Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    11. Studeni 2019. 09:32

Meni su odlicne dm-ove. 84 komada cca 80 kn!

cvijetic12
    11. Studeni 2019. 09:56

busybee

Meni su odlicne dm-ove. 84 komada cca 80 kn!

Njih sam s malim znala kupiti, isto su mi bile ok.

Joj, neznam vise ni sama, nama su noci kao da imamo bebu od 10 dana a ne 10 mjeseci.. uzas... plac, nacicavanje, dizanje.. ja neznam, muz isao spavati s malim da se naspava 😅😅😅
    Ja da ovo budenje nocu nisam dozivila mislila bi da ljudi lazu kad kazu da im se bebe bude po noci 🤣🤣
    Dajem joj foru do rodjendana, a onda micem cicu jer ovo postaje mucenje.
    Kakvo je stanje kod ostalih?

Mama5
    11. Studeni 2019. 10:52

Ja od pocetka pampers premium care koristim i odlicne su mi i ne mislim mijenjati. Uvijek kupim kad je 2+1 gratis u dm-u, pa skupljam i bodove, a kombiniram pelene i gacice..
    Ona je meni nocu jos podnosljiva, navikla sam na to nacicavanje, ali zato me danju toliko izmaltretira da se nocu onesvijestim

• Petra05
    11. Studeni 2019. 13:21

Moj nije na cici pa je isto takav, iako spavao je od 9 do 4 i u 4 se dize, kad me slog nije strefio kad sam vidila da je 4 a on spreman za dizanje 😢
    inace je katastrofa pa mi je ovih 7 8 dana super sa 2 3 budenja samo 
    Isto govorim koda ima 5 dana a ne 9.5mj i nadam se do rodendana poboljsanju

busybee
    11. Studeni 2019. 13:34

Moja je po danu super, po noci koma. Isto razmisljam o ukidanju cice jer me bas pocelo nervirat to.

cvijetic12
    11. Studeni 2019. 13:51

busybee

Moja je po danu super, po noci koma. Isto razmisljam o ukidanju cice jer me bas pocelo nervirat to.

Upravo to. Po danu bombon beba ali noc 😏😏😏
    Mozgala sam kad bi joj dala Ad, i ona ga prihvatila sta ako mi se opet krene buditi i traziti cicu.
    Samo cu je napucat hranom a opet necu spavat

ancikaM
    11. Studeni 2019. 14:48

Ja dajem cicu samo navecer i preko noci, uzasan je i dalj sa spavanjem i ne vidim poboljsanje skoro 😑

busybee
    11. Studeni 2019. 19:00

Ne kuzim,  nitko nema bebu spavaca ovdje😂?!

Beba
    11. Studeni 2019. 19:10

Moj oduvijek spava po cijele noći,ali mi malo i "neugodno "to napisat kad vidim koliko se vi ovdje patite sa tim spavanjem. Moj se možda 2tjedna budio 2x na noć, iskreno više se ni ne sjećam. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Petra05
    11. Studeni 2019. 19:19

Ja kad vidim da nekom beba spava cijelu noc, a ja hodam ko zombi 9.5mj dode mi se ubit 🙈
    Ovako se bar tjesim da nisam jedina 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.