Meni su odlicne dm-ove. 84 komada cca 80 kn!
Njih sam s malim znala kupiti, isto su mi bile ok.
Joj, neznam vise ni sama, nama su noci kao da imamo bebu od 10 dana a ne 10 mjeseci.. uzas... plac, nacicavanje, dizanje.. ja neznam, muz isao spavati s malim da se naspava 😅😅😅
Ja da ovo budenje nocu nisam dozivila mislila bi da ljudi lazu kad kazu da im se bebe bude po noci 🤣🤣
Dajem joj foru do rodjendana, a onda micem cicu jer ovo postaje mucenje.
Kakvo je stanje kod ostalih?
Ja od pocetka pampers premium care koristim i odlicne su mi i ne mislim mijenjati. Uvijek kupim kad je 2+1 gratis u dm-u, pa skupljam i bodove, a kombiniram pelene i gacice..
Ona je meni nocu jos podnosljiva, navikla sam na to nacicavanje, ali zato me danju toliko izmaltretira da se nocu onesvijestim
Moj nije na cici pa je isto takav, iako spavao je od 9 do 4 i u 4 se dize, kad me slog nije strefio kad sam vidila da je 4 a on spreman za dizanje 😢
inace je katastrofa pa mi je ovih 7 8 dana super sa 2 3 budenja samo
Isto govorim koda ima 5 dana a ne 9.5mj i nadam se do rodendana poboljsanju
Moja je po danu super, po noci koma. Isto razmisljam o ukidanju cice jer me bas pocelo nervirat to.
Moja je po danu super, po noci koma. Isto razmisljam o ukidanju cice jer me bas pocelo nervirat to.
Upravo to. Po danu bombon beba ali noc 😏😏😏
Mozgala sam kad bi joj dala Ad, i ona ga prihvatila sta ako mi se opet krene buditi i traziti cicu.
Samo cu je napucat hranom a opet necu spavat
Ja dajem cicu samo navecer i preko noci, uzasan je i dalj sa spavanjem i ne vidim poboljsanje skoro 😑
Moj oduvijek spava po cijele noći,ali mi malo i "neugodno "to napisat kad vidim koliko se vi ovdje patite sa tim spavanjem. Moj se možda 2tjedna budio 2x na noć, iskreno više se ni ne sjećam.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja kad vidim da nekom beba spava cijelu noc, a ja hodam ko zombi 9.5mj dode mi se ubit 🙈
Ovako se bar tjesim da nisam jedina
Sortiraj odgovore
Najstariji