Sretan rođendan :) sjela naknada, pbz :)
Samo da pitam jel jeste vi u radnom odnosu..jer ja recimo nisam pa mislim da cak nama sjedne dan nakon sto dobiju zaposlene mame..ako ima koja kakvih saznanja da je i nezaposlenima silo dajte info...da znamo ic trosit
url=https://lilypie.com]
Samo da pitam jel jeste vi u radnom odnosu..jer ja recimo nisam pa mislim da cak nama sjedne dan nakon sto dobiju zaposlene mame..ako ima koja kakvih saznanja da je i nezaposlenima silo dajte info…da znamo ic trosit
Aha, jesam
Samo da pitam jel jeste vi u radnom odnosu..jer ja recimo nisam pa mislim da cak nama sjedne dan nakon sto dobiju zaposlene mame..ako ima koja kakvih saznanja da je i nezaposlenima silo dajte info…da znamo ic trosit
Aha, jesam
Eee vidis..znan da zaposlene mame dobiju prije...nista cure koje nisu u radnom odnosu kad legne javite ...a moguce da ce cakkk nam i sutra kako i pise...oni to podile...
url=https://lilypie.com]
Aha, jesam
Eee vidis..znan da zaposlene mame dobiju prije…nista cure koje nisu u radnom odnosu kad legne javite …a moguce da ce cakkk nam i sutra kako i pise…oni to podile…
Ja sam isto zaposlena
Super, taman pampers u dm-u 2+1 gratis, violetine maramice i jos drugih potrepstina koje mi trebaju za kucu.
Mmama2 jel S jede?
Moja je pocela napokon malo bolje jest, naravno nikakve kasice i gnjecena jela ne prolaze, ali zadovoljna sam, jedino nemam bas ideja za dorucak i veceru,pa najcesce jede muffin po jednom receptu iz one grupe. Za kruh, peciva, pite, burek bi se mala prodala😂😂
Ali bez obzira koliko jede cica je i dalje glavna, pogotovo nocu🤷♀️
Moj je svezder 😂 jede svaka 2h, vec nakon toga je nervoza sta mi nikako nije jasno
Sve sta se njemu da ne bira, sad jedemo i komadice pa za rucak znaju biti i neke knedle, palacinke, muffini po receptima iz one grupe, ali vecinom to dajem za veceru, a za rucak ostavim povrce, dorucak voce i zitarice
Moj je isto svezder i more jesti kad god.
Meni kao nezaposlenoj nije nista sjelo jos
Curke hvala vam jos jednom! 😘 Jos sam zaboravila napisat da smo zavrsili i s dojenjem od nocas, moj muz ga je hendlao i veli da mu cak i nije bilo tako strasno, preko dana je vec prije prestao dojiti. Mislila sam da ce mi vise biti zao, ali s njime je mi je vec neko vrijeme cak i muka bilo dojiti, kao da sam ga prisiljavala, mislim nisam, al rekla bih da to njemu apsolutno nista ne predstavlja, a i nikad mu cika nije bila niti utjeha niti se mazio na taj nacin vec iskljicivo hrana...idemo dalje, tko zna sto nas jos svasta ceka 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji