Ma bas strasnoo. A on je klecao ispred njega i otvara policu i kako je on povuka ono se srusilo na njega, culog ga poklopilo. Horor prizor.
Rekli su mi svakako da ga motrim jos neko vrime za svaki slucaj al da bi trebalo bit sve dobro. Pa eto nadam se da je tako.
Nadam se da je ormar preseljen kraj baje za otpad.
I moja sve vuce i penje se, sve sam makla sta sam mogla ali i dalje stalnoo strepim
I mi se preselili u novi stan, haos je svugdje sve smo fiksirali sto treba, i imam dvije staklene vaze pricvrscene za pod nekom skalamerijom, i zavuce se on tu i igra se, nisam ni slutila da nesto moze razbiti. I uzmem ja jednu vazu da ocistim i razbijem je u hiljadu komada ma to je tanko kao papir, dva sata sam usisavala i brisala pod da negdje stakla ne ostane. Bilo mi zao vaze budali, kad muz kaze pa sreca da si je ti razbila, sta da je malac tako tanku zakacio pa isjekla bi ga cijelog. Uzas sta je moglo biti, na svu srecu nije. 😔
Da, to su sve sekunde. I ja sam stajala metar ipo od njega i samo sto sam skrenila pogled vec je bilo gotovo. Ormar smo fiksirali, mada mi se gadi i prvon prilikom cu ga bacit.
Tako sam srela poznanicu u bolnici, mali joj je nasa u sobi komad stakla i cucla ga, tako ga moga i progutati 😓
Jutro zenice..ja se moram pohvalit evo da ne kukam uvik...mi spavamo cilu noc...Bogu hvala...odvikavali smo se od nocne bocice ne zato jer ne dam jest da me ne bi krivo shvatila nego zato jer mali se budio svski pola sata sat ne bi spavao po 3do4ure ma koma ziva po skoro litro bi popio mlika danju radi toga nista nije jeo...vodu nije tio radi mlika..i po savjetu pedice ukinula san...tj dana muke i borbe sad spava cilu noc jede sve i svaki obrok...probudi se izmedu 5i7 ujutro a navecer oko 9ipo dobi bocicu...rekla san Boze hvala ti sad imamp ritam red i raspored on je punooo zadovoljnoji odmorniji a bome i ja....tako da evo malo da napisem i svoje jakoo pzitivno iskustvo i da vam kazem da se s tim nocnim nespavanjima i svega sto nas je uz to pratilo sad sve prominilo na bolje..mogu rec da je i on skrozz dr beba jer valjda je i odmirniji nije nako nevozan plus papa sve i stvarnooo je sad sve dr.prica...malo pozitive za ujutro od nas...
url=https://lilypie.com]
Jos da vam kazem da nismo ivodili zamjene za mliko caj vida i sl.jer on to ne prihvaca pa je samim tim bilo i teze radi te navike on je tija basss iskljucivo mliko...al evo sad je sve silo na svoje misto..
url=https://lilypie.com]
Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓
Zadranka, super!! Svaka cast na trudu. Ja bi voljela svojoj izbaciti nocno dojenje, ali znam da to znaci bar tjedan dana nespavanja pa nikako da se natjeram😏
Kod nas standardne noci sa 12242526 buđenja za cicu, sva sam iskrivljena, ali dobro opet spavam i tako, ne moram se dizati i nosati ju..
Zadranka drago mi je da ste uspjeli, vjerujem da nije bilo lako dok si ga odvikavala od nocne boce ali eto dokaz da se oni brzo prilagodbe.
Cvjeticu, jel se smije uopce koristit to ulje? Mi kad smo nedavno kupili difuzor u ljekarni nam je zenska rekla da zbog bebe samo ulje eukaliptusa i ravintsare se smije koristiti 🤷♀️🤔
Kod nas standardne noci sa 12242526 buđenja za cicu, sva sam iskrivljena, ali dobro opet spavam i tako, ne moram se dizati i nosati ju..
Zadranka drago mi je da ste uspjeli, vjerujem da nije bilo lako dok si ga odvikavala od nocne boce ali eto dokaz da se oni brzo prilagodbe.
Cvjeticu, jel se smije uopce koristit to ulje? Mi kad smo nedavno kupili difuzor u ljekarni nam je zenska rekla da zbog bebe samo ulje eukaliptusa i ravintsare se smije koristiti 🤷♀️🤔
Lavanda se smije, i eukaliptus se smije. Ostale neznam, nisam ni gledala jer me ne zanimaju.
Ja imam difuzor s Allia, sad cekamo onu sovicu od YL, i stavim 1 kap eukaliptusa ( neki hr. OpG je radio). Kao eukaliptus je dobar za prehlade i sl. I evo, ne kazem da djeljuje 100% jer nisam strucnjak niti veliki fan ulja, ali doma nitko ne smrce maloj je curio nosic i odmah stane tj smiri se nakon jedne ture difuzora. Dali je do kapi ili ne, neznam, ali za sad sam zadovoljna.
Inace, s kapima blizu beba treba biti oprezan, 1 kap max.
Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓
Propustila sam, koje su to kapi?
Sortiraj odgovore
Najstariji