Jasno mi je da nitko od nas nije ima bebe prije 30 godina i danas🤣 nego mislim kad ste stariju djecu odviknuli?0
Vec na tutu? Svaka cast ☺️ ja ne znam kako bi jer moj svakako kaka, nema tocan sat, ponekad preskoci i dan, pa to stvarno ne mogu ustemat, a bas bi voljela 😑 mislim da cemo pricekat ljeto. Nego, pocela sam danas lagano opsjedat vrtic jer se blizi vrijeme, a mjesta nema pa sam odlucila biti gnjavez 😄 jeste vi to vec rijesile?
Prva skinula pelene negdje sa 2ipol god, druga isto tako negdje ali jos mjesecima kasnije imali problema jer se bojala kakiti, treci mj dana prije drugog rođendana, a cetvrti nepunih mj dana prije pune 3 godine🤷♀️. Sa njim mi je bilo puno teze nego s njima jer sam stalno u nekom hodu bila i nisam imala vremena niti sam si mogla priuštiti zbog obveza da hodam s njim bez pelena i razmisljam dal ce mi se upiskit. Taj dan kad sam skinula odmah sam i nocnu i to je bilo to, prvih dana malo teze ali brzo se naviknu.
Bome s njom jos ne razmisljam o tome, nekako mi rano, a i ona isto kaki uvijek u drukcije vrijeme, ne mogu se jos i time baviti
Na brzinu sam proletila sta se tipkale,
Porodiljna sjela jucer na pbz, vec je i isparila 😏
Moja i dalje jede sve i super jede. Cicanje sada imamo samo za spavanje, znaci po noci, onda ujutro oko 10h, popodne za spavanje i onda opet noc. Ostalo dobije ili voce ili jogurt kao uzine i slicno.
Pelene- mali je skinuo s 2g bez problema, nju cu mozda na ljeto probati, sad ne vidim smisao vodenja na tutu kad i tako ostatak dana ima pelene, samo bi si zakomplicirala zivot 😶.ok, da imamo malo mirniji raspored mozda bi i razmisljala o tome. A i to sta je netko pisao, kaka svaki put u drugo vrijeme
Kaj se vrtica tice moj je prvi ispod crte, gnjavila sam ih tam, al sve vise gubim nadu, pocet cu trazit negdje gdje ima mjesta pod uvjetom da je lokacija ok jer dvoje djece u dva razlicita vrtica nije bas najsretnija opcija..
Moj stariji je skinuo pelenu s 2 godine i 2 mjeseca, odmah dnevnu i nocnu i ne znam dal bi se puno ranije od toga zezala s time..po meni sto su veci nekako lakse to sve kontroliraju, svjesniji su toga, i ne moras im stalno visit nad glavom i ispitivati jer trebaju na wc...no mozda se i varam...
I nekako je manje truda potrebno sto su vec u smislu da brze pohvataju..ali opet, ne treba ih ni dovjeka drzati u pelenama da me netko krivo ne shvati..
E da, moj je prvi u vrticu u svojoj grupi koji vise nikako nema pelenu, a jos ih je par koji nemaju dnevnu pelenu..to sam se jako iznenadila nakon ljeta jer sam misla da ce biti vise djecice bez pelena i da ce curice prevladavat, a kod njih vise deckica bez pelena 😂
Ma necu ga skida jos, ulovila sam ga da tiska pa, a bio je goli pa reko zato ne, tako cu svaki put kada ga vidim da kaka, ako smo doma, neka se privikava, stariji su obojica sa 2g ravno, i to u par dana bez problema, uvijek dnevnu i nocnu
url=https://lilypie.com]
Ovo rano stavljanje na tutu je samo navikavanje na tutu, ne i odvikavanje od pelena, iako vodi prema tome... Ali naravno ima još do toga 😁
Al moram reć da kad odemo na put i nemam rute poremeti joj se, i ne pokaka se tako lako u pelenu.
Sortiraj odgovore
Najstariji