Cure ja taman legle..evo moram prokomentirati sretno san usla u puni tjedan i to veliki 35.tj.bass san heppy samo neka sve prode ok sad u utorak imamo kontrolu nakon tri tj.eto cure cisto tila podililit s vama ovo jer znam da i vi brojite i dane i tjedne...sretno nam svima...pusaa laku noc..
url=https://lilypie.com]
Ja opet ne mogu spavati, budna skroz...
Zadranka, cestitam na okruglom tjednu 😘
Maggie,
manje vise istu borbu vodimo. Jos je dobila fazu budnosti (oci na vrh glave). Ali sad sam se naspavalaaaa, ajoj, spavam sa budjenjima od 6 sati haha, slomilo me znaci, bol u ledjima i umor. Da li je muz jos sa tobom?
Cure, hvala na podrsci. Kasnije sam vidjela sta je opet pisala mami, izmisljala da se izvinula, pa i dalje tvrdi da nije kriva i da mi u nista ne vjerujemo, da mi nece zaboraviti, da joj je bilo snimati, da je muz zove imenom, kao neku komsinicu (a zove je tako od kad sam ja ovdje xD za mog znanja), da je mi i pitamo nesto, razmislila bi sta bi, da je dosta prelazila preko svega, a onda okrene i kaze kako je beba u njenoj kuci i nije je vidjela 3 dana, pa sta hoce ona, da ja nju molim za oprost i turam joj bebu xD Dalje jos, kako je ona prije par dana trazila od mene bebu da nosa, beba jaukala i ja joj rekla necu, ne treba, a ona je cula: "ne trebas mi, ja cu drzati svoje dijete" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Definitivno je luda, stvarno, ima dijagnozu. Bojim se da ce me otrovati ovdje haha. Ne osjecam se sigurno i opet mi se ide... Naravno poruka i od veceras, gdje je mama pita da li je legla, da ispuse, ona joj odgovori da nije i da se nada da nece ni ustati vise, tako nesto. I počeli smo igru zrtava. Game od victims. Victims game. 🤣
Da, drugarica joj je savjetovala da stavi metalni novčić pod krevet, da beba bude jaka, ali kome to da radi ona? Hahahahaha. Jest mi se zao xD. Koliko sam uživala prije braka, toliko me kamenjem zatrpa po glavi zajednica.
M.girl,
tako me podsjecas na mene xD I ja volim siktati i kad se skuliram, ponosna sam haha, tj kao sto je Barbie rekla, JAVI SE, posalji poruku, do sad mu milionn puta rekla, ali džaba, covjeku ne ide u glavu, 90% se ne javlja, pa ga znm zivkati ko zna koliko puta, a on pijan negdje, sa autom, pa mislim sta mu je (ovo pricam o prije trudnoce, ponekad stanje). A drago mi je da si se skulirala, on sad zna da si to uradila i cijenice to vise nego da je svadja bila. 🤗
AllieH,
Jesi pronašla podlogu na kraju?
Vidim da M&Adesire imaju neke od 70 cm
Jesam, jesam, mama mi je nasla u Baby Centru, jednostavnu ksko sam htjela, samo sive zvjezdice po njoj. 😊
Luka ❤
AllieH,
Jesi pronašla podlogu na kraju?
Vidim da M&Adesire imaju neke od 70 cm
Jesam, jesam, mama mi je nasla u Baby Centru, jednostavnu ksko sam htjela, samo sive zvjezdice po njoj. 😊
😍 Stvarno je prelijepo. Vas ledja nece boliti. Preporucujem svima to. Ja sam se zeznula :/
Zasto, na krevetu presvlacis?
Meni su cure savjetovale da imam mjesto za presvlacenje, kazu zgodnije je na jednom mjestu sve plus najbolji polozaj za ledja. 🤷🏽♀️
I ti i Lena vilujete, vidim ❤😊
Luka ❤
Da, na krevetu na podlozi, ali ono visok je krevet, ali opet nedovoljno. Ajoj kako zabole 😶 pa onda jos i nosanje nje - baj baj ledja hahahah.
A noc nama bude dobra, jede i spava, mama je jos tu, sad je nahranili i evo ga, palim da gledam GOT hahaha. Tacno necu ni do aprila stici pogledati sve sezone da budem spremna za novu (inace gledam ponovo, dr put xD) ❤️
Evo pozdrav od još jedne nespavalice,naravno rebra me rasturaju, muž otišao na posao a ja vilujem i tražim mjesto za spavanje tj poziciju ali nejde.
Najradije bi se sad digla i išla preslagati još jednom Noinu robicu prije pranja, onak iz gusta. 💙
Naručila jučer sa ethernala 3 bambus krpice i ono srčeko plavo i još cekam mustelu da stigne.
Kopam po asosu da mužiću upiknem koj
u vestu ili hodnici još je na -20% BLACK weekend.
Noa 💙
Daaa čekamo Barbie danas🥰
I da, meni su isto svi rekli nek ne presvlačim na krevetu jer će mi leđa otpasti.
E cure jel kupila koja frizirati navlake za ti prematalicu i da li je potrebna? Kaže mi jedna curka da je to super stvar, ali nisam si to još nabavljala
Noa 💙
Salatice a da ti toj zeni pokazes da si ti luđa od nje, nekako na neki nacin..napravi woodoo lutku i zabadaj igle pred sveki. 😁Da vidis kak ce smirit, zasutit i prestat i tvoju mamu maltretirat i prestat bit igdje ikad u tvojoj blizini.
Zadranka- cestitke na 35tt. Sad si u skroz sigurnim tjednima, uzivaj i opusti se 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji