Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja28
    28. Studeni 2019. 14:29

Sanja28

ancikaM

Curke pomoc tko ima iskustva s tim. Malcu izbija gornja dvojka, jucer i tokom noci je imao proljev, danas ga nema, ali je dobio temperaturu 37.2 i sav je malaksao, samo gleda u prazno i spava puno. Danas je izbio vrh zubica i na to sve je jos dobio i pelenski osip. Zanima me kako da mu olaksam, jeste davale lupocet ili snizavale ovako oblozima. Skinula sam ga u kratki bodi bez carapica i pokrila plahticom. Bas mi ga je zao, jer do sad nismo imali takvu situaciju 😑

Lu

Lupocet sirup za bebe, Lupocet junior. Za njih je sada 5 ml po težini. Svaka 4 sata, 5 ml. Imaš špricu. Ja svom dam samo na večer kad primijetim i super mu je, nije razdražljiv i bolje spava. 

busybee
    28. Studeni 2019. 15:20

Kupi odma i cepice, moja nece sirup (a neke bebe ne zele cepice).

Zvonkica
    28. Studeni 2019. 20:48

Prilikom izbijanja zubica moji su sam zivcani, lose spavaju i eventualno slabije jedu, s ostalim simptomima nemam iskustva, ali ako mislis da ces mu olaksati s lupocetom ne vidim razlog zasto mu ne bi dala, i ja dam kad je bas kriza 😉

Mama5
    28. Studeni 2019. 21:06

Bravo za prve korake😊
    Moja je isto samo nervozna, a sa ostalim klincima se ne sjecam nekih drugih simptoma osim mozda odbijanja hrane. Mojoj danas izbio cetvrti zub, s obzirom kak to sve ide jos je ona i dobra. 
    Da ima nekih drugih simptoma i da mislim da ima potrebe i ja bi na kraju dala lupocet. 

ancikaM
    28. Studeni 2019. 21:22

Eto okupala ga ranije, stavila cepic i sad spava, pa cu mu preko noci jos koji put izmjerit temp za svaki slucaj. Imamo 4 zuba i do sad nismo imali taj problem, ali eto, za sve postoji prvi put 😑 cestitke na prohodavanjuuu, mi smo bili isto u sedmom nebu jucer kad se pustio i napravio korak ☺️ jao kako je to sve divno tih zadnjih 2 mj., tocno se na dan vide promjene, sto psihicke, sto motoricke i nasi bebaci postaju mali ljudi koji vise nece ovisiti o nama 😥

_svjesna
    28. Studeni 2019. 23:05

Mame, drzite se. ✌️
    Mi se jos vozimo u jajetu, sad ga je definitivno prerastao, iznad glave nema prostora, noge vise van, zeli iz niega da ustane i nece vise da se vozi. Sta ste uzele, koju autosjedalicu? 
    Sta da gledam uopce? Ovdje u Sarajevu mogu uzeti Britax u smjeru voznje, do 25kg, na isofix, mogu Chicco, Cam... nemam pojma sta bih ni na sta da obratim paznju. 😏

Mama5
    28. Studeni 2019. 23:18

Istina, velike promjene, puno toga se dogodi u tjedan dva a kamoli jedan mjesec, sad su bas zanimljivi, ako naravno izuzmemo nervozu oko zubica i probleme sa nespavanjem😂😊😊
    Moja ce jos biti u jajetu, noge joj dosta vire ali glavom nece tako skoro prerasti🤷‍♀️, krenula sam jedno vrijeme istrazivati autosjedalice da budem spremna kad budemo kupovali ali odustala, ako se ne varam najvise mi se svidjela joie every stage, tako nekako mi se cini da se zove.
    Budem opet istrazivala kad dođe vrijeme za novu

mmama2
    29. Studeni 2019. 09:53

Uzmi i dalje da je obrnuto smjer voznje, sto duze to bolje, odi u neki ducan baby opreme i da isprobas u autu svom.
    Kaj se tice malih gljivica, je, jako brzo rastu i iz dana u dan se vide promjene, koliko me to veseli toliko sam i tuzna jer nije vise beba, a vjerojatno mi je i zadnja beba uopce😭😭 ali da nas nece vise trebati ne bi bas rekla, joooos dugo ce biti oni nase bebe.. 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    29. Studeni 2019. 10:04

Mislim da cu ga poceti voziti u smjeru voznje, mama vise ne moze nazad, hocu da sjedim naprijed jer nazad mi vec muka. Vidim dosta ih pocelo voziti u smjeru voznje, jel neka od vas? 

pepillu
    29. Studeni 2019. 11:23

Ja vozim isto jos uvik obrnuto od smjera al ako mi se ne sidi nazad onda ja vozim a muz sidne iza iako niko ne mora zapravo sidit iza jer imamo ogledalo da ga vidimo. 
    Jel vi mazete s cim bebi lice? Ja ne al vidim da je nekako hrapavo i suho postalo 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.