Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    25. Studeni 2019. 21:04

Sanja28

cvijetic12

Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓

Propustila sam, koje su to kapi?

Young Living, ulja i difuzori.
    Procitala sam da je neka zena pisala da je imala lavandu i od tad joj beba prespava cijelu noc.
    S obzirom da moja 'jako dobro' spava sam pohitala naruciti i sebi 🤣🤣🤣
    Inace volim ulja ali ih nisam koristila nikad u takve svrhe vec radi osvjezivanja prostora i sl.

Zubici- mi ih imamo 8 😬 i cini mi se da je to to za sada. Neznam kad bi ostali trebali..

ancikaM
    25. Studeni 2019. 21:54

Bome nakon ovih komentara, idem guglat ulja, posto smo i mi veliki "spavaci" 🤣

cvijetic12
    25. Studeni 2019. 22:50

ancikaM

Evo ja sam obecala javiti recenziju 😎😎
    Inace sam malo skepticna prema njima i veliki laik ali budemo vidjeli. S obzirom na cijenu nadam se spavanju od bar 3ipol sata 😅😅😅
    Ancika, kakva je knjiga?

Zvonkica
    26. Studeni 2019. 10:06

Samo da vam kazem da je mom starijem decku cetvrta dvojka izasla zajedno s peticama, mi smo se vec bojali da je nece imati, i izbijanje je bilo dosta bolno jer su se zubici okolo valjda vec malo stisli pa dok se napravilo mjesta za tu dvojku....

• Sanja28
    26. Studeni 2019. 11:05

cvijetic12

Sanja28

cvijetic12

Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓

Propustila sam, koje su to kapi?

Young Living, ulja i difuzori.
    Procitala sam da je neka zena pisala da je imala lavandu i od tad joj beba prespava cijelu noc.
    S obzirom da moja 'jako dobro' spava sam pohitala naruciti i sebi 🤣🤣🤣
    Inace volim ulja ali ih nisam koristila nikad u takve svrhe vec radi osvjezivanja prostora i sl.

Zubici- mi ih imamo 8 😬 i cini mi se da je to to za sada. Neznam kad bi ostali trebali..

Hvala 😀. Mi smo kupili ovlaživač za njegovu sobu i stavljamo Pranarom ulje za lakše disanje jer mu je stalno nos začepljen. Po preporuci iz ljekarne, ali lavandu mu nismo još stavljali. Javi kako je prošlo 😀. 
    Mi imamo 6, gornje jedinice i dvojke i donje jedinice. 

ancikaM
    26. Studeni 2019. 16:14

cvijetic12

ancikaM

Inace sam malo skepticna prema njima i veliki laik ali budemo vidjeli. S obzirom na cijenu nadam se spavanju od bar 3ipol sata 😅😅😅
    Ancika, kakva je knjiga?

Knjiga je pomalo beskorisna 😂 nema konkretnih savjeta nego je sve napisano tipa "pronadite koji prostor bebi odgovara, pronadite koja poza bebi odgovara, mogli biste isprobati ovo i ono..." vjerujem da je svaka od nas isprobala sve sto se u toj knjizi predlaze. Onako sam ju na brzaka prelistala i procitala neke dijelove, mozda bi bilo vise koristi kad bi ju cijelu procitala, ali to cu nadam se kad uhvatim vremena 

cvijetic12
    26. Studeni 2019. 19:32

ancikaM

cvijetic12

ancikaM

Ancika, kakva je knjiga?

Knjiga je pomalo beskorisna 😂 nema konkretnih savjeta nego je sve napisano tipa "pronadite koji prostor bebi odgovara, pronadite koja poza bebi odgovara, mogli biste isprobati ovo i ono…" vjerujem da je svaka od nas isprobala sve sto se u toj knjizi predlaze. Onako sam ju na brzaka prelistala i procitala neke dijelove, mozda bi bilo vise koristi kad bi ju cijelu procitala, ali to cu nadam se kad uhvatim vremena

Aham, kao i svugdje. Negdje sam citala da bebi treba objasnit da se nocu spava?! 🤬
    "Draga bebo, umorni smo svi, hocemo li spavati? -evo mama, vec spavam "😏🤪🤪
    Nama je prosla noc bila uzas, danas je i ona bila umorna pa je i u hranilici zaspala jer ju je slomilo. Veceras sam pretpostavila sta nas ceka, napravila keksolino u boci s kravljim mlijekom i kao to cu joj dati, nesto sitno je popila pa smo se prebacile na cicu 😅
    Imam neku bocu koju je koristila daaavno, i sad joj je vjerojatno bilo pregusto pa nije nista islo 🙄
    Mame bocasa, koju bocu i dudu da kupim??
    Imam i neku iz Dm kao za uciti piti, sa ruckama, na to je islo OK, ali s obzirom da ona nema bas iskustva s bocicama neznam od kud krenuti

• Sanja28
    26. Studeni 2019. 20:09

Ja sam svom napravila veću rupu na onoj šta uče kao pit. 

• Sanja28
    26. Studeni 2019. 20:10

Sanja28

Ja sam svom napravila veću rupu na onoj šta uče kao pit.

Ali on pije na bocu od rođenja. 

cvijetic12
    26. Studeni 2019. 20:42

Nestto kombiniram da joj ukinem dnevne podoje prvo pa onda nocno, ali kao i mama5 ne gine mi psihijatrija 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.