Ja sam to dnevno dojenje skroz spontano ukinula da nisam ni skuzila da vise ne dojim osim navecer. Malac nije trazio, dala bi mu jogurt ili smoki kukuruzni bez soli, to mu dode kao meduobrok i to je to. Sad samo jednu sisu "trosi", druga je u leru vec 2 tjedna, ali kad ju stisnem ide jos mlijeko van, nadam se da nece jos dugo 😑
Kako bis ga onda uspavala popodne?
Moja inace zaspi uz cicu u krevetu, tako da mi je trenutno sve nezamislivo i nemoguce ali dalje ne mozemo ovako😏
Tako je i moj, isto mi je bilo nezamislivo, ali onda bi mu dala da nesto malo gricne prije spavanja, pa legnemo zajedno, malo se skakljamo, mazimo, pjevamo pjesmice, uzmem ga na ruke, stavim dudu i zaspe. Ostavim ga u kinderbetu jer puno mirnije spava nego kad sam s njim. Ali jos uvijek mu dam da sisa po noci kad se krene razbudivat jer se jedino tako smiri, a i bojim se ako mu ne dam da cu ostat bez mlijeka
Ja sam to dnevno dojenje skroz spontano ukinula da nisam ni skuzila da vise ne dojim osim navecer. Malac nije trazio, dala bi mu jogurt ili smoki kukuruzni bez soli, to mu dode kao meduobrok i to je to. Sad samo jednu sisu "trosi", druga je u leru vec 2 tjedna, ali kad ju stisnem ide jos mlijeko van, nadam se da nece jos dugo 😑
Kako bis ga onda uspavala popodne?
Moja inace zaspi uz cicu u krevetu, tako da mi je trenutno sve nezamislivo i nemoguce ali dalje ne mozemo ovako😏
Tako je i moj, isto mi je bilo nezamislivo, ali onda bi mu dala da nesto malo gricne prije spavanja, pa legnemo zajedno, malo se skakljamo, mazimo, pjevamo pjesmice, uzmem ga na ruke, stavim dudu i zaspe. Ostavim ga u kinderbetu jer puno mirnije spava nego kad sam s njim. Ali jos uvijek mu dam da sisa po noci kad se krene razbudivat jer se jedino tako smiri, a i bojim se ako mu ne dam da cu ostat bez mlijeka
Evo probala ju sad uspavat bez cice, proslo je izbenadujuce dobro! Malo smo se nosile u 2 min uz muziku je zaspala.. spavala pol h i odjednom susjed upali busilicu i gotovo 🤬🤬🤬🤬
I sta cu, dala joj cicu.
Valjda nisam pogrijesila 😏
Hvala na preporukama za boce, probat cemo prvo maknut dnevno dojenje pa onda idemo na nocno
Moja se cak preko dana rijetko kad uspava na cici, ali navecer zato uvijek i ako pocne plakat tipa nakon pola sata ili vise nema druge nego joj dat cicu. Ja sam isprobala sigurno 7 vrsta boca i jedno 4 adaptirana do sad, zadnje sam iz ocaja prosli mj kupila aptamil, naravno da ga nije prihvatila ali moram priznat da sam ja jako razocarana njime, mogla sam dobar komad teletine kupiti za te novce i svi bi se najeli 😂😂
Ja ne kuzim kak se vama da zajebavat s tim toliko, dok ima sise meni je najlakse biti mama 😅😅 jer uvijek i za sve sisa je spas.
url=https://lilypie.com]
Jedini se moj ne uspavljuje uz cicu jer on ni ne zna za taj pojam 😂
Ja ga tijekom dana nosam 10tak min duda u usta i tako zaspe
Ja sam svog uspavljivala isto uz cicu dok sam dojila. A sad samo duda u usta, legnem ga na bok i gotov je za par min. Tako preko dana a navecer mu napravim bocicu, legnem ga dam mu da jede i tako zaspe onda, kad zavrsi uvalim mu dudu i to je to.
Moj nikad sisu nije imao u ustima, dudu samo mjesec dana. On se uspava uz zagrljaj i poslije samo da mu je prostora, komocije i samoće.
Bome kad bi ja sa svojom samo legla, ona bi se ustala i gotovo, prenemirna je za bit na miru 🙄
Nisam upratila jel se zvonkica javila sa dozivljajima s rodjendana?
Isto kako je prirodno dojiti tako je po meni prirodno i prestati, do godine dana i nakon toga by by cica, ionak ne znam jel navuce u 24 sata dovoljno za jedan obrok a kamoli vise, tako da za mene dovoljno😊
Mislim da Zvonkica nije nista pisala.
Mi smo u subotu imali svadbu, super je to sve proslo s njom, jest da me 2 dana ruka boljela od nosanja ali dobro je☺️
Isto kako je prirodno dojiti tako je po meni prirodno i prestati, do godine dana i nakon toga by by cica, ionak ne znam jel navuce u 24 sata dovoljno za jedan obrok a kamoli vise, tako da za mene dovoljno😊
Mislim da Zvonkica nije nista pisala.
Mi smo u subotu imali svadbu, super je to sve proslo s njom, jest da me 2 dana ruka boljela od nosanja ali dobro je☺️
Nisan dojila njega jesan cure do godinu dana..slazem se kako je prirodno pocet tako dode vrime da nekako je prirodno i prestat...meni je do godinu nekako taman...ja san ukinula s godinu...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji