Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    30. Prosinac 2019. 08:48

Mi smo imali sad izmedu bozic i nove jos vjencanje jedne tako da se nikako naspavati😅
    Bas vrime leti, ja iz dana u dan sad kuzim kako sve vise zna i kako brzo uci, sad npr zna toliko toga a doalovno do jucer skoro nista nije zna 🤣

cvijetic12
    30. Prosinac 2019. 09:25

Mama5

Mame drage nasa tema zapela na 5.toj stranici, jedva nas pronasla🤔🤷‍♀️
    Kako ste mi, kako provodite blagdane? Ovo su nam posebni jer vecina ili tek napunila ili ce tek ovih dana, tjedana puniti prvu godinicu😊mi cemo ipak doma proslaviti rođendan, necemo svi odjednom biti i nekako cemo to progurati, ako treba po svim sobama😂
    Bome je proletjela godina 😲😲

Ja sam jucer trazila ali nisam mogla naci nasu temu 😂 a ovo vrijeme je tako da smo stalno u nekom djiru i okolo pa se ni ne sjetim foruma .
    Mi smo se cijepili neki dan, ima 9,5kg i 80cm, cijepivo je podnjela odlicno. 
    Divlja, skace, hoda po nekad 😁 i jaaako je ljubomorna ako uzmem neciju bebu 😅

zadranka86
    30. Prosinac 2019. 15:11

Cureee..nama je sutra prvi rodendan..danas san turbo...do veceras sve mora biti na svom mistu tako da sutra zapravo nemam sto nego nas sredit za rodendan a ujedno i docek....godinica je tu hvala Bogu na tome i malo sam nistalgicna peru me emocije kako je brzo proslo to sve a kao da je jucer bilo....pogot9 prisjecam se danasnjeg dana prije godinu dana sto san radila tocno se svega sicam jer je ovo bio dan do termina i bila san uvjerena da necu rodit na termin pogotovo sto je to 31. Prosinca ipak jedan bitan i datum svima nama u cilog godini..i na kraju moje malo pile stvarno je odlucilo doci tocno na termin...jakoooo sam emotivna nostalgicna i bas mi je proletilo...drage moje lipo je bilo druziti se s vama kroz cilu trudnocu i ovu godinu dana dilie smo savjete muke radosti nespavanja bilo je svega i sve je nekako bilo lakse jer sam uvik mogla ode doci i poistovjetit se s vama...zelim vam svima sutrasnji dan da procedete u veselju i radosti da se lipo zabavite i da svi skupa sretni zdravi i veseli uplovimo u Novu 2020godinu....pozdrav drage moje cujemo se i sutra..

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    30. Prosinac 2019. 19:14

Lijepo se provedite zadranka, da vam bude 1. rockas za pamcenje 🎉🎉 moj zlocko u nedjelju ima rockas i taj dan slavimo rockas i krstimo ga. Ocekujem u najmanju ruku da ce bit napeto jer urla non stop, nece sjedit na miru nego mora hodat, tako da ce misa bit pravi izazov 🤣🤣

MareiKate
    30. Prosinac 2019. 19:55

Sretno curke s proslavama! 😘
    Moja isto često urla i jako je not people friendly tako da je s njom svaka aktivnost izazov 🙈

cvijetic12
    30. Prosinac 2019. 20:33

Mame kako napreduje nespvanje? 😁
    Mi smo preko dana makli cicu, navecer zaspe bez, ukoliko se u neku doba probudi onda cica.. jos je tesko ali ide na bolje. Sutra idemo na docek kod prijatelja i ocekujem da ce sve poremetiti

MareiKate
    30. Prosinac 2019. 22:55

Uspjeli maknuti dnevno..  bravo!! Ja dnevno ne planiram micati dok joj se hoće, ukinuti ću samo noćno ali ne znam kada ni kako 😅 moja se budi bezbroj puta, zadnjih par noći je posebno gadno, mislim da je do zuba 😒

cvijetic12
    30. Prosinac 2019. 23:23

MareiKate

Uspjeli maknuti dnevno.. bravo!! Ja dnevno ne planiram micati dok joj se hoće, ukinuti ću samo noćno ali ne znam kada ni kako 😅 moja se budi bezbroj puta, zadnjih par noći je posebno gadno, mislim da je do zuba 😒

Ja sam isla prvo na dnevno jer po noci joj u snu dam cicu, i od kad smo ju makli (dnevno) puno bolje spava

• Enna010
    30. Prosinac 2019. 23:34

I moj se bebac budi bezbroj puta i ta faza vec traje li traje. Malo je slinii ovih par dana i danas poceo da kaslje bas se muci😞 Ne moze da izbaci valjda mu se sline slivaju niz grlo. Cistimo nosic redovno i sprejamo pa se nadam da ce brzo proci. I da skroz se navikao da spava sa nama meni je to naravno bilo preslatko ali sad vec ne uspijevam nikako da se naspavam jer i kad to malo spava vrti se lupi me nogom, gura glavicu pod jastuk ma party pravi

zadranka86
    31. Prosinac 2019. 10:58

Drage zenice ja padam s nogu...od jucerasnjeg tempa sredivanja i pripremanja sve za danas ja se osjecam ko ispuhani balon...ali eto izdrzati jos dok nam dodu gosti a onda cu u prvu brzinu...Mom malom djecaku je prvi rodendan i tako mi je to neobicno cilo jutro se prisjecam danasnjeg dana prije godinu dana.......emocije na najjjjace.......drage moje ja Vam svima zelim da se dobro provedte da uz svoje najmilije uplovite u Novuv2020godinu...Da nam svima donese puno radosti veselja zdravlja i osmjeha...uzivajte mi i cujemo se sl.godinu..pozz...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.