Jel jos kome nije sija porodiljni? Koga triba nazvat za to?
Jel imas mbanking da provjeris da ti nije sta pojelo?
I dali si produzila porodiljni?
Jel jos kome nije sija porodiljni? Koga triba nazvat za to?
Jel imas mbanking da provjeris da ti nije sta pojelo?
I dali si produzila
Porodiljni se ne bi smio blokirati ni ništa...ali nikad ne znaš. Zovi ujutro HZZO.
Ma ne znam, nema mi sto pojesti. Al produzila nisam nista jer sam ja nezaposlena pa valjda ne treba produzivati ili?
Da ujutro cu zvrcnuti pa da vidim 🤷🏻♀️
Zvonkice, prvo sam i ja mislila što ću se s tim sad baviti još, ali gle, cijeli dan smo doma nas dvije same, osim pokoje šetnje, oba je jaaako zahtjevna i ja ne mogu ništa od nje napravit, i onda da bar pametni potrošim vrijeme stavim ju na tutu kad treba 😁
Moja je neki dan probala kikiriki 😂 ja zapravo više skoro ne pazim ništa što joj dajem jer ona samo lizne ili gricne 5 zalogaja i to je to, šta god da joj dam od jednog griza joj neće biti ništa...
Moja koma spava i dlake, baaaš koma 😵
Ma ne znam, nema mi sto pojesti. Al produzila nisam nista jer sam ja nezaposlena pa valjda ne treba produzivati ili?
Naoruzaj se zivcima i strpljenjem 😤
Jesi saznala išta?
Nisam, zaboravila sam na to, na malog mi je pao ormaric od cipela pa smo trcali na hitnu i ostali preko noci i tako veselo 😓
Nisam, zaboravila sam na to, na malog mi je pao ormaric od cipela pa smo trcali na hitnu i ostali preko noci i tako veselo 😓
Ajoj, misek mali, nadam se da je sve ok🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji