Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    25. Studeni 2018. 22:22

Pa da, meni je npr nebitno nagledavanje auta, s njemu moje kino. Ponosna sam na sebe kaj sam mu to rekla, ma boli me vise kaj će si ko misliti. A pogotovo on, al vidio je da “vrag salu bere” kak se veli pa se brzo doma pokupio i bolju mu je 😆🤪

Noa 💙

Klikerica
    25. Studeni 2018. 22:23

m.girl6

Drage moje sve po redu, ovak, došli su doma u 16.40, sama sam sebi rekla da se neću spustili dolje i kuhinju pa taman mi se noge osušile. Sa njima je došao i krsni kum, on je usput stao kod nas i još je pitao muza da di sam ja, a kaže ovaj moj a gore je lezi i mora odmarati i sigurno je jako ljuta na mene, opće joj se bojim pokazati na oci. Nakon kaj je kum otisel, dođe muž gore, pojeo je samo juhu, i kaže pa bok ljubavi onak bojažljivo, ka kažem bok. Veli jesi dobro, kak beba jel te boli kaj? Ja reko ne ok sam lezim cijeli dan. Pogled mi je bio leden ko u ledene kraljice a on jadan nije znao kaj bi reko. Nisam mu A rekla ni prigovorila, sve je vidio na mojoj faci. I počeo pricat da su na kraju išli gledat 3 auta i naravno svekar nije ništa izabrao nebitno. On kaže spremaj se idemo sad u kino, reko nejdemo jer jedan film igra u 18 a drugi u 20.30 i traje 2 sata a on se diže u pola 5. Kaže da je imao mobitel nekoliko puta u rukama i posao mi poruku “oprosti” ali se jednostavno Nije usudio poslati a veli kamoli nazvati, ja sam mu tekla da me to najviše zaboljelo kaj se nije javio. U to dođe svekar k nama gore u dnevnu i pita ga da kaj se nije do kraja najeo, a ja mrtva hladna kažem bok i buljim u jednu točku, vidio je da nisam za razgovor. Kaže jesi ok? Ma reko da. Počeo pricat kakvi su auti ja sam samo rekla da možda idu u krive Dane da nek si izaberu subotu a ne nedjelju. I kažem muzu da ipak nejdemo nikud a on pita kud ste trebali, a muž mu je reko da imamo planove, a on meni kaže a u kino? Joj ja sam mislio da je nešto bitno, ma reko nije. I još za kraj kaže ma neću ga ja vise odvlačiti znam da je situacija takva da ti mora biti na raspolaganju jel ne zna se kad ćeš roditi, a ja kažem: evo sad ako me 3.12. Ostave u bolnici odite svaki dan nagledavati aute od jutra do mraka , imate ga na raspolaganju cijeli dan. Samo me pogledo, možda sam bila bezobrazna ali hebe mi se lakše mi je bilo. 😊
    Muž bojažljivo oko mene poslije ja kažem idem svojima ideš i ti ili? Kaže da, da idem. Bili kod mojih podružili se i još došli kumovi i sve je ok. Nisam htjela pizditi ne zbog svekra nego zbog sebe i Noica. 💙
    Uh jesam ga naštampala 🤣

Jesi sad mirna? Neces prenijeti furiju u novi dan? 😊 Pitam zbog Noice😊😆

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Maggie85
    25. Studeni 2018. 22:25

Tribe, čestitke na Nalani! 
    Ptičice, stala sam s čitanjem na 40. str. tako da lagano posustajem. 😊 Danas sam prvi put uzela mobitel prije pola sata. 
    Noćas smo probdjeli od ponoći do 4, a onda smo spavali do 9. Cijeli dan slabo jede, vuče 5 minuta pa zaspi na dojci, kad ga hoću staviti u kinderbet, plače i vidim (i čujem) da ga muče crijeva i vjetrovi. Onda se opet nosimo, malo odspava pa opet traži sisu, ali samo na 5 min. i tako ukrug. Nije ni stolicu imao danas. Nadam se da će sutra biti bolje. Na desnom oku mu se oni krmelji stvaraju...  U utorak nam dolazi patronažna pa ćemo vidjeti što se može poduzeti u vezi okeca i crijeva. Ne znam jesam li napisala, na zadnjem vaganju je dobio 160g u 4 dana tako da je to dobro. Preksutra novo vaganje. 
    Idem sad čitati zaostatke, ako se Leo ne probudi.

Ptičica
    25. Studeni 2018. 22:38

Mgirl mislim da si super to izvela. Sad obavezno ostavi to iza sebe. No stress. Klikerica sve objasnila 😘
    Maggie grcici ga muce 😓 joj naaaaajgori osjecaj, boli ga a ne mozes pomoc. Samo mazenje. Masaza trbuha u suprotnom smjeru od kazaljke na satu i strpljenje. Cekamo patronaznu s tobom. ❤ za Lea ❤

Klikerica
    25. Studeni 2018. 22:47

Ako je muž dobar muž,i ako dođe pokunjen i s psećom facom... i ako zna da je kriv... ja onda ne vadim kandžiju
    Isto ne bi otišla u kino,nekada bi to možda i natrljala na nos,a nekad i nebi... ali ova sva ljutnja je usmjerena na svekra 99%,jer je svekar bio prvi prioritet...a 1% na muža. Muž ti je sve,i za tebe i za bebu u narednim mjesecima. Ako je već dobar,čuvaj ga!😘 Moj jutros došao sa cuge u pola 6. Ali nisam ništa pizdila,još sam mu nosila vode u krevet da ga prije popusti mamurluk...jer znam da mu je ovo jedan od zadnjih izlazaka dugo duuugo ... a i jedom godisnje zaruži sa kumom,samo kad je Infogamer. Šta da mu sad ja još kenjam takvom mamurnom,kad mi je svaki dan divan mužić. Nek sam se ja naspavala... nisam ni skužila da ga nema

m.girl6
    25. Studeni 2018. 22:52

Potpisujem sve klikerice. ☺️
    Hehe, je jako mi je dobar i stvarno je super, a ovo je ionak usmjereno sve na svekra. Dođi je pokunjen i sav jadan jer i sam je znao da je sranje i nisam ga htjela ja dodatno javiti jer mu je ionak bilo dosta slušati staroga pol dana. 
    Predobro se slažemo da bi ga zbog toga ugnjetavala. Totalno sam Cool i nejde ništa za sutra kaj se ljutnje tiče. 😍
    Stavio mi veš sušiti i odma je dobio popis za dućan sutra hihi, kumovi su nam se najavili vjenčani pa da se podružimo malo.
    Hvala curke još jednom. Čudim se sama sebi, ali inače bi siktala ko kakvo dubre na njega al kad sam ga vidla da je jadan nisam imala srca, jer mi je sve u životu ❤️

Noa 💙

Nunii
    25. Studeni 2018. 23:00

Pticice skidam u cetvrtak i jedva cekam. Nadam se da bude brzo doslo do poroda nakon toga jer vec lagano umirem. 

Vidim napad palacinka ovaj vikend. Mi smo ih jeli u petak. Otisli smo u Penny uzet samo sira i salame za vikend i ugledala sam kg nutelle za 3.99€ pa sam odma uzela dvije😂 Tak da je bilo dodi doma i napravi palacinke. Radim po nekom receptu “meke ko dusa” i fakat su mekane i jako ukusne. Pojela sam najmanje pet komada i zalila ih cokoladnim soja mlijekom koje je savrseno🥰

Kaj koji vrag vas sad napada s tim profilima? Ova misli da je trudna bez sperme. Naziv teme vam govori  da smo vec pri kraju 😂 Ne kuzim, kak bi mi trebale znati jesi trudna ili nisi? Jel tak tesko kupiti test i provjeriti si?

Tema svekriva😂 Ne zivimo s njom ni kad smo u Hr. Na pocetku smo imale ratno stanje,sad sve super. Zato smo onda s bakom i dedom,ali na gornjem katu. Kuca je realno ogromna i u podrumu se stan moze napraviti. Ako bude previse mijesanja kad  dodemo doma,ja s bebom odem kod mame na stan.  Ako vas mogu utjesiti malo,moj dragi ima dvije punice. Ima samo srece da su dobre 🙈

luks
    25. Studeni 2018. 23:00

AllieH možeš sve dječje, ja uvijek imam operil dječji za malca, pa evo sad u trudnoći stalno koristim, svako jutro se budim sa začepljenim nosom. 
    Mgirl  i ja znam taj osjećaj, ali i ja ko AllieH je ja mislim spomenila, pošaljem duuuhu poruku i onda sam mirna, pa kad dođe kući manji od makova zrna, onda još ako šta ima utanačimo, i to je to. Ja sam za raspravu uvijek, al svađe od 5 dana ne volim. Volim rješit sad i odma.
    I moj je u petak zaružio, i kaže mi jučer ko zna kad ću opet 🤣🤣 ipak ću bit otac dvoje djece za koji dan  😁😁

Lovre

mmama2
    25. Studeni 2018. 23:36

Maggie85

Tribe, čestitke na Nalani!
    Ptičice, stala sam s čitanjem na 40. str. tako da lagano posustajem. 😊 Danas sam prvi put uzela mobitel prije pola sata.
    Noćas smo probdjeli od ponoći do 4, a onda smo spavali do 9. Cijeli dan slabo jede, vuče 5 minuta pa zaspi na dojci, kad ga hoću staviti u kinderbet, plače i vidim (i čujem) da ga muče crijeva i vjetrovi. Onda se opet nosimo, malo odspava pa opet traži sisu, ali samo na 5 min. i tako ukrug. Nije ni stolicu imao danas. Nadam se da će sutra biti bolje. Na desnom oku mu se oni krmelji stvaraju… U utorak nam dolazi patronažna pa ćemo vidjeti što se može poduzeti u vezi okeca i crijeva. Ne znam jesam li napisala, na zadnjem vaganju je dobio 160g u 4 dana tako da je to dobro. Preksutra novo vaganje.
    Idem sad čitati zaostatke, ako se Leo ne probudi.

:/ ne lajkam to ne kakanje.. grcevi se obicno dosta kasnije javljaju kod beba :( jesu vam danas bili neki gosti? Jucer? Nekaj si spominjala bila da netko dolazi.. radis kompresije kada cica?

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    25. Studeni 2018. 23:51

AllieH,
    Jesi pronašla podlogu na kraju?
    Vidim da M&Adesire imaju neke od 70 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.