E da i za kasalj je inhaliranje isto super..ja sam imala epizodu groznog kaslja pa sam se inhalirala i stvarno mi je bilo lakse nakon toga...
Mamma2, pa rijetki, bistri slivaju se iz nosa, kasalj ga ubi.
Ne znam za inhalator doslovno nista niti sam se ikad raspitivala ali mislim da ide na bolje, mozda on sluzi da razbija sekret a kod njega nije gusto.
Inhalator je meni isto super stvar, ja ga koristim kada se negdje smrkljici zacahure i ne mrdaju, da se inhaliranjem sve to otopi i krene negdje, na nos, na iskasljavanje kako god. Nisam ga nikada koristila preventivno 🤷♀️ ovisi sve i kakav je kasalj, suh, laringitican, bronhitican itd..
url=https://lilypie.com]
Mamaa5 nama izbijaju četvorke već, a sa svakim zube m smo prošli užas... Baš kako je cvijetić čini mi se napisala, nama se cijela njena prva godina svodi na izbijanje zubića 😒 osim prva 3,5 mjeseca kad su bili grčevi 😅 jadni naši mali pilići ❤️
Mamaa5 nama izbijaju četvorke već, a sa svakim zube m smo prošli užas… Baš kako je cvijetić čini mi se napisala, nama se cijela njena prva godina svodi na izbijanje zubića 😒 osim prva 3,5 mjeseca kad su bili grčevi 😅 jadni naši mali pilići ❤️
I mi smo na cetvorkama, evo obje izbile i stvarno su cetvorke ostavile najgori utisak 😖😖
Taman prospava jednu noc i onda 5 losih, uzass..a kad to prodje onda ce bit nesto drugo, sam san nece da dodje 😅
Bar vidim da nisam jedina sto ne spava, koliko god je dobra spava prvih 9 mjeseci toliko sad ne spava 😭 stalno se vrti nesto pa na drob pa na leda pa popriko pa uzduzno i nakraju se digne i oce kod nas u krevet i tako sve u krug. Pitam se kad cu se naspavati i zasto nikad 😴😭
Dobrodosle u klub
Ja ne spavam evo sad ce 365 dana, moj mali ima u tih 365 dana moza 30 dobrih noci sve ostalo vrcenje, plakanje svakih sat vremena i tako dalje
Odmorit cu se kad se ozeni ocito
Ajme 😓😫
I nama uzas, budi se, dam joj cicu a ona me grizeee 😑😑😑
Muz mi je rekao da sam joj u jedno doba rekla da usuti 😅 a ja se toga ne sjecam uopce. Koma sam.
Ide spavati u 19i30 i prvo budenje je u 22, 23. Neznam dal ce pomoci ako ju stavim u 21 na spavanje, to cu veceras probat
Moj ide spavati u 21 al ne pomaze
Kako stojite sa dnevnim uspavljivanjem ja upravo nosin njega jer nece drugacije zaspe a moram ga nositi i preko pola sata da zaspe, ledja me ubijaju
Nekad zaspe odmah ali cesce kao i sad beskonacno nosanje
Moj ide spavati u 21 al ne pomaze
Kako stojite sa dnevnim uspavljivanjem ja upravo nosin njega jer nece drugacije zaspe a moram ga nositi i preko pola sata da zaspe, ledja me ubijaju
Nekad zaspe odmah ali cesce kao i sad beskonacno nosanje
Moja po danu zaspe doslovno za minutu, legnem uz nju. Navecer joj treba 5min. I to me jako veseli, ali eto, kad se probudi oko 22h nema sanse zaspati bez cice.
Ajmee evo ja svog na preskoke nosam vec sat vremena ne vidi na oci i place al neda se i ovako svaki dan 2x
Poluuudit cu
Sortiraj odgovore
Najstariji