Dada, cekamo barbie danas, danas ima da te ostave u bolnici jer otvorena i da sve bude expresno i lagano
Jutrooo... Noćas mali puno kašljao pa nama došao u krevet tako da sam, malo je reć, polomljena. Muž otišao a mi još pola sata pa se dižemo za vrtić.
Ja imam isto takvu tvrdu podlogu, al ću ja na krevetiću presvlačit. I da, ja sam uzela u ikei navlaku za nju, jer su iste dimenzije tj čak se može navući malo, kao navlaka za madrac. Pamučna je i baš super, jer ja sam za prvog malca uvijek stavljala tetru da mu nije hladno a ovo mi se čini super!
https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/90354308/
AllieH super ti je što imaš mjesta i za malmicu i za ovu komodu 😉 ja imam samo malm, u našoj sobi. A mislili smo police jednu iznad krevetića a jednu iznad komode, ali ipak ćemo obe iznad komode, kao kod tebe 😊😊 krajem tjedna će valjda i naljepnica za zid doć i montirat ćemo police, pa ću onda kompletirat kutak i poslikat vam 😁
Barbiemama ajd nek te danas ostave i da si na programu danas 😉
Lovre
jutrooo 😘
sumnjam da će me danas ostaviti. nekak se sve smirilo prek noći 😂 ali nadam se da ću čut barem nešto utješno 😂
Jutro jutro!
Cestitke na svim okruglim tjednima i ulascima u termine. Vidim da je bilo veselo nocas. Mene je.ooet zgaravica davila, ali uz rennie sam zaspala. Koliko se smije rennia uzeti? Mene zgaravics muci svaki dan 😵
Barbie good luck danas!! Jeeedva cemam da se . Kad je pregled?
Teatoni ima li sto kod vas novo? 😀
Tko je jos na pregledu danas?
Nuni pamtim cetvrtak ☺
E sad mi vec ide na zivce sto nema opcije "edit". Poluzatvorenih ociju pisem s mobitela i sve falijem 😴
Jel itko spava na ovom forumu 😂😂
Ovo vrijeme samo i zove na to, dekica i caj i horizontala.. Iskreno lagano mi je puna kapa ove kise..
Da se nadovezem na neke teme od sinoc, sve procitala od ponoc do 1,al nisam imala snage za pisat..
Sluzni cep mislim da sam jedina koja jos nije guglala kako on izgleda 😂 znam samo ovako iz zivopisnih opisa sa foruma, grupe itd 😂 nekako ne sumnjam da ga necu prepoznat pa ni ne zelim previse guglat 😂
Kapj za nos mislim da moze bilokoje djecje, iako su vjer one prelagane i ne pomazu bas 🙄
Barbie sretno dns, kad ti je pregled?
Nama sutra ujutro prvi u TA 💪💪
Mgirl drago mi je da ste izgladili situaciju doma, moj poludi kad mu posaljem roman od poruke 😂 tako da iskreno nekad sutim i ignoriram ga skroz ako se ne zeli tako javit, a nekad poludim i ispisem cijeli roman 😅
Podloga prematanje planiram kombinirat na kinderu i na malmici, takodjer uzela presvlake iz ikee, super su 😁 nebi presvlacila nikad samo na toj plastici, da njih nisam nasla onda bi stavljala tetre odispod ili prvo neku dekicu tanku pa tetru..
Btw jucer nam bili njegovi na rucku i fascinira me kako se uvijek cude kako sam uredna, mislim ono sta bo trebala, pa nas je stan i zena sam ono naravno da cu cistit i odrzavat stan, i ono muz im slikao vec prije kako sam u malmici sve poslozila a oni ocarani i pricaju to prijateljima ono mislim stvarno, pa logika da mora ormar biti uredan, ne znam, ne kuzim ih uopce.. Kao zato jer sam ja mlada pa nema danas vise tako mladih cura koje to sve tako odrzavaju bla bla.. No koment
pregled mi je u 11:30, pa kad stignem na red. nadam se da neću dugo čekati. valjda opet kod dr. Goluže.
moram i ja kupiti tu navlaku iz Ikee za prematalicu. ne znam kak mi ranije to nije palo napamet 🙄
Barbie sretno danas..neka bude kako ti zelis sebi..iako ja virujem da ces nam vratit..ali znam da bi sigurno tila da napokon sto prije upoznas Nou zato sretnooo i neka bude kako zelis...cekamo izvjestaj..😚😚
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji