Je hvala bogu dobri su svi nalazi, i on mi je dobar sve normalno, jedino ima frakturu lubanje ali nije velika. Mislim da mi je ovo skratilo zivot za 5 godina bar 😖
Je hvala bogu dobri su svi nalazi, i on mi je dobar sve normalno, jedino ima frakturu lubanje ali nije velika. Mislim da mi je ovo skratilo zivot za 5 godina bar 😖
Auuuuu pa jbmu misa maloga😔 jel se penjao na to ili kako
url=https://lilypie.com]
Pepillu bas mi je zao, s njima jednostavno nikad mira, a kad su tihi onda je neko sranje na djelu.. vjerujem da si se uplasila, a i on 😪
Super da je sve ok... Ma to su sekunde i eto sranja koje nama skrate zivot samo tako, ufff
Jao pepillu, koma stvarno, nemrem ni zamisliti kako ti je bilo....glavno da je sve dobro proslo..
Ajme pepillu, dobro da je tako prošlo kad se već moralo desiti. Meni ti je to najveći strah u zadnje vrijeme, da će past neki namještaj na nju. Nismo sve pričvrstili jer ja nisam bila sigurna da mi se sviđa razmještaj a sad uskoro selimo pa nema smisla ... Mogu mislit kako ste se isprepadali 😲
Koliko sam skuzila vec ste doma, i neka. Ali evo jedan savjet, prijatelji su s malim imali slican incident ozljede glave, bili u bolnici i rekli su sve ok. Nakon 48h, poceo povracati, nesvjestica i sl. . Na kraju ispao potres mozga, isli natrag u bolnicu i tamo je dr. Rekao da treba pratiti 72h a ne 48 kako vecina dr. Govori.
Eto, ne zelim plasiti ali nije lose za znati.🙄
Pepilllu citam i strasnooo..ja stalno strepim jer se svukud penje ko mala koza da ce nesto povuc na sebe pasti nekako udarit se...mogu samo zamislit kako ti je bilo..neka je sve ok s to je naj vaznije i najjj bitnije..saljem veliki zagrljaj..ja san evo malo cirnula i da se pohvalim da moj vjecni nespavalica nakon 2tj ima super rezultate..2tj se odvikavamo od tog nalivanja a moram tako rec jer je zaista tako i bilo nalivanje mlikom po noci i budenje samooo radi toga miljon puta...bas je bila navik...sad zna do 7h ujutro bez bocice..probudi se on tokom noci jedan dva put ali duda i zaspe sto prije nije bilo teoretskeee sanse obavezno dva tri guca mlika pa da on zaspe...i sad jede prvu bocicu izmedu 5i7 ujutro..poceo danju jest sveeee...rekla san Boze hvala ti....eto ja se nadam da ce mo i nastavit u ovakvom ritmu i ja san punoo odmornija i sve je punoo laksee...pozdrav za sve...
url=https://lilypie.com]
Ma bas strasnoo. A on je klecao ispred njega i otvara policu i kako je on povuka ono se srusilo na njega, culog ga poklopilo. Horor prizor.
Rekli su mi svakako da ga motrim jos neko vrime za svaki slucaj al da bi trebalo bit sve dobro. Pa eto nadam se da je tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji