Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    19. Studeni 2019. 17:02

Ja sam sad provjerila meni je sjelo, ja sam u rba. 
    Zvonkica super, pomalo ti zavidim, ja jedva cekam prestat dojiti🤷‍♀️

MareiKate
    19. Studeni 2019. 17:09

Mama5

Super, taman pampers u dm-u 2+1 gratis, violetine maramice i jos drugih potrepstina koje mi trebaju za kucu.
    Mmama2 jel S jede?
    Moja je pocela napokon malo bolje jest, naravno nikakve kasice i gnjecena jela ne prolaze, ali zadovoljna sam, jedino nemam bas ideja za dorucak i veceru,pa najcesce jede muffin po jednom receptu iz one grupe. Za kruh, peciva, pite, burek bi se mala prodala😂😂
    Ali bez obzira koliko jede cica je i dalje glavna, pogotovo nocu🤷‍♀️

I moja bi za burek i sisu prodala 😂😂
    Na žlicu jest svega 5 žlica prođe, prstima može sve proći... Žlicom čak hoće ako joj ja stavljam na žlicu i dajem žlicu da ona stavlja u usta... Ali to ne potraje dugo, ili ona ili ja izgubimo živce i prekinemo hranjenje... Sisa je i dalje broj jedan 😏

MareiKate
    19. Studeni 2019. 17:20

I da, začinjeno sve može a bljutavo jok jok 😏😄

Mama5
    19. Studeni 2019. 17:30

Moja zlicom nis ne jede, stavljam joj komadice na pladanj od hranilice i prstima joj gnjecim tipa meso i povrce i ubacujem u usta ako dopusti ako ne stavim ispred nje pa sama. Nece ni ona nis bljutavo, jede vecinom sto i ja jer ja jedem puno povrca, tipa danas sam radila sarmu, mljevena tel i jun, umjesto rize kus kus, ribane mrkve i tikvic, luka i cesnjaka, jucer leso poriluk, kelj pupcar, mrkvica, tikvica i mali komad purecih prsa i tak uglavnom kombiniram povrce na leso, na saft neki sa integralnom tjesteninom,ili juhu kad kuham njoj dam povrca i mesa jer prstima ne mogu juhu hahahha
    Uglavnom svaki dan s njom je izazov😃

• Enna010
    19. Studeni 2019. 18:34

Zvonkice sretan rodjendan bebici🥳 mame je li koja iska sa bebom na put oko 10 h u jednom smjeru? Sa pauzama i duze.. kako ste prosli?

Mama5
    19. Studeni 2019. 19:33

Enna010

Zvonkice sretan rodjendan bebici🥳 mame je li koja iska sa bebom na put oko 10 h u jednom smjeru? Sa pauzama i duze.. kako ste prosli?

Nismo isli na put ali s njom je voznja muka, ako nije vrijeme spavanja i ne zaspe samo se ljuti i place, sreca uvijek imamo krace relacije, u subotu idemo na svadbu i imat cemo 4 puta voznje po cca 30 min, uopce ne znam kako ce to s njom biti🤷‍♀️
    Ako tvoja beba inace bude dobra u voznji nemas brige,stanete  svakih par sati da se protegne, presvuce i sta vec treba. Sretno! 

mmama2
    19. Studeni 2019. 20:44

Paaaa jede full nasu hranu sada i dalje jede samo tvrde stvari, tipa pecivo, muffine i sl, meso u komadu mora dobit, npr bananu ne bi ni liznuo jer je mekana pa samo pognjeci i baca dolje.. Jogurti, griz i sl nula bodova. Voli juhe, to mi je super, pojede po 5 zlicica juhe, bilo krem bilo bistre 🤷‍♀️🤷‍♀️ i to je to od zlicice i njega🤣 sisa je i dslje No1
    Danas je kakao na wc🎉🎉

url=https://lilypie.com]

pepillu
    19. Studeni 2019. 21:39

Ja sam isla na put od cca 6h, okej je proslo jbg malo cesce smo stajali al nista strasno, ja sam sidila iza s njim ili kad bi ja vozila muz je iza sidija i zabavlja ga i tako u krug...
    Mmama2 kak mislis to? Sto ga vec odvikavas od pelena? 😅

MareiKate
    20. Studeni 2019. 07:35

Tak i moja, 5 žlica nečega joj je vrh. A kaka na tutu već skoro 2 mjeseca 😁 ali ona je točna ko urica po tom pitanju pa smo se lako ušemile.  Kažu ako kreneš rano, lakše ćeš ih odviknuti...

busybee
    20. Studeni 2019. 09:13

Ja isto planiram krenit s tutom ubrzo, stvarno je tocna ko sat po tom pitanju.
    A iskusne mame daj mi recite- zasto smo se mi svi skidali iz pelene vise manje prvo ljeto nakon sta bi napunili godinu dana, a danas svi s 3 godine. Samo zato sta  su pelene prije bile skuplje ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.