Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    26. Studeni 2018. 05:14

Klikerica

AllieH,
    Jesi pronašla podlogu na kraju?
    Vidim da M&Adesire imaju neke od 70 cm

Jesam, jesam, mama mi je nasla u Baby Centru, jednostavnu ksko sam htjela, samo sive zvjezdice po njoj. 😊

Luka ❤

Salatica9192
    26. Studeni 2018. 05:17

AllieH

Klikerica

AllieH,
    Jesi pronašla podlogu na kraju?
    Vidim da M&Adesire imaju neke od 70 cm

Jesam, jesam, mama mi je nasla u Baby Centru, jednostavnu ksko sam htjela, samo sive zvjezdice po njoj. 😊

😍 Stvarno je prelijepo. Vas ledja nece boliti. Preporucujem svima to. Ja sam se zeznula :/

AllieH
    26. Studeni 2018. 05:20

Zasto, na krevetu presvlacis?
    Meni su cure savjetovale da imam mjesto za presvlacenje, kazu zgodnije je na jednom mjestu sve plus najbolji polozaj za ledja. 🤷🏽‍♀️
    I ti i Lena vilujete, vidim ❤😊 

Luka ❤

Salatica9192
    26. Studeni 2018. 05:37

Da, na krevetu na podlozi, ali ono visok je krevet, ali opet nedovoljno. Ajoj kako zabole 😶 pa onda jos i nosanje nje - baj baj ledja hahahah.
    A noc nama bude dobra, jede i spava, mama je jos tu, sad je nahranili i evo ga, palim da gledam GOT hahaha. Tacno necu ni do aprila stici pogledati sve sezone da budem spremna za novu (inace gledam ponovo, dr put xD) ❤️

m.girl6
    26. Studeni 2018. 06:03

Evo pozdrav od još jedne nespavalice,naravno rebra me rasturaju, muž otišao na posao a ja vilujem i tražim mjesto za spavanje tj poziciju ali nejde. 
    Najradije bi se sad digla i išla preslagati još jednom Noinu robicu prije pranja, onak iz gusta. 💙
    Naručila jučer sa ethernala 3 bambus krpice i ono srčeko plavo i još cekam mustelu da stigne. 
    Kopam po asosu da mužiću upiknem koj
    u vestu ili hodnici još je na -20% BLACK weekend. 

Noa 💙

m.girl6
    26. Studeni 2018. 06:05

Daaa čekamo Barbie danas🥰
    I da, meni su isto svi rekli nek ne presvlačim na krevetu jer će mi leđa otpasti.
    E cure jel kupila koja frizirati navlake za ti prematalicu i da li je potrebna? Kaže mi jedna curka da je to super stvar, ali nisam si to još nabavljala 

Noa 💙

• nali
    26. Studeni 2018. 07:08

Salatice a da ti toj zeni pokazes da si ti luđa od nje, nekako na neki nacin..napravi woodoo lutku i zabadaj igle pred sveki. 😁Da vidis kak ce smirit, zasutit i prestat i tvoju mamu maltretirat i prestat bit igdje ikad u tvojoj blizini.
    Zadranka- cestitke na 35tt. Sad si u skroz sigurnim tjednima, uzivaj i opusti se 😊 

• nali
    26. Studeni 2018. 07:10

Dada, cekamo barbie danas, danas ima da te ostave  u bolnici jer otvorena i da sve bude expresno i lagano 

luks
    26. Studeni 2018. 07:10

Jutrooo... Noćas mali puno kašljao pa nama došao u krevet tako da sam, malo je reć, polomljena. Muž otišao a mi još pola sata pa se dižemo za vrtić. 
    Ja imam isto takvu tvrdu podlogu, al ću ja na krevetiću presvlačit. I da, ja sam uzela u ikei navlaku za nju, jer su iste dimenzije tj čak se može navući malo, kao navlaka za madrac. Pamučna je i baš super, jer ja sam za prvog malca uvijek stavljala tetru da mu nije hladno a ovo mi se čini super!
    https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/90354308/
    AllieH super ti je što imaš mjesta i za malmicu i za ovu komodu 😉 ja imam samo malm, u našoj sobi. A mislili smo police jednu iznad krevetića a jednu iznad komode, ali ipak ćemo obe iznad komode, kao kod tebe 😊😊 krajem tjedna će valjda i naljepnica za zid doć i montirat ćemo police, pa ću onda kompletirat kutak i poslikat vam 😁
    Barbiemama ajd nek te danas ostave i da si na programu danas 😉

Lovre

barbiemama
    26. Studeni 2018. 07:18

jutrooo 😘 

sumnjam da će me danas ostaviti. nekak se sve smirilo prek noći 😂 ali nadam se da ću čut barem nešto utješno 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.