Mgirl mislim da si super to izvela. Sad obavezno ostavi to iza sebe. No stress. Klikerica sve objasnila 😘
Maggie grcici ga muce 😓 joj naaaaajgori osjecaj, boli ga a ne mozes pomoc. Samo mazenje. Masaza trbuha u suprotnom smjeru od kazaljke na satu i strpljenje. Cekamo patronaznu s tobom. ❤ za Lea ❤
Ako je muž dobar muž,i ako dođe pokunjen i s psećom facom... i ako zna da je kriv... ja onda ne vadim kandžiju
Isto ne bi otišla u kino,nekada bi to možda i natrljala na nos,a nekad i nebi... ali ova sva ljutnja je usmjerena na svekra 99%,jer je svekar bio prvi prioritet...a 1% na muža. Muž ti je sve,i za tebe i za bebu u narednim mjesecima. Ako je već dobar,čuvaj ga!😘 Moj jutros došao sa cuge u pola 6. Ali nisam ništa pizdila,još sam mu nosila vode u krevet da ga prije popusti mamurluk...jer znam da mu je ovo jedan od zadnjih izlazaka dugo duuugo ... a i jedom godisnje zaruži sa kumom,samo kad je Infogamer. Šta da mu sad ja još kenjam takvom mamurnom,kad mi je svaki dan divan mužić. Nek sam se ja naspavala... nisam ni skužila da ga nema
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Potpisujem sve klikerice. ☺️
Hehe, je jako mi je dobar i stvarno je super, a ovo je ionak usmjereno sve na svekra. Dođi je pokunjen i sav jadan jer i sam je znao da je sranje i nisam ga htjela ja dodatno javiti jer mu je ionak bilo dosta slušati staroga pol dana.
Predobro se slažemo da bi ga zbog toga ugnjetavala. Totalno sam Cool i nejde ništa za sutra kaj se ljutnje tiče. 😍
Stavio mi veš sušiti i odma je dobio popis za dućan sutra hihi, kumovi su nam se najavili vjenčani pa da se podružimo malo.
Hvala curke još jednom. Čudim se sama sebi, ali inače bi siktala ko kakvo dubre na njega al kad sam ga vidla da je jadan nisam imala srca, jer mi je sve u životu ❤️
Noa 💙
Pticice skidam u cetvrtak i jedva cekam. Nadam se da bude brzo doslo do poroda nakon toga jer vec lagano umirem.
Vidim napad palacinka ovaj vikend. Mi smo ih jeli u petak. Otisli smo u Penny uzet samo sira i salame za vikend i ugledala sam kg nutelle za 3.99€ pa sam odma uzela dvije😂 Tak da je bilo dodi doma i napravi palacinke. Radim po nekom receptu “meke ko dusa” i fakat su mekane i jako ukusne. Pojela sam najmanje pet komada i zalila ih cokoladnim soja mlijekom koje je savrseno🥰
Kaj koji vrag vas sad napada s tim profilima? Ova misli da je trudna bez sperme. Naziv teme vam govori da smo vec pri kraju 😂 Ne kuzim, kak bi mi trebale znati jesi trudna ili nisi? Jel tak tesko kupiti test i provjeriti si?
Tema svekriva😂 Ne zivimo s njom ni kad smo u Hr. Na pocetku smo imale ratno stanje,sad sve super. Zato smo onda s bakom i dedom,ali na gornjem katu. Kuca je realno ogromna i u podrumu se stan moze napraviti. Ako bude previse mijesanja kad dodemo doma,ja s bebom odem kod mame na stan. Ako vas mogu utjesiti malo,moj dragi ima dvije punice. Ima samo srece da su dobre 🙈
AllieH možeš sve dječje, ja uvijek imam operil dječji za malca, pa evo sad u trudnoći stalno koristim, svako jutro se budim sa začepljenim nosom.
Mgirl i ja znam taj osjećaj, ali i ja ko AllieH je ja mislim spomenila, pošaljem duuuhu poruku i onda sam mirna, pa kad dođe kući manji od makova zrna, onda još ako šta ima utanačimo, i to je to. Ja sam za raspravu uvijek, al svađe od 5 dana ne volim. Volim rješit sad i odma.
I moj je u petak zaružio, i kaže mi jučer ko zna kad ću opet 🤣🤣 ipak ću bit otac dvoje djece za koji dan 😁😁
Lovre
Tribe, čestitke na Nalani!
Ptičice, stala sam s čitanjem na 40. str. tako da lagano posustajem. 😊 Danas sam prvi put uzela mobitel prije pola sata.
Noćas smo probdjeli od ponoći do 4, a onda smo spavali do 9. Cijeli dan slabo jede, vuče 5 minuta pa zaspi na dojci, kad ga hoću staviti u kinderbet, plače i vidim (i čujem) da ga muče crijeva i vjetrovi. Onda se opet nosimo, malo odspava pa opet traži sisu, ali samo na 5 min. i tako ukrug. Nije ni stolicu imao danas. Nadam se da će sutra biti bolje. Na desnom oku mu se oni krmelji stvaraju… U utorak nam dolazi patronažna pa ćemo vidjeti što se može poduzeti u vezi okeca i crijeva. Ne znam jesam li napisala, na zadnjem vaganju je dobio 160g u 4 dana tako da je to dobro. Preksutra novo vaganje.
Idem sad čitati zaostatke, ako se Leo ne probudi.
:/ ne lajkam to ne kakanje.. grcevi se obicno dosta kasnije javljaju kod beba :( jesu vam danas bili neki gosti? Jucer? Nekaj si spominjala bila da netko dolazi.. radis kompresije kada cica?
url=https://lilypie.com]
AllieH,
Jesi pronašla podlogu na kraju?
Vidim da M&Adesire imaju neke od 70 cm
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure ja taman legle..evo moram prokomentirati sretno san usla u puni tjedan i to veliki 35.tj.bass san heppy samo neka sve prode ok sad u utorak imamo kontrolu nakon tri tj.eto cure cisto tila podililit s vama ovo jer znam da i vi brojite i dane i tjedne...sretno nam svima...pusaa laku noc..
url=https://lilypie.com]
Ja opet ne mogu spavati, budna skroz...
Zadranka, cestitam na okruglom tjednu 😘
Maggie,
manje vise istu borbu vodimo. Jos je dobila fazu budnosti (oci na vrh glave). Ali sad sam se naspavalaaaa, ajoj, spavam sa budjenjima od 6 sati haha, slomilo me znaci, bol u ledjima i umor. Da li je muz jos sa tobom?
Cure, hvala na podrsci. Kasnije sam vidjela sta je opet pisala mami, izmisljala da se izvinula, pa i dalje tvrdi da nije kriva i da mi u nista ne vjerujemo, da mi nece zaboraviti, da joj je bilo snimati, da je muz zove imenom, kao neku komsinicu (a zove je tako od kad sam ja ovdje xD za mog znanja), da je mi i pitamo nesto, razmislila bi sta bi, da je dosta prelazila preko svega, a onda okrene i kaze kako je beba u njenoj kuci i nije je vidjela 3 dana, pa sta hoce ona, da ja nju molim za oprost i turam joj bebu xD Dalje jos, kako je ona prije par dana trazila od mene bebu da nosa, beba jaukala i ja joj rekla necu, ne treba, a ona je cula: "ne trebas mi, ja cu drzati svoje dijete" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Definitivno je luda, stvarno, ima dijagnozu. Bojim se da ce me otrovati ovdje haha. Ne osjecam se sigurno i opet mi se ide... Naravno poruka i od veceras, gdje je mama pita da li je legla, da ispuse, ona joj odgovori da nije i da se nada da nece ni ustati vise, tako nesto. I počeli smo igru zrtava. Game od victims. Victims game. 🤣
Da, drugarica joj je savjetovala da stavi metalni novčić pod krevet, da beba bude jaka, ali kome to da radi ona? Hahahahaha. Jest mi se zao xD. Koliko sam uživala prije braka, toliko me kamenjem zatrpa po glavi zajednica.
M.girl,
tako me podsjecas na mene xD I ja volim siktati i kad se skuliram, ponosna sam haha, tj kao sto je Barbie rekla, JAVI SE, posalji poruku, do sad mu milionn puta rekla, ali džaba, covjeku ne ide u glavu, 90% se ne javlja, pa ga znm zivkati ko zna koliko puta, a on pijan negdje, sa autom, pa mislim sta mu je (ovo pricam o prije trudnoce, ponekad stanje). A drago mi je da si se skulirala, on sad zna da si to uradila i cijenice to vise nego da je svadja bila. 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji