Cvjetic, tocno to. Otpuzala bi s kreveta i to bi bilo to 😂
Mama5, slazem se.
A i ja razmisljam o osobama koje ce je cuvati kad se vratim na posao, a koje cicu nemaju.
Curee moj decko je sinoc jedno metar ipo odseta sam pustio se samo i ode on....bila san na sedmom nebu...srednju mi uvatio neki virus visoka temp i lagani kasalj sad san sva u strahu da pride na njega...ja bi zimu da ledi sve da pocrkaju ove bestije bakterije i virusi....cujem da i gripa lagano krece....ja se uzasavam svega toga...al eto sto mora biti bitii ceee...ja pijem kavicu mali spava...pozz od nas
url=https://lilypie.com]
Zadranka, koliko ranije si krenila s ukidanjem? Ja bih isto voljela prestati s godinom.
Zadranka, koliko ranije si krenila s ukidanjem? Ja bih isto voljela prestati s godinom.
Uff zeno mlada mi ima 7god..cek da se sitim
..ali mislim da san tako tamann s godinu ukinula jer realno tu vise nije ni bilo neke kolicini sicam se da nisan imala nikakvih tezih odvikavanja..i da mi se kroz mj dana totalno povuklo sve..prisusilo...al ja nisan radila pa se nisan opterecivala koliko ce to trajat nego san lezerno sam jedan dan naoravila rez...ali stvarno evo ne sicam se da je bilo neke muke od odvikavanja..i znan da se takoo kroz mj totalnoo p9vuklo kad bi stisla vise cak ne bi ni ona kap izasla...davnoo je to bilo...ono sto sto posto znan to je kad je dosla godinica ja san rekla dost..jer za ono malo sto san onda imala nije mi bilo smisla i brate velike su vec bile jele sve imale su dudu i bas smo lako to pregrmili...eto toooliko se sicam
Btw, bravo za prohodavanje 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Hahaha hvalaaaaa.....bas san bila sritna sva ona muka oko male jer je bolesna me prosla...gledam ga treci mi i evo ponovo prvi koraci....ja i muz opet sritni ushiceni sitim se i cura i njihovih prvih koraka..i p9mislim Bozeeee sto brzo rastu...
Kaj se rockasa tice, super je prosla proslava...je malo stresna ta priprema uz njih dvoje tako malih ali pojednostavila sam sve sto sam mogla...proslavili smo kod muzevih roditelja zbog prostora, narucili smo plate i tortu, moja mama i baka su spekle bucnicu i pitu s mesom i krumpirom, svekrva je jos neke kolace napravila, nikog nisam nista trazila, same su se ponudile 😁 cugu kupili...naglasili smo kad proslava pocinje i zavrsava, jbg ipak su moji decki mali i moraju ici spavati a i nismo doma bili i to mi je u biti ok bilo, a opet bilo je dovoljno vremena za podruzit se bez nekog pozurivanja 😊
Moj mali isto ne doji vise, na rockas je zadnji put cikao, ja sam mu ukidala postepeno podoj po podoj i nije bilo nikakvih problema, isto sam napravila i sa starijim...iako s ovim bebacem sam pred kraj mislila da ce i ranije prestati jer nekako se dosta cesto bunio na ciki ali na kraju smo izdrzali do rockasa 😅
Bravo za prve korake 👏👏👏 sad ce svi oni polako 😇 moj sad vec stvarno lijepo hoda, jedino kad je jako umoran, onda ga guza vuce na pod 😂
Curke pomoc tko ima iskustva s tim. Malcu izbija gornja dvojka, jucer i tokom noci je imao proljev, danas ga nema, ali je dobio temperaturu 37.2 i sav je malaksao, samo gleda u prazno i spava puno. Danas je izbio vrh zubica i na to sve je jos dobio i pelenski osip. Zanima me kako da mu olaksam, jeste davale lupocet ili snizavale ovako oblozima. Skinula sam ga u kratki bodi bez carapica i pokrila plahticom. Bas mi ga je zao, jer do sad nismo imali takvu situaciju 😑
Curke pomoc tko ima iskustva s tim. Malcu izbija gornja dvojka, jucer i tokom noci je imao proljev, danas ga nema, ali je dobio temperaturu 37.2 i sav je malaksao, samo gleda u prazno i spava puno. Danas je izbio vrh zubica i na to sve je jos dobio i pelenski osip. Zanima me kako da mu olaksam, jeste davale lupocet ili snizavale ovako oblozima. Skinula sam ga u kratki bodi bez carapica i pokrila plahticom. Bas mi ga je zao, jer do sad nismo imali takvu situaciju 😑
Lu
Sortiraj odgovore
Najstariji