Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    25. Studeni 2018. 20:25

Nali evo ja cu ti odgovofit u obe trudnice mi je ispao..sa stario poceo polako par dana prije prvo sluzavo bijeli pa tako par dana pa je piceo pomjesan krvi i to je bilo to porod uslijedio za nekih skoro tj dana...postepeno je isao..sa mladom mi je ispa taj dan kad san dosla s trudovima nakon amnioskopije cijeli je ispao nako krvav i pomjesan tom sluzi..nije bass ugodno oku..eto...to je moje iskustvo u oba puta sa sluzni cepom...

url=https://lilypie.com]

AllieH
    25. Studeni 2018. 20:26

du, ma pise da se ne koristi u trudnoci. 😭 Onda sam nasla clanak na netu gdje dr. Podobnik kaze da je manja steta jednom dnevno uspricati kapi nego se boriti s disanjem. Evo ne znam sto reci. Djecje trenutno nemam kod sebe, Aqua Maris mi ne pomaze. 
    E da, m.girl oprosti, tebi sam zaboravila iskomentirati. Zao mi je, vjerujem da si isfrustrirana, ja bi isto bila ljuta. Ja ti u tako nekim situacijama posaljem poruku i sve saspem, onda dok dodje kuci je vec imao vremena razmisliti i vecinom skuzi da je supak, a ja nisam od onih sto se dugo ljute tako da to bezbolno rijesimo. Nekako mi je to lakse od sutnje i cekanja. 

Luka ❤

MareiKate
    25. Studeni 2018. 20:26

Nali, meni zvoni u glavi da su cure na jesenskim dosta pisale da im je taj čep ispadao danima, a ne odjednom, i mislim da ajde moguće da curka pomalo duže vremena, ali to ne govorim iz iskustva nego čula/pročitala. Malo poprati bez panike, ako ti bude sumnjiva tekstura provjeri s doktorom.
    Bruna, ako ti ne idu palačinke od oka, uguglala recept za palačinke sve po 4, nemoš fulat 😁 i možeš mijenjati količinu, nor ja za sebe i muža radim sve po 2, i po želji ubacim ili cimeta u smjesu ili rum/limun/naranča šećer 😋

• nali
    25. Studeni 2018. 20:29

zadranka86

Nalievo ja cu ti odgovofit u obe trudnice mi je ispao..sa stario poceo polako par dana prije prvo sluzavo bijeli pa tako par dana pa je piceo pomjesan krvi i to je bilo to porod uslijedio za nekih skoro tj dana…postepeno je isao..sa mladom mi je ispa taj dan kad san dosla s trudovima nakon amnioskopije cijeli je ispao nako krvav i pomjesan tom sluzi..nije bass ugodno oku..eto…to je moje iskustvo u oba puta sa sluzni cepom…

E hvala ti 🤗 Znaci stvarno je moguce da curka po malo. Dok nema krvi, necu se brinut, svi uvijek spominju tu krv.. Samo cu se sad prikovati za krevet, pregled imam u srijedu pa valjda do tad nece nista bit. 

• nali
    25. Studeni 2018. 20:32

MareiKate

Nali, meni zvoni u glavi da su cure na jesenskim dosta pisale da im je taj čep ispadao danima, a ne odjednom, i mislim da ajde moguće da curka pomalo duže vremena, ali to ne govorim iz iskustva nego čula/pročitala. Malo poprati bez panike, ako ti bude sumnjiva tekstura provjeri s doktorom.
    Bruna, ako ti ne idu palačinke od oka, uguglala recept za palačinke sve po 4, nemoš fulat 😁 i možeš mijenjati količinu, nor ja za sebe i muža radim sve po 2, i po želji ubacim ili cimeta u smjesu ili rum/limun/naranča šećer 😋

E nekad mi dode tako zao sto nisam pratila jesenske. Hvala. Budem ga ja zadrzala, stisnut cu noge 😁 Sad sam se malo smirila jer evo vec par puta sam to primjetila i sad sam naisla na info da se sluzni cep moze obnoviti i da i ako ispadne da nemoram roditi odmah, mogu i za par tjedana. Dobroo jee 

zadranka86
    25. Studeni 2018. 20:34

Ja sa stariom nisan ni znala sto mi se dogada kad je poceo curit..sicam se da san usla u kadu i samo mi je niz nogu toga pocelo ic..ja luda misla da je to onaj obican iscjedak al mi bilo cudno kako u toliko kolicini i da curi niz nogu..ali je on dosta onako bjelicast drugacije je od ovoga naseg vaginalnog ovaj je bas ko mlijcna boja..kazem ti curio je bice dobri tj dana i onda pocelo pomjesano s krvi..ni tad mi doktor nista nihe panicario ono ka to je normalno..valjda tako..i posli te krvo uslijedili su nakon dan dva trudovi i to je bilo to..

• nali
    25. Studeni 2018. 20:38

zadranka86

Ja sa stariom nisan ni znala sto mi se dogada kad je poceo curit..sicam se da san usla u kadu i samo mi je niz nogu toga pocelo ic..ja luda misla da je to onaj obican iscjedak al mi bilo cudno kako u toliko kolicini i da curi niz nogu..ali je on dosta onako bjelicast drugacije je od ovoga naseg vaginalnog ovaj je bas ko mlijcna boja..kazem ti curio je bice dobri tj dana i onda pocelo pomjesano s krvi..ni tad mi doktor nista nihe panicario ono ka to je normalno..valjda tako..i posli te krvo uslijedili su nakon dan dva trudovi i to je bilo to..

Znam da je bed ljudima ovako javno pisati o takvim stvarima, i hvala ti sto si mi opisala svoje iskustvo i time me utjesila. 💛 Kod mene su male kolicine ali definitivno po opisu i slikama a neta je to to. 

zadranka86
    25. Studeni 2018. 20:43

nali

zadranka86

Znam da je bed ljudima ovako javno pisati o takvim stvarima, i hvala ti sto si mi opisala svoje iskustvo i time me utjesila. 💛 Kod mene su male kolicine ali definitivno po opisu i slikama a neta je to to.

Ma ne brini uvik kad imam nesto za reci onako iz vladtitog iskustva eado podjelim ovdje i drsgo mi je cuti da nekom i olaksam...ako te bilo sto jos zanima slobodno pitaj...eto slucajno u obe trudnoce imam iskustvo s njim..dr.put mi je odjednom ispao i to je bio bas cep u komadu..ono to kad san vidila san ostala malo sokirana..kaooo jaoooo sto je ovoooo..jer nije stvarnooo ugodno za vidit kad tako cijeli ispadne..hahah...ali evo moze i ovako i onako postepeno il odjednom..i ne znaci ko je je krenuo pogotovo postepeno da ce ce skoro porod...ja san bila debelo u terminu a proslo je i tjedan dana od cepa kad je uslijedio porod tad kad je postepeno poceo ic..sretno draga i javi see....

Mamica2
    25. Studeni 2018. 20:47

Pepe nek si se ti s hranom opremila
    Salatice zao mi je sto ne idete u podstanare al ima nade u nekoj buducnosti. Do tada provaj sto manju komunikaciju sa svekrivom i nastoj da te ne tangira to sto kaze
    Truskawa i Ana ne sviđaju mi se vaša iskustva s carskim, moje prvo je znaci unatocoj losoj anestiziji bilo savrseno
    Klikerice hrabra zeno mislim da ce za tebe biti porod bzvz nakon svega sto si prosla, kao posjet zubaru na kraju
    Pticice i meni se malo stislo nakon njihovih opisa carskih al mantram da ce sve biti ok, bit ce i mora biti
    Allieh a tek kombinacija inducirani visesatni porod koji zavrsi carskim, te sam srece bila prvi put
    Mgirl nadam se da te prosla ljutna i da si posla do svojih, ne kontaju oni to
    Zadranka moja se nije nikako smirivila u stomku ni pred porod prvi put kad sam prenjela 8 dana a sada je mali aktivan, jednom me samo zabrinuo
    Bruna nek ste se popricali i nek je sve bolje
    Miranda B je prava seka
    Barbie tocno bih pojela tvoj rucak i naravno desert
    Bodi kratkih rukava ne mislim pripremati u broju 56 jer kod nas nema centralnog nego se grijemo na klimu i uljni radijator tako da nece biti prevruce

du1988
    25. Studeni 2018. 20:52

allie, onda naspricaj bar pred spavanje iako nije garancija ni da ce ti on pomoci...mene je drzalo dobrih mjesec dana, jos uvijek zakasljem! A za nos mi nije pomoglo ni direktno usmrcavanje mora ni inhaliranje 3-4 x dnevno. A jesam te sad utjesila, ha? 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.