Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    28. Studeni 2019. 12:26

Moj mali isto ne doji vise, na rockas je zadnji put cikao, ja sam mu ukidala postepeno podoj po podoj i nije bilo nikakvih problema, isto sam napravila i sa starijim...iako s ovim bebacem sam pred kraj mislila da ce i ranije prestati jer nekako se dosta cesto bunio na ciki ali na kraju smo izdrzali do rockasa 😅
    Bravo za prve korake 👏👏👏 sad ce svi oni polako 😇 moj sad vec stvarno lijepo hoda, jedino kad je jako umoran, onda ga guza vuce na pod 😂

ancikaM
    28. Studeni 2019. 14:16

Curke pomoc tko ima iskustva s tim. Malcu izbija gornja dvojka, jucer i tokom noci je imao proljev, danas ga nema, ali je dobio temperaturu 37.2 i sav je malaksao, samo gleda u prazno i spava puno. Danas je izbio vrh zubica i na to sve je jos dobio i pelenski osip. Zanima me kako da mu olaksam, jeste davale lupocet ili snizavale ovako oblozima. Skinula sam ga u kratki bodi bez carapica i pokrila plahticom. Bas mi ga je zao, jer do sad nismo imali takvu situaciju 😑

• Sanja28
    28. Studeni 2019. 14:27

ancikaM

Curke pomoc tko ima iskustva s tim. Malcu izbija gornja dvojka, jucer i tokom noci je imao proljev, danas ga nema, ali je dobio temperaturu 37.2 i sav je malaksao, samo gleda u prazno i spava puno. Danas je izbio vrh zubica i na to sve je jos dobio i pelenski osip. Zanima me kako da mu olaksam, jeste davale lupocet ili snizavale ovako oblozima. Skinula sam ga u kratki bodi bez carapica i pokrila plahticom. Bas mi ga je zao, jer do sad nismo imali takvu situaciju 😑

Lu

• Sanja28
    28. Studeni 2019. 14:29

Sanja28

ancikaM

Lu

Lupocet sirup za bebe, Lupocet junior. Za njih je sada 5 ml po težini. Svaka 4 sata, 5 ml. Imaš špricu. Ja svom dam samo na večer kad primijetim i super mu je, nije razdražljiv i bolje spava. 

busybee
    28. Studeni 2019. 15:20

Kupi odma i cepice, moja nece sirup (a neke bebe ne zele cepice).

Zvonkica
    28. Studeni 2019. 20:48

Prilikom izbijanja zubica moji su sam zivcani, lose spavaju i eventualno slabije jedu, s ostalim simptomima nemam iskustva, ali ako mislis da ces mu olaksati s lupocetom ne vidim razlog zasto mu ne bi dala, i ja dam kad je bas kriza 😉

ancikaM
    28. Studeni 2019. 21:22

Eto okupala ga ranije, stavila cepic i sad spava, pa cu mu preko noci jos koji put izmjerit temp za svaki slucaj. Imamo 4 zuba i do sad nismo imali taj problem, ali eto, za sve postoji prvi put 😑 cestitke na prohodavanjuuu, mi smo bili isto u sedmom nebu jucer kad se pustio i napravio korak ☺️ jao kako je to sve divno tih zadnjih 2 mj., tocno se na dan vide promjene, sto psihicke, sto motoricke i nasi bebaci postaju mali ljudi koji vise nece ovisiti o nama 😥

_svjesna
    28. Studeni 2019. 23:05

Mame, drzite se. ✌️
    Mi se jos vozimo u jajetu, sad ga je definitivno prerastao, iznad glave nema prostora, noge vise van, zeli iz niega da ustane i nece vise da se vozi. Sta ste uzele, koju autosjedalicu? 
    Sta da gledam uopce? Ovdje u Sarajevu mogu uzeti Britax u smjeru voznje, do 25kg, na isofix, mogu Chicco, Cam... nemam pojma sta bih ni na sta da obratim paznju. 😏

mmama2
    29. Studeni 2019. 09:53

Uzmi i dalje da je obrnuto smjer voznje, sto duze to bolje, odi u neki ducan baby opreme i da isprobas u autu svom.
    Kaj se tice malih gljivica, je, jako brzo rastu i iz dana u dan se vide promjene, koliko me to veseli toliko sam i tuzna jer nije vise beba, a vjerojatno mi je i zadnja beba uopce😭😭 ali da nas nece vise trebati ne bi bas rekla, joooos dugo ce biti oni nase bebe.. 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    29. Studeni 2019. 10:04

Mislim da cu ga poceti voziti u smjeru voznje, mama vise ne moze nazad, hocu da sjedim naprijed jer nazad mi vec muka. Vidim dosta ih pocelo voziti u smjeru voznje, jel neka od vas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.