Pticice sretno s kupovinom stana, nadam se da cete nac ono sto vam se svida po normalnoj cijeni. 😊 u zadnje vrijeme su cijene otisle u nebesa, grozno. 😢
Bruna mogu ja k vama na palacinke? 😋😋 ja isto gledam sam u kuci 😍
Klikerice meni desni krvare od drugog tromjesecja. Znaci ne ispljunem pjenu od paste vec krv,katastrofa izgleda,bas gadno za vidit. Al navikla sam vise.
Ja sam postala vec malo opsjednuta time... cuclam ricola bombone tijekom dana one bez šećera,onda perem zubr iza jela,i jos tubi tamo s otopinom za usta isperem usta... i nemogu vjerovat da i dalje to nekada prokrvari samo od sebe. Znam da je do razine hormona,i da ne mogu utjecati na to... ali minide na zivce to pljuckanje.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hahaha du, a ne znam, sinoc sam bila ocajna pa sam uspricala jednom kratko u svaku nosnicu i drzalo me do jutra. Nisam htjela istrazivati smijem/ne smijem, kao danas cu se time zamarati 🤦🏽♀️😂
Luka ❤
I kod nas je SAM U KUCI..jeeee Bozic stizeee i nade bebiceee..😚😚😚
url=https://lilypie.com]
allie meni je pomogao aqua maris rog, sustav za ispiranje.. Ali samo na pola noci. Inace sam prije trudnoce bila na meralysu, sad se ne usudim
Nali meni je u prosloj ispao cijeli. Kad tako izade, ne mozes ga falit. Konkretan komad, oveći, sluzav, malo krvi i nekako "tezak" i gust. Neznam kako drugacije opisat 😅 ispao u predradaoni nakon klistira, sok sam dozivjela 😂
Allie imala sam isti problem. Danima nisam mogla disat al mi je dr rekla da se borim sa aquamaris strongom, niakav operil i slicni. Za Olint Ha neznam 😕
Mgirl kakva je situacija? Samo smireno..
I sjetila sam se! Nuni skida prsten! Javi nam se.
E tak je skoro svima koje znam. Ah, kod mene nista nemoze biti uobicajeno haha
Pticice sretno s kupovinom stana, nadam se da cete nac ono sto vam se svida po normalnoj cijeni. 😊 u zadnje vrijeme su cijene otisle u nebesa, grozno. 😢
Bruna mogu ja k vama na palacinke? 😋😋 ja isto gledam sam u kuci 😍
Eeee da nisi pobjegla u Zg sad smo mogle zajedno jesti 😝
Drage moje sve po redu, ovak, došli su doma u 16.40, sama sam sebi rekla da se neću spustili dolje i kuhinju pa taman mi se noge osušile. Sa njima je došao i krsni kum, on je usput stao kod nas i još je pitao muza da di sam ja, a kaže ovaj moj a gore je lezi i mora odmarati i sigurno je jako ljuta na mene, opće joj se bojim pokazati na oci. Nakon kaj je kum otisel, dođe muž gore, pojeo je samo juhu, i kaže pa bok ljubavi onak bojažljivo, ka kažem bok. Veli jesi dobro, kak beba jel te boli kaj? Ja reko ne ok sam lezim cijeli dan. Pogled mi je bio leden ko u ledene kraljice a on jadan nije znao kaj bi reko. Nisam mu A rekla ni prigovorila, sve je vidio na mojoj faci. I počeo pricat da su na kraju išli gledat 3 auta i naravno svekar nije ništa izabrao nebitno. On kaže spremaj se idemo sad u kino, reko nejdemo jer jedan film igra u 18 a drugi u 20.30 i traje 2 sata a on se diže u pola 5. Kaže da je imao mobitel nekoliko puta u rukama i posao mi poruku “oprosti” ali se jednostavno Nije usudio poslati a veli kamoli nazvati, ja sam mu tekla da me to najviše zaboljelo kaj se nije javio. U to dođe svekar k nama gore u dnevnu i pita ga da kaj se nije do kraja najeo, a ja mrtva hladna kažem bok i buljim u jednu točku, vidio je da nisam za razgovor. Kaže jesi ok? Ma reko da. Počeo pricat kakvi su auti ja sam samo rekla da možda idu u krive Dane da nek si izaberu subotu a ne nedjelju. I kažem muzu da ipak nejdemo nikud a on pita kud ste trebali, a muž mu je reko da imamo planove, a on meni kaže a u kino? Joj ja sam mislio da je nešto bitno, ma reko nije. I još za kraj kaže ma neću ga ja vise odvlačiti znam da je situacija takva da ti mora biti na raspolaganju jel ne zna se kad ćeš roditi, a ja kažem: evo sad ako me 3.12. Ostave u bolnici odite svaki dan nagledavati aute od jutra do mraka , imate ga na raspolaganju cijeli dan. Samo me pogledo, možda sam bila bezobrazna ali hebe mi se lakše mi je bilo. 😊
Muž bojažljivo oko mene poslije ja kažem idem svojima ideš i ti ili? Kaže da, da idem. Bili kod mojih podružili se i još došli kumovi i sve je ok. Nisam htjela pizditi ne zbog svekra nego zbog sebe i Noica. 💙
Uh jesam ga naštampala 🤣
Noa 💙
Svasta sam procitala i sve zaboravila, zapamtila samo muke po Salatici koje nikako da se srede..nadam se da će sad biti malo lakše…Mi išli do mojih u Koprivnicu, voznja je super prosla 1h, i na pola puta me čudno leđa počela bolit i malo me panika uhvatila da nisu valjda trudovi 😁 al nije bilo je do mog ležanja a ne sjedenja…vratili se sa puno hrane, štrukle, bijele pite, mesa,krumpira ma svega…sad treba probavit tu tesku podravsku hranu 😊
Thanks God! Mrvicu smo se vec zabrinule za tebe… e neka je domaća hrana spremna. Sada možeš u rodilište… muž ima što jesti😊
Vraga, to je sve za mene 😊 on to ne jede 😂 e da i počeo me tlak zezat, na pregledu u petak mi je bio 130/90, evo dns 136/90 šake mi budu toliko otečene da ih ne mogu stisnuti, na pregledu mi nista nije rekla za tlak (inace je 120/10) mislim da se ne trebam brinuti ako nije visi od 140?
Dokgod nema proteina u urinu dobro je.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Mgirl nek si ti to tako odgovorila, nisi bila bezobrazna, imas pravo, sto ako te zadrze u bolnici, a zelis jos neke stvari napraviti, poput njima nebitnih-kina..tebi je to bitno i mislim da su zelje trudnice najbitnije, pogotovo kad netko ima rizicnu tudnocu i nezna koliko mu je dana ostalo da obavi bitne stvari, a takve stvari uveseljavaju i jbg glupo je sto to drugi ne kuze.
Sortiraj odgovore
Najstariji