Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓
Propustila sam, koje su to kapi?
Young Living, ulja i difuzori.
Procitala sam da je neka zena pisala da je imala lavandu i od tad joj beba prespava cijelu noc.
S obzirom da moja 'jako dobro' spava sam pohitala naruciti i sebi 🤣🤣🤣
Inace volim ulja ali ih nisam koristila nikad u takve svrhe vec radi osvjezivanja prostora i sl.
Zubici- mi ih imamo 8 😬 i cini mi se da je to to za sada. Neznam kad bi ostali trebali..
Bome nakon ovih komentara, idem guglat ulja, posto smo i mi veliki "spavaci" 🤣
Evo ja sam obecala javiti recenziju 😎😎
Inace sam malo skepticna prema njima i veliki laik ali budemo vidjeli. S obzirom na cijenu nadam se spavanju od bar 3ipol sata 😅😅😅
Ancika, kakva je knjiga?
Samo da vam kazem da je mom starijem decku cetvrta dvojka izasla zajedno s peticama, mi smo se vec bojali da je nece imati, i izbijanje je bilo dosta bolno jer su se zubici okolo valjda vec malo stisli pa dok se napravilo mjesta za tu dvojku....
Ajde bar nekome je krenulo, ja se uzdan u YL kapi, koje ocekujem da dodju.😓
Propustila sam, koje su to kapi?
Young Living, ulja i difuzori.
Procitala sam da je neka zena pisala da je imala lavandu i od tad joj beba prespava cijelu noc.
S obzirom da moja 'jako dobro' spava sam pohitala naruciti i sebi 🤣🤣🤣
Inace volim ulja ali ih nisam koristila nikad u takve svrhe vec radi osvjezivanja prostora i sl.
Zubici- mi ih imamo 8 😬 i cini mi se da je to to za sada. Neznam kad bi ostali trebali..
Hvala 😀. Mi smo kupili ovlaživač za njegovu sobu i stavljamo Pranarom ulje za lakše disanje jer mu je stalno nos začepljen. Po preporuci iz ljekarne, ali lavandu mu nismo još stavljali. Javi kako je prošlo 😀.
Mi imamo 6, gornje jedinice i dvojke i donje jedinice.
Inace sam malo skepticna prema njima i veliki laik ali budemo vidjeli. S obzirom na cijenu nadam se spavanju od bar 3ipol sata 😅😅😅
Ancika, kakva je knjiga?
Knjiga je pomalo beskorisna 😂 nema konkretnih savjeta nego je sve napisano tipa "pronadite koji prostor bebi odgovara, pronadite koja poza bebi odgovara, mogli biste isprobati ovo i ono..." vjerujem da je svaka od nas isprobala sve sto se u toj knjizi predlaze. Onako sam ju na brzaka prelistala i procitala neke dijelove, mozda bi bilo vise koristi kad bi ju cijelu procitala, ali to cu nadam se kad uhvatim vremena
Ancika, kakva je knjiga?
Knjiga je pomalo beskorisna 😂 nema konkretnih savjeta nego je sve napisano tipa "pronadite koji prostor bebi odgovara, pronadite koja poza bebi odgovara, mogli biste isprobati ovo i ono…" vjerujem da je svaka od nas isprobala sve sto se u toj knjizi predlaze. Onako sam ju na brzaka prelistala i procitala neke dijelove, mozda bi bilo vise koristi kad bi ju cijelu procitala, ali to cu nadam se kad uhvatim vremena
Aham, kao i svugdje. Negdje sam citala da bebi treba objasnit da se nocu spava?! 🤬
"Draga bebo, umorni smo svi, hocemo li spavati? -evo mama, vec spavam "😏🤪🤪
Nama je prosla noc bila uzas, danas je i ona bila umorna pa je i u hranilici zaspala jer ju je slomilo. Veceras sam pretpostavila sta nas ceka, napravila keksolino u boci s kravljim mlijekom i kao to cu joj dati, nesto sitno je popila pa smo se prebacile na cicu 😅
Imam neku bocu koju je koristila daaavno, i sad joj je vjerojatno bilo pregusto pa nije nista islo 🙄
Mame bocasa, koju bocu i dudu da kupim??
Imam i neku iz Dm kao za uciti piti, sa ruckama, na to je islo OK, ali s obzirom da ona nema bas iskustva s bocicama neznam od kud krenuti
Ja sam svom napravila veću rupu na onoj šta uče kao pit.
Ali on pije na bocu od rođenja.
Nestto kombiniram da joj ukinem dnevne podoje prvo pa onda nocno, ali kao i mama5 ne gine mi psihijatrija 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji