Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    25. Studeni 2019. 15:31

cvijetic12

Mama5

Kod nas standardne noci sa 12242526 buđenja za cicu, sva sam iskrivljena, ali dobro opet spavam i tako, ne moram se dizati i nosati ju..
    Zadranka drago mi je da ste uspjeli, vjerujem da nije bilo lako dok si ga odvikavala od nocne boce ali eto dokaz da se oni brzo prilagodbe.
    Cvjeticu, jel se smije uopce koristit to ulje? Mi kad smo nedavno kupili difuzor u ljekarni nam je zenska rekla da zbog bebe samo ulje eukaliptusa i ravintsare se smije koristiti 🤷‍♀️🤔

Lavanda se smije, i eukaliptus se smije. Ostale neznam, nisam ni gledala jer me ne zanimaju.
    Ja imam difuzor s Allia, sad cekamo onu sovicu od YL, i stavim 1 kap eukaliptusa ( neki hr. OpG je radio). Kao eukaliptus je dobar za prehlade i sl. I evo, ne kazem da djeljuje 100% jer nisam strucnjak niti veliki fan ulja, ali doma nitko ne smrce maloj je curio nosic i odmah stane tj smiri se nakon jedne ture difuzora. Dali je do kapi ili ne, neznam, ali za sad sam zadovoljna.
    Inace, s kapima blizu beba treba biti oprezan, 1 kap max.

Mi smo u ljekarni kupili difuzor i uzelu tu ravintsaru, isto antivirusno i bas se preporuca za ovo zimsko doba. Za lavandu nisam znala dal se smije, zena u ljekarni rekla samo eukaliptus i ta ravintsara, dalje nisam istrazivala. Ovo nam je cist ok a kakva ce zima biti i dal ce to sta pomoci🤷‍♀️

• Petra05
    25. Studeni 2019. 15:51

Mi smo u komii
    Malome izbijaju gornje jedinice koje ga strasno bole i muce, cijeli dan i noc vriska plus se prehladio i nos mu je zacepljen i sve skupa nek nam bog pomogne da preguramo ovaj tjedan

_svjesna
    25. Studeni 2019. 18:09

Petra mislim da ce i kod nas gornje jeidnice uskoro, vidim nabubrile su i crveno sve, medjutim njemu su do sad izbila tri donja zuba, i nijedan gornji. To mi je cudno, jel jos nekome tako? 😬

Mama5
    25. Studeni 2019. 19:10

Moja ima dolje s jedne strane jedinicu i dvojku i gore s iste strane je otecena dvojka i bas izgleda da ce izbiti, malo mi to nema logike jer jedinice nisu izasle, ali sve je moguce, dolje joj je isto oteceno na mjestu druge jedinice. Nju na trenutke ulovi bol, pa vristi, trpa saku u usta i grize ju,ali sreca samo na trenutke

cvijetic12
    25. Studeni 2019. 21:04

Sanja28

cvijetic12

Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓

Propustila sam, koje su to kapi?

Young Living, ulja i difuzori.
    Procitala sam da je neka zena pisala da je imala lavandu i od tad joj beba prespava cijelu noc.
    S obzirom da moja 'jako dobro' spava sam pohitala naruciti i sebi 🤣🤣🤣
    Inace volim ulja ali ih nisam koristila nikad u takve svrhe vec radi osvjezivanja prostora i sl.

Zubici- mi ih imamo 8 😬 i cini mi se da je to to za sada. Neznam kad bi ostali trebali..

ancikaM
    25. Studeni 2019. 21:54

Bome nakon ovih komentara, idem guglat ulja, posto smo i mi veliki "spavaci" 🤣

cvijetic12
    25. Studeni 2019. 22:50

ancikaM

Evo ja sam obecala javiti recenziju 😎😎
    Inace sam malo skepticna prema njima i veliki laik ali budemo vidjeli. S obzirom na cijenu nadam se spavanju od bar 3ipol sata 😅😅😅
    Ancika, kakva je knjiga?

Zvonkica
    26. Studeni 2019. 10:06

Samo da vam kazem da je mom starijem decku cetvrta dvojka izasla zajedno s peticama, mi smo se vec bojali da je nece imati, i izbijanje je bilo dosta bolno jer su se zubici okolo valjda vec malo stisli pa dok se napravilo mjesta za tu dvojku....

• Sanja28
    26. Studeni 2019. 11:05

cvijetic12

Sanja28

cvijetic12

Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓

Propustila sam, koje su to kapi?

Young Living, ulja i difuzori.
    Procitala sam da je neka zena pisala da je imala lavandu i od tad joj beba prespava cijelu noc.
    S obzirom da moja 'jako dobro' spava sam pohitala naruciti i sebi 🤣🤣🤣
    Inace volim ulja ali ih nisam koristila nikad u takve svrhe vec radi osvjezivanja prostora i sl.

Zubici- mi ih imamo 8 😬 i cini mi se da je to to za sada. Neznam kad bi ostali trebali..

Hvala 😀. Mi smo kupili ovlaživač za njegovu sobu i stavljamo Pranarom ulje za lakše disanje jer mu je stalno nos začepljen. Po preporuci iz ljekarne, ali lavandu mu nismo još stavljali. Javi kako je prošlo 😀. 
    Mi imamo 6, gornje jedinice i dvojke i donje jedinice. 

ancikaM
    26. Studeni 2019. 16:14

cvijetic12

ancikaM

Evo ja sam obecala javiti recenziju 😎😎
    Inace sam malo skepticna prema njima i veliki laik ali budemo vidjeli. S obzirom na cijenu nadam se spavanju od bar 3ipol sata 😅😅😅
    Ancika, kakva je knjiga?

Knjiga je pomalo beskorisna 😂 nema konkretnih savjeta nego je sve napisano tipa "pronadite koji prostor bebi odgovara, pronadite koja poza bebi odgovara, mogli biste isprobati ovo i ono..." vjerujem da je svaka od nas isprobala sve sto se u toj knjizi predlaze. Onako sam ju na brzaka prelistala i procitala neke dijelove, mozda bi bilo vise koristi kad bi ju cijelu procitala, ali to cu nadam se kad uhvatim vremena 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.