo uzivajte 😊 i skica je super, ja nazalost nemam dara za takve stvari, mama mi je crtala za potrebe skole 😂
    Prijavljujem cudnu bol dolje, kao mentruacijsku al malo je ipak jace. Ledja me bole al se nigdje ne siri bol. Nemam osjecaj da je nesto krenulo, al mozda jesu neke pripreme. Mala se mice, izvija tako da vjerujem da je sve u redu 😊

Ptičica
    26. Studeni 2018. 16:32

A hvala zene 😊 ja sve gledam iz 5 kuteva gdje treba prepravit prije akrila 😅
    Doduse, nije mi iz glave, guglala sam ideje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.