Svjesna ❤️❤️❤️ Bit ce dobro.
Ja mater nagovorila da nam kupi didakticku kocku, zena skoro 500 kn platila 😅
Jel cisti po stanu ta kocka? 🤣🤣🤣
Hahhahh, to bi pitanje postavio i moj muz kad bi cuo cijenu 😂😂
Hahah...a evo, kaze da skuplja prasinu, i to je nesto 🤪🤪
Hahah…a evo, kaze da skuplja prasinu, i to je nesto 🤪🤪
😂😂😂 i igra li se sa njom? Ja bi njemu stalno da kupujem neke igracke ali on to samo malo kroz ruke i nista
Mame jel vasima nos procuri uz izbijanjem zubica? Ona je tako tuzna, osjetljiva, placljiva, nos curi, jedinica nabubrena, samo treba izbiti...
Siroce moje, tako mi je zao, cijeli dan se nosamo, jos sam u pidzami, sto god krenem raditi ona place nece nista
Mame jel vasima nos procuri uz izbijanjem zubica? Ona je tako tuzna, osjetljiva, placljiva, nos curi, jedinica nabubrena, samo treba izbiti…
Siroce moje, tako mi je zao, cijeli dan se nosamo, jos sam u pidzami, sto god krenem raditi ona place nece nista
Mislim da to ovisi od bebe do bebe, neki imaju proljev, nekima curi nos, neki razdrazljivi, a oni najsretniji ni ne osjete izbijanje zubica...ali mislim da je to samo tih par dana kad je zub bas na izlasku 😑 e sto se tice ovog nespavanja, konstantno guglam i evo sad naisla da je s 10 mj najizrazeniji strah od odvajanja i regresija sna 😥 pa dokle vise te regresije, moj je u regresiji od kad se rodio 🤣 od 10 mj je ukupno mozda 4 tjedna spavao normalno, pod tim mislim na 2 budenja, jer bolje od toga nisam dozivjela
I moj bas nemirno spava sto inace nije slucaj. Cima se mjenja poze pa dodje u neku pozu na stomaku dignute guze i onda se iz nje budi redovno po par puta u noci. Razmisljala sam jutros da mu nije mozda prevruce jer sam mu odnedavno pocela oblaciti zimsku vrecicu iako nije bas toliko zima sada za nje nemam pojna🤷🏻♀️
PS mi koristimo sterimar sprej za nos i on mu super potjera slinice van samo ih onda pokupim sa stapicem za usi. Ja mislim da im je to sve od zuba
Moj je u regresiji otkad se rodio isto, ja se na to neobazirem jer po tome moj je doslovno stalno u regresiji
Mi spavamo 2 noci grozno pa jedno okej pa onda 4 grozno pa 2 dobro i tako se vrtimo
Uopce se ne sjecam ovakvih tegoba s drugim klincima prilikom izbijanja zubi, ili sam zaboravila ili stvarno nije bilo ovako🤷♀️
A ovo izbija tek prvi zub😲🤔🙄🙄
Od rođenja je moja u skokovima, fazama, regresijama😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji