Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    20. Studeni 2019. 20:31

Ma stvarno super ako imas volje i zivaca za to...mene i seku su na taj nacin s oko godine dana skinuli iz pelene...al meni je nekako lakse jedan dan napraviti rez i skinuti pelenu i nema vise...mislim i tad ih se mora podsjecati i svasta nesto al to mi je draza opcija 😅

cvijetic12
    20. Studeni 2019. 22:08

Polazak u jaslice, odvikavanje od pelena i terible three su tri stvari koje bi htjela prespavati 😑😆😆
    Mi cemo na ljeto to maknuti, i s malim sam odmah cim je zatoplilo, bitno je da to oni sebi u glavi posloze pa sve ide lakse.

Mama5
    21. Studeni 2019. 14:16

Zvonkica jel se promijenilo sta sad nakon navršene godine u smislu hrane? Jel mu dajes sad nesto sto prije nisi?
    Jel netko dao obican smoki sa kikirikijem? Znam da to ne valja, bla bla ali ona tako njih gleda kad oni to jedu🤷‍♀️

cvijetic12
    21. Studeni 2019. 14:22

Mama5

Zvonkica jel se promijenilo sta sad nakon navršene godine u smislu hrane? Jel mu dajes sad nesto sto prije nisi?
    Jel netko dao obican smoki sa kikirikijem? Znam da to ne valja, bla bla ali ona tako njih gleda kad oni to jedu🤷‍♀️

Mi ga ful slabo jedemo, nikad ga ni ne kupim
     Ne jer je shit nego se ni ne sjetim, vise smo za slatko 😃
    Ali mozes joj dati, meni je mali s 10mj probao Bobi jer nisam znala da ne smije kikiriki 😅
    Moja voli napolitanke, pojela je par puta 1,2

Zvonkica
    21. Studeni 2019. 14:26

Pa moram ti reci da je, ja mu sad polako sve dajem, i ne moram misliti kaj cu njemu posebno pripremati....ako bas nece imam pri ruci kasicu za svaki slucaj..i kad idemo nekamo kod baka i slicino isto ne moram nista posebno za njega sad vec nositi, uvijek se kod njih nade...imali smo jucer sarmu za rucak, pomijesala sam mu meso sa pire krumpirom i malo zelja i najnormalnije pojeo...jedino pazim koliko mu doziram, vidim da ipak trazi vise vode nakon nase hrane pa da ne pojede bas previse, ujutro npr dobije jos voce sa pahuljicama...ali to je dijete koje stvarno vecinu toga zeli jesti pa je to stvarno sreca za mene..

Zvonkica
    21. Studeni 2019. 14:30

Mi isto nemamo doma bas grickalica, uglavnom to budu stapici ili petit keksi i to zbog klinaca, jednostavno zato jer muz i ja nemamo tu naviku pa ni ne kupujemo, i sto se slatkog tice isto tako, to za starijeg imam one kinder prutice, pa mu tu i tamo dam, a jucer je moj muz dobio zelju za napolitankama pa su decki bili jako sretni, i maleni je dobio jednu napolitanku 😁

cvijetic12
    21. Studeni 2019. 14:42

Ma mogu oni sve vec po malo 😋😋
    Ja sam primjetila da je mojoj postao suvisan jutarnji san, radi njega popodne ne moze odvaliti kao sta bi trebala , pa cemo to ukinuti.
    Nismo dugo ogovarale bebace kako spavaju po noci, evo ja cu ovaj put svoju pohvaliti, zadnjih noci je super 😋😉🤗🤗

Mama5
    21. Studeni 2019. 15:27

Nisam ni ja kupila smoki duuugo, nego mali vidio u gostima neki dan pa navalio kao da nikad nije jeo😂 moji su isto vise tip za slatko, samo kad je njih cetvero nis im ne traje dugo a i vise sam tip da voca u kuci mora biti a slatko s vremena na vrijeme. Ja njoj nisam dala da proba napolitanke ali najvise iz razloga sto se bojim da ce joj se svidit slatko pa i ovo malo sto jede nece htjet 🤷‍♀️ muz neki dan navalio da bi joj on kupio kinder pingvin ali nisam dala🙄

Mama5
    21. Studeni 2019. 15:28

A moja po noci klasicno, spava i trazi cicu i nastavi spavat, klasicno, s obzirom da kasno ide spavat ona ujutro spava do 9,a nekad i duze

pepillu
    21. Studeni 2019. 19:15

Jel jos kome nije sija porodiljni? Koga triba nazvat za to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.