Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vana11
    26. Studeni 2018. 08:40

Dobro jutro! Napokon sam vas ulovila 😁😁
    Puno toga sam pročitala, puno toga zaboravila tko je šta napisao.
    Svim curama koje muče muku sa žgaravicom malo utjehe, kao što je i Salatica rekla, nestane odmah nakon poroda, mene je samo još prvu noć malo mučila, tako da, još maloo 😊
    Miranda, sretno s njih 3, iako vidim da vam jako lijepo ide 😊
    Ana, stvarno ženo svaka čast, vjerujem da će i psiha jako brzo na staro pa da budeš ona vesela i uvijek pozitivna Ana 😚
    Truskawka, želim ti brz i uspješan oporavak, samo budi strpljiva, neke stvari se ne mogu ubrzati i zato pusti da ide svojim tokom, sve ostalo ćeš nadoknaditi! 😘
    Salatice, ženo samo hrabro! Vjerujem da je teško, previše je tu hormona i osjećaja, ali probaj najviše šta možeš ostat mirna zbog Lene i sebe. Ostalo će se posložit, samo treba vremena i strpljenja. Držim fige 😚😚
    Svim ostalim curama koje se bore s čekanjima u TA, raznim bolovima, nespavanjem, i vama želim čim više strpljenja i da vas zaobiđu te muke najviše koliko je moguće, samo imajte na umu da je to još malo, kolilo god vam se činilo daleko. 😊😘
    Mi smo dobro, papamo, presvlačimo se i spavamo. Pred večer ga isto počne nešto mučiti u trbuhu, malo zaplače pa ispusti vjetar ili napuni pelenu. Ali uglavnom je dobra i mirna beba koja puno spava i po danu i po noći. U petak nam je bila patronažna i imao je točno 3000g. Što se tiče dolazaka patronažne, ona se prva meni javila dok sam još bila u bolnici (ima moj broj od prije jer je jednom došla k meni u trudnoći), njoj su iz bolnice javili da sam rodila, pa smo se dogovorile da dođe kad stignemo doma. Dolazila ga je vagat svaki drugi dan, a jedan dan nam je polazala kupanje. Pokazala mi je i još neke položaje za dojenje, vježbe za kukove. Ja sam jako zadovoljna s njom i pomaže mi da dolazi, osjećam neku sigurnost.

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    26. Studeni 2018. 09:14

Cure, kod vas su super patronazni. Kod mene dosla jednom 10 minuta :( u zurbi bila i to je to. Smijesno, nista pohvatala nisam, sve se sama ucim.
    Muz ostaje prvi put sa njom nasamo, ja odoh potpisati za pozajmicu sa bratom, samo neke mini pozajmice dizemo, nikad ih se rijesiti xD A dobra stvar i muz i ja dobijamo po 500 eura za bebu, od drzave, jer smo budzetski radnici (drzavni poslovi). Za sebe sam znala odavno, ali evo i on 🤗 Beba će da ima full kolica hahhaa 😍
    Joj, ja bih danas jednu bebu hahaha, za pocetak sedmice. Cekam vas, cure 😘😘
    A stvarno me ubise ledja i stvarno treba kupiti prematalicu ko moze, ja ne znam isplati
    li mi se uzimati za mjesec, dva kad nam legnu te pare 😏 

• Teatoni
    26. Studeni 2018. 09:17

Ptičica

Jutro jutro!
    Cestitke na svim okruglim tjednima i ulascima u termine. Vidim da je bilo veselo nocas. Mene je.ooet zgaravica davila, ali uz rennie sam zaspala. Koliko se smije rennia uzeti? Mene zgaravics muci svaki dan 😵
    Barbie good luck danas!! Jeeedva cemam da se . Kad je pregled?
    Teatoni ima li sto kod vas novo? 😀
    Tko je jos na pregledu danas?
    Nuni pamtim cetvrtak ☺

Kod nas nista novoga...jucer mi je bio malo cudan dan...4 puta odlazak na wc...meka stolica i mucnina po noci...sad dali je to neko ciscenje pred porod neznam....ugl. sutra sam u TA tocno na termin pa cemo vidjeti kaj ce reci. 😊😊
    Barbie sretno...nadam se da neces predugo cekati. 😊 

• Kani07
    26. Studeni 2018. 09:20

Jutro cure!
    Ja nisam nista spavala i bas prvi put da sam grozna,leda me bole ali ono kao za menstruaciju i imam toliki pritisak dole al nikako da krene kako treba ,niti sam za poc niti za ostat kuci eto takav osjecaj imam,a on je bas se uzlupao .
    Netko je pitao za sluzni cep ,meni je u komadu ispao u prvoj trudnoci ,gusta sluz sa krvi pomjesana ne mozete ga fulat jer je dosta drugaciji od iscjetka.Nakon 2 dana dobila trudove.
    Barbie i ostale cure sretno na pregledima,jos sam htjela komentirat nesto ali mozak ne funkcionira 😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    26. Studeni 2018. 09:23

toliko puta ste spomenule sluzni čep da sam išla guglat slike. znatiželja je ubila mačku 😂 vjerujete, vi koje niste guglale slike, znat ćemo to prepoznat 😂

mmama2
    26. Studeni 2018. 09:31

Kani07

Jutro cure!
    Ja nisam nista spavala i bas prvi put da sam grozna,leda me bole ali ono kao za menstruaciju i imam toliki pritisak dole al nikako da krene kako treba ,niti sam za poc niti za ostat kuci eto takav osjecaj imam,a on je bas se uzlupao .
    Netko je pitao za sluzni cep ,meni je u komadu ispao u prvoj trudnoci ,gusta sluz sa krvi pomjesana ne mozete ga fulat jer je dosta drugaciji od iscjetka.Nakon 2 dana dobila trudove.
    Barbie i ostale cure sretno na pregledima,jos sam htjela komentirat nesto ali mozak ne funkcionira 😉

Zakaj ne odes za svaki slucaj posto si dogovorena za cr, da ne bi bilo da krene samo pa cr bude u hitnoci :/ 

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    26. Studeni 2018. 09:41

Teatoni

Ptičica

Jutro jutro!
    Cestitke na svim okruglim tjednima i ulascima u termine. Vidim da je bilo veselo nocas. Mene je.ooet zgaravica davila, ali uz rennie sam zaspala. Koliko se smije rennia uzeti? Mene zgaravics muci svaki dan 😵
    Nuni pamtim cetvrtak ☺

Kod nas nista novoga…jucer mi je bio malo cudan dan…4 puta odlazak na wc…meka stolica i mucnina po noci…sad dali je to neko ciscenje pred porod neznam….ugl. sutra sam u TA tocno na termin pa cemo vidjeti kaj ce reci. 😊😊
    Barbie sretno…nadam se da neces predugo cekati. 😊

Teatoni

Ptičica

Jutro jutro!
    Nuni pamtim cetvrtak ☺

Kod nas nista novoga…jucer mi je bio malo cudan dan…4 puta odlazak na wc…meka stolica i mucnina po noci…sad dali je to neko ciscenje pred porod neznam….ugl. sutra sam u TA tocno na termin pa cemo vidjeti kaj ce reci. 😊😊
    Barbie sretno…nadam se da neces predugo cekati. 😊

Teatoni tako je meni bilo prekjucer ,jucer samo krsta i pritisak dole koda ce sve ispast i sva sam podatekla bas sam blahh ali evo jos nista konkretno

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    26. Studeni 2018. 09:42

Ja sam se jutros digla iz kreveta, nisam imala kruha ni tost kruha, zobene i sl. mi se nisu jele tako da sam na kraju smiksala americke palacinke. I sad jedva disem, a ovaj u stomaku poludi od Nutelle 😂
    Kod nas kisa bez prestanka pada vec 2 dana, hvala Bogu pa ne moram nikud van. 

Luka ❤

Klikerica
    26. Studeni 2018. 09:45

m.girl6

Daaa čekamo Barbie danas🥰
    I da, meni su isto svi rekli nek ne presvlačim na krevetu jer će mi leđa otpasti.
    E cure jel kupila koja frizirati navlake za ti prematalicu i da li je potrebna? Kaže mi jedna curka da je to super stvar, ali nisam si to još nabavljala

Ja sam u Ikei kupila navlake, dvije frotirske kojr se kogu iskuhavati. Djeluje mi korisno,a nije neka ogromna cijena...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    26. Studeni 2018. 09:56

mmama2

Kani07

Jutro cure!

Zakaj ne odes za svaki slucaj posto si dogovorena za cr, da ne bi bilo da krene samo pa cr bude u hitnoci :/

mmama2

Kani07

Jutro cure!

A vjeruj to se i mislim ,vidit cu do podne kakvo ce stanje bit ako ne bude nis bolje otic cu pa nek me vrate jer spinalnu imam namjeru i dogovorenu a za nju 6 sati prije nema jest i 2 sata pit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.