Pozdrav svim mamama i budućim mamama od nas.
Mi smo još u komadu.
U posljednje vrijeme me nema, ali nadam se da ste sve dobro.
Vidim da imamo neke prekrasne bebe i čestitam svima!!! ❤️❤️❤️
Dolazimo mi svojoj zimi. 😊
Uživajte cure i sretno svima!
Pepenek si se ti s hranom opremilaSalaticezao mi je sto ne idete u podstanare al ima nade u nekoj buducnosti. Do tada provaj sto manju komunikaciju sa svekrivom i nastoj da te ne tangira to sto kaze
Truskawa i Anane sviđaju mi se vaša iskustva s carskim, moje prvo je znaci unatocoj losoj anestiziji bilo savrseno
Klikerice hrabra zeno mislim da ce za tebe biti porod bzvz nakon svega sto si prosla, kao posjet zubaru na kraju
Pticicei meni se malo stislo nakon njihovih opisa carskih al mantram da ce sve biti ok, bit ce i mora biti
Allieha tek kombinacija inducirani visesatni porod koji zavrsi carskim, te sam srece bila prvi put
Mgirlnadam se da te prosla ljutna i da si posla do svojih, ne kontaju oni to
Zadrankamoja se nije nikako smirivila u stomku ni pred porod prvi put kad sam prenjela 8 dana a sada je mali aktivan, jednom me samo zabrinuo
Brunanek ste se popricali i nek je sve bolje
MirandaB je prava sekaBarbietocno bih pojela tvoj rucak i naravno desert
Bodi kratkih rukava ne mislim pripremati u broju 56 jer kod nas nema centralnog nego se grijemo na klimu i uljni radijator tako da nece biti prevruce
Hvala draga na savjetu…vec san imala ove faze a i znam da znaju neke bebice se primirit na jraju..osjetim ja njega javi se on samo sto je inace jakooo aktivna beba i onda kad ovako malo zeza nabija mi paniku..u utorak imam kontrolu i nadam se da ce bit sve ok….tnxx
a lijepo smo rekle nakon zadnjeg pregleda da neces vise panicariti do kraja 😂😂
url=https://lilypie.com]
Du🤣🤣🤣😂😂😂😂…mislim da san zaboravila na to….hahahahahhhahahah…..ali dobro je…aj moram maloooo samo…u utorak je pregled …izdrzat cu..😂😂😂a dobra siii…..souuuu s menim…😂😂
url=https://lilypie.com]
Klikerice meni desni krvare od drugog tromjesecja. Znaci ne ispljunem pjenu od paste vec krv,katastrofa izgleda,bas gadno za vidit. Al navikla sam vise.
Mgirl sta se dogada?
Salatice
Salatice, MareiKate, hvala na savjetima za palacinke! Naisla sam na neki recept na youtube Sašina kuhinja i bome su mi savrsene!!! Meke ko duša kako bi neki rekli 😂 mogla bih se ja i cesce zaliti da nesto ne ide haha
Evo gledamo Sam u kuci, pijemo kakao i papamo palacinkeeee 😍
Pozdrav svima imam pitanje dali je neko imao slična iskustva. Dobila sam menzis tjedan dana prije i jako slabo krvarim sto nije uobičajeno za mene danas je sedmi dan a meni još traje menzis koji vise kapa kada idem na wc ili se obrišem nego sto bude na ulošku i ovo je prvi put da sam dobila menzis da nisam popila neku tabletu za bolove jer me uopće nije bolio trbuh a moj menzis traje inače pet dana.. dali treba da se zabrinjavam dali je to normalno ili se možda radi o implantacijsko krvarenje
Pozdrav svimaimam pitanje dali je neko imao slična iskustva. Dobila sam menzis tjedan dana prije i jako slabo krvarim sto nije uobičajeno za mene danas je sedmi dan a meni još traje menzis koji vise kapa kada idem na wc ili se obrišem nego sto bude na ulošku i ovo je prvi put da sam dobila menzis da nisam popila neku tabletu za bolove jer me uopće nije bolio trbuh a moj menzis traje inače pet dana.. dali treba da se zabrinjavam dali je to normalno ili se možda radi oimplantacijsko krvarenje
?????
Pticice sretno s kupovinom stana, nadam se da cete nac ono sto vam se svida po normalnoj cijeni. 😊 u zadnje vrijeme su cijene otisle u nebesa, grozno. 😢
Bruna mogu ja k vama na palacinke? 😋😋 ja isto gledam sam u kuci 😍
Klikerice meni desni krvare od drugog tromjesecja. Znaci ne ispljunem pjenu od paste vec krv,katastrofa izgleda,bas gadno za vidit. Al navikla sam vise.
Ja sam postala vec malo opsjednuta time... cuclam ricola bombone tijekom dana one bez šećera,onda perem zubr iza jela,i jos tubi tamo s otopinom za usta isperem usta... i nemogu vjerovat da i dalje to nekada prokrvari samo od sebe. Znam da je do razine hormona,i da ne mogu utjecati na to... ali minide na zivce to pljuckanje.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Hahaha du, a ne znam, sinoc sam bila ocajna pa sam uspricala jednom kratko u svaku nosnicu i drzalo me do jutra. Nisam htjela istrazivati smijem/ne smijem, kao danas cu se time zamarati 🤦🏽♀️😂
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji